MuscleMeds Hexaghen (56 tabletta)

musclemeds_hexaghen.jpg

A HEXAGHEN fejlesztése az első szájon át hatásosan alkalmazható maximális szintű IGF-1 aktivátor, aminek segítségével a szörnyszerű testépítők új generációja van születőben. A tudósok szerint az IGF-1 a testépítés új Szent Grálja.

28 adag/kiszerelés (2 tabletta/adag)
musclemeds_hexaghen.jpg

19 680 Ft -18% 16 080 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

Jönnek A Következő Generációs Testépítő Szörnyek!

A HEXAGHEN fejlesztése az első szájon át hatásosan alkalmazható maximális szintű IGF-1 aktivátor, aminek segítségével a szörnyszerű testépítők új generációja van születőben. A tudósok szerint az IGF-1 a testépítés új Szent Grálja. Extrém nagyságú anabolikus hatása van és az izomnövekedés kritikus fontosságú mediátora, mivel a mioblasztban (izomsejt) serkenti mind a differenciálódást mind a proliferációt (sejtnövekedést és sejtburjánzást). Általánosságban ez azt jelenti, hogy az IGF-1 azzal a különleges tulajdonsággal rendelkezik, hogy nem csak a méretet növeli, de az izomsejtek számát is. A szervezet által termelt IGF-1 az aminosav felvételének és a proteinszintézis növelésével javítja az izomnövekedést is. Az IGF-1 hatalmas anabolikus hatásainak felfedezésével a sport legjobb testépítői gyorsan megkeresték a módját, hogyan tudnák növelni az IGF-1-et rekombináns IGF-1 injekciókon keresztül.

A HEXAGEN kifejlesztése következtében most már te is megtapasztalhatod az extrém anabolikus fejlesztő hatásait, a IGF-1 szinted megnövelésével. A HEXAGEN maximális szintű IGF-1 kibocsátása segíthet az anabolikus izomsejt hiperplasia előmozdításában és serkenti az izomsejt-növekedést. Független vizsgálatok alapján kimutatták, hogy az IGF-1 nagyon nagy hatással van az izomnövekedésre.

A HEXAGHEN hatásossága a nagyon különleges kombinációjú összetevők használatának köszönhető, amiben többek között a következők találhatók: GHRP-2 2 Hexapeptide Acetate, cis -4, 17(20)-pregnadiene-3,16-dione, és trans-4, 17(20)-pregnadiene-3,16-dione. Ezek a fejlett vegyületek a FastSorb adagolási rendszer segítségével jutnak a szervezetbe. A FastSorb tabletták optimális adagolást tesznek lehetővé, mert ezeknél a nagyon erős, mégis törékeny vegyületeknél kritikus fontosságú, hogy közvetlenül a véráramba kerüljenek kihagyva a gyomor és bélrendszert és a máj elsődleges anyagcsere-folyamatát, így őrizve meg a hatásukat és biztosítva működésüket IGF-1 aktivátorként. Ma egyértelműen a HEXAGHEN a legizgalmasabb izomépítő áttörés a testépítés világában.

Használata 6 hetes ciklusban

2 Hét szedés (14 nap)
1 Hét szünet (7 nap)
2 Hét szedés (14 nap)
1 Hét szünet (7 nap)
(Ezután ismételd meg a ciklust)

Adagolás:

A Hexaghen FastSorb tablettákat úgy tervezték, hogy a szájban való lassú feloldódás során a szájnyálkahártyán keresztül szívódjanak fel. 30 perccel lefekvés előtt helyezz 2 Hexaghen Fastsorb tablettát a nyelved alá és hagyd, hogy teljesen feloldódjon, majd nyeld le.

Ezután minden egyes perccel egyre jobban érezhetőek, és láthatóak lesznek ezek a jelek.

Tesztoszteronnal való interakciója: Az IGF-1 és a Tesztoszteron Kombinációjának Megnövekedett Anabolikus Hatása

Tudományos bizonyítékok támasztják alá, hogy a megnövekedett IGF-1 szint, megnövelt tesztoszteron szinttel együtt még nagyobb izom hipertrófiát (izomnövekedést) eredményez. Az izomsejt hyperplasia (izomsejtek számának növekedése) és az izom-hypertrofia (izomsejtek növekedése) serkentésén keresztül az IGF-1, mint az izomnövekedés kritikus fontosságú mediátora a leghatékonyabb izomépítő hormon. Ha kombináljuk tesztoszteronnal, egy másik nagyon hatásos hormonnal, ami anabolikus izom hipertrófiát vált ki, az izomépítés még hatékonyabb lesz. Az IGF-1 és a tesztoszteron kétszeres hipertrófikus (izomépítés) hatása lehetővé teszi az újonnan létrejött IGF-1 által stimulált izomsejtek kialakulását, fejlődését és növekedését. A több izomsejtnek, és az izomsejtek gyorsabb ütemű növekedésének szinergikus (együttes) hatása, a száraz testtömeg jelentős növekedését eredményezi.

