MuscleMeds Enoxide (40 tabletta)

musclemeds_enoxide_40.jpg

Garantáljuk, hogy ha megtapasztalod az eNoxide-ban rejlő tiszta nitrogén-monoxid erejét, akkor sosem fogsz visszatérni a hagyományos NO fokozó formulákhoz!

40 adag/kiszerelés (1 tabletta/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
10 280 Ft -23% 7 880 Ft
bsn_no_xplode_xe_edge_263.jpg
BSN No Xplode XE Edge (263 g)
5 480 Ft -5% 5 180 Ft
galvanize_nutrition_chrome_dr_no_preworkout_300g.jpg
Galvanize Chrome Dr NO (300 g)
20 880 Ft -15% 17 680 Ft
cellucor_c4_ultimate_760g_40serv.jpg
Cellucor C4 Ultimate (760 g)
musclemeds_enoxide_40.jpg

18 780 Ft -15% 