MuscleMeds Methyl Arimatest (120 kapszula+60 tabletta) (180 tabletta)

musclemeds_methyl_arimatest_120_60.jpg

Tesztoszteron fokozó

60 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
11 280 Ft -16% 9 480 Ft
bpi_ahd_elite_30.jpg
BPI A-HD Elite (30 kapszula)
8 180 Ft -22% 6 380 Ft
qnt_testek_120.jpg
QNT Testek (120 kapszula)
musclemeds_methyl_arimatest_120_60.jpg

21 280 Ft -16% 17 980 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Mire jó a tribulus terrestris? Tömegnövelő edzés

A Methyl ARIMATEST fejlesztése közben a MuscleMeds kutatócsoportja tudta: az elsődleges szempont, hogy amikor a tesztoszteron megnő az elvárt magas és tartós szintre a maximális anabolikus hatásokhoz, meggátolják a tesztoszteron átalakulását DHT-vá (dihidrotesztoszteronná) és ösztrogénné. Ennek elérése érdekében a Muscle Meds kutatói, arra összpontosítottak, hogy tudnák optimalizálni a tesztoszteron termelődését, miközben akadályozzák a negatív visszacsatolást. Ahhoz, hogy tisztázzuk ennek fontosságát, meg kell értenünk, hogy a testünk vizsgáló és egyensúlyi rendszerek bonyolult halmaza.


A tesztoszteron termelés szabályozása a hipotalamusz-hipofízis-here tengelyen történik. A hormonszintet különböző bonyolult jelek és hullámok irányítják, valamint egy negatív visszacsatoló rendszer is létezik. Ez a negatív visszajelző rendszer, egy fiziológiai (élettani) „kikapcsoló gomb”, ami leállítja a tesztoszteron termelést, hogy ezzel fenntartsa a homeosztázist. A tudományosan kifejlesztett Methyl ARIMATEST felülírja a negatív visszacsatolás „kikapcsoló gombját”, hogy fenntartsa a tesztoszteron termelést és ezáltal egy olyan szintet érjen el, ami az „anabolikusan aktivált” izomnövekedéshez szükséges.

Adagolás:

Formula 1: naponta 2 x 1 tabletta
Formula 2: naponta 1 tabletta

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Dihydrotase
800
Dihydrotase™ (Astaxanthin From Haematococcus Pluvialis, Saw Palmetto Berry Lipid Extract From Serenoa Repens)%
 
7-Arimatase
25 mg
7-Arimatase™ Methylated Flavone (As 7-Methoxyflavone)%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem MuscleMeds Methyl Arimatest (120 kapszula+60 tabletta) (180 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.