Az izomnövekedés optimális programja a HEXAGHEN és a MuscleMed pharmadinamikus tesztoszteron optimalizálójának, az ARIMATEST-nek az együttes használata. Az ARIMATEST egy anti-aromatáz gátló, melynek nagyon erős tesztoszteron-növelő hatása van, amit a fejlett anti-aromatáz bio-hatóanyagok használata tesz lehetővé, és fejlett nyelv alatti FASTSORB tablettában kapható. Az Arimatest különleges képessége, hogy aromatáz-gátló folyamatokon keresztül gyorsan és drámaian megnöveli a szabad tesztoszteront, miközben eliminálja (eltávolítja) az ösztrogént. Az ARIMATEST kizárólag felnőtt férfiak számára készült.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
HEXAGHEN
12,6 mg
 
 
Ketonic
 
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem MuscleMeds Hexaghen (56 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
Üdv!Szeretném megkérdezni,hogy meddig tart
hexaghen 27 százalékos leárazása?
A választ előre is köszönöm!
üdv
Nicknév | 2011-11-04 01:34:59
Szia! Még ezen a héten 2011.11.06-ig.
FitbuilderTeam | 2011-11-04 11:01:01
milyen időszakokban kell szedni és napi hány darabot?
laci | 2012-02-16 06:01:47
Kedves Laci! Lefekvés előtt kb. 30-40 perccel ajánlott! Egy tabletta, illetve ha a testsúlyod nagyobb mint 100 kg, akkor mehet kettő is, de a kettőt ne lépd túl!
FitbuilderTeam | 2012-02-17 06:18:53
Azt szeretném kérdezni, mit kell ehez szedni mellé kiegészitönek, és hexageneböl mennyi a napi adag 56 darabos kiszerelés van nekem ez egy kura??
zsocca37 | 2012-03-21 08:54:58
Szia! A Hexagen egy növekedési hormon és IGF-1 serkentő, vagyis az építő folyamatokra (anabolizmusra ) hat, vagyis ami mellé szükséges az leginkább fehérje amit beépíthet. Egy jobb minőségű fehérje vagy tömegnövelő por javasolt! Esetleg turbózhatod tovább aminosavakkal.
Lefekvés előtt kb. 30 perccel kell egyet bevenni!
A szedése elég sajátos két hét szedést követen egy hét szünet majd ismét 14 nap szedés majd megint egy hét szünet. Ez két hónapig, amíg el nem fogy.
FitbuilderTeam | 2012-03-22 01:33:55
Szia !\r\nEdzés előtt vagy után esetleg lefekvés előtt kell beszedni és hány tabi ?
Ámán József | 2012-06-22 11:44:43
Azt szeretném kérdezni, hogy ezt 19 évesen lehet e már szedni?
Sh4d3 | 2012-10-24 06:36:28
Szia! 19 évesen még ez egy kicsit korai, 21-22 éves kortól javasolnánk csak.
FitbuilderTeam | 2012-10-24 08:57:08
Sziasztok!\r\nSzerdáig ideér, ha megrendelem, hétfő reggel?\r\nköszi
Pap Zoltán | 2015-02-15 08:40:58
Szia, igen, van raktáron.
FitbuilderTeam | 2015-02-15 08:43:53
helo utana néztem az öszetevöknek . és az iránt érdeklödnék h ez nem káros mert csak betiltot anyagokat hozot ki nekem.. elöre is köszi
turoczi márk | 2015-04-19 12:46:47
Szia! Ha nincs semmilyen egészségügyi problémád, krónikus betegséged, táplálék-intoleranciád, akkor nem káros!
FitbuilderTeam | 2015-04-21 02:36:45
Hello
1 tipuso cukrobeteg szedheti inzulin mellett
Inzulin egsegek 3x6 nappali es 10 egseg eszakai
Cukor | 2017-06-12 10:19:08
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.