MuscleMeds Methyl Arimatest (120 kapszula+60 tabletta) (180 tabletta)

musclemeds_methyl_arimatest_120_60.jpg

Tesztoszteron fokozó

60 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
musclemeds_methyl_arimatest_120_60.jpg

22 080 Ft -15% 18 680 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Mire jó a tribulus terrestris? Tömegnövelő edzés

A Methyl ARIMATEST fejlesztése közben a MuscleMeds kutatócsoportja tudta: az elsődleges szempont, hogy amikor a tesztoszteron megnő az elvárt magas és tartós szintre a maximális anabolikus hatásokhoz, meggátolják a tesztoszteron átalakulását DHT-vá (dihidrotesztoszteronná) és ösztrogénné. Ennek elérése érdekében a Muscle Meds kutatói, arra összpontosítottak, hogy tudnák optimalizálni a tesztoszteron termelődését, miközben akadályozzák a negatív visszacsatolást. Ahhoz, hogy tisztázzuk ennek fontosságát, meg kell értenünk, hogy a testünk vizsgáló és egyensúlyi rendszerek bonyolult halmaza.


A tesztoszteron termelés szabályozása a hipotalamusz-hipofízis-here tengelyen történik. A hormonszintet különböző bonyolult jelek és hullámok irányítják, valamint egy negatív visszacsatoló rendszer is létezik. Ez a negatív visszajelző rendszer, egy fiziológiai (élettani) „kikapcsoló gomb”, ami leállítja a tesztoszteron termelést, hogy ezzel fenntartsa a homeosztázist. A tudományosan kifejlesztett Methyl ARIMATEST felülírja a negatív visszacsatolás „kikapcsoló gombját”, hogy fenntartsa a tesztoszteron termelést és ezáltal egy olyan szintet érjen el, ami az „anabolikusan aktivált” izomnövekedéshez szükséges.

Adagolás:

Formula 1: naponta 2 x 1 tabletta
Formula 2: naponta 1 tabletta

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Dihydrotase
800
Dihydrotase™ (Astaxanthin From Haematococcus Pluvialis, Saw Palmetto Berry Lipid Extract From Serenoa Repens)%
 
7-Arimatase
25 mg
7-Arimatase™ Methylated Flavone (As 7-Methoxyflavone)%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem MuscleMeds Methyl Arimatest (120 kapszula+60 tabletta) (180 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!