Musclemeds Phenbuterol (30 kapszula)

musclemeds_phenbuterol_30.jpg

A PHENBUTEROL egy forradalmi áttörés a zsírégetők világában, mely a barna zsírszöveteket célba véve fokozza a szétkapcsolódó fehérjék (UCP-1) aktivitását, így drámai mértékben képes növelni az elraktározott zsírok hőként való elégetését! Lejárati dátum: 2017.08.31

30 adag/kiszerelés (1 kapszula/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
musclemeds_phenbuterol_30.jpg

13 080 Ft -15% 11 080 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A szuper akciós készlet lejárati dátuma: 2017.08.31 (!!!)

A PHENBUTEROL egy forradalmi áttörés a zsírégetők világában, mely a barna zsírszöveteket célba véve fokozza a szétkapcsolódó fehérjék (UCP-1) aktivitását, így drámai mértékben képes növelni az elraktározott zsírok hőként való elégetését!

Az UCP vagy szétkapcsoló fehérjék (UnCoupling Proteins) a mitokondrium belső membránjának szállító fehérjéi, melyek a hő- és ATP-termelés "szétkapcsoló" fehérjéi. Azaz képesek szabályozni, hogy ATP-t (energiát) vagy hőt termeljünk, s így a "fölösleges" (kémiai) energia hő formájában történő leadását (energiaszelep). A MuscleMeds kutatói megtalálták azt az összetevőt, mely klinikailag igazolt hatékonysággal képes fokozna az UCP-1 aktivitást és így a zsírvesztést, e hatóanyag neve 6-Paradol. A 6-Paradol nyugat-Afrikában honos fa kérgéből nyert hatóanyag, melyet a PHENBUTEROL-ban olyan jól ismert és sokat bizonyított zsírégető hatóanyagokkal erősítettünk meg, mint a hordenin, octopamin, szinefrin, llex paraguariensis és Rouwolfia serpentia. Az eredmény a valaha piacra került leghatékonyabb zsírpusztító keverék. Ha egy olyan formulát keresel, ami más, mint bármi, amit eddig használtál, amit nem csupán érezni fogsz, de a hatékonyságát a tükörben is napról napra követheted, akkor a PHENBUTEROL-ra van szükséged!

Adagolás:

Fogyassz 1 kapszula PHENBUTEROL -t ébredés után. 8 hét folyamatos használat után tarts legalább 4 hét szünetet a használatának újrakezdése előtt. Ne fogyassz 1 kapszulánál többet 24 órán belül.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Musclemeds Phenbuterol (30 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Milyen tapasztalatod van a termékről? A neten keresgéltem utána de semmit tapasztalatot nem találok róla.. szteroid ugye nincs benne? csak sima zsírégető mint pl. a Revex-16\r\nKöszönöm a válaszod:)
győri sándor | 2015-02-03 08:21:19
Szia! Nincs benne, sima zsírégetőről van szó. Elég egyénfüggő, kinek milyen hatással, eredménnyel válik be egy zsírégető, főképp az edzés és a diéta, ami döntő, mellette pedig energizál, kissé gyorsítja az anyagcserét, csökkenti az éhségérzetet ez a tabletta.
FitbuilderTeam | 2015-02-05 02:49:21
Nav.fittrainer
1300kcal_dieta_1.jpg Ünnepek utáni mentőöv: gyors 1300 kalóriás diétás étrend!

Az ünnepi dőzsölésbe sokan belecsúszunk… és mivel nem lehetett visszautasítani a nagyi bejglijét és a töltött káposztát is zserbóval kísértük le… gyors mentőövre lehet szükségünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.

bicepsz_fejlesztes_2.jpg Meglepő trükkök a bicepszed fejlesztéséhez

Le van maradva a karod? Vagy csak a fétised, hogy szeretnél még markánsabb bicepszet? Alig várod a kar-napod? Most ezzel az írással szeretnénk segíteni, hogy a jó úton haladj - és megosztani olyan NEM tipikus tanácsokat, amik valóban hasznosak, és talán Te sem gondoltál ilyen szemszögből rájuk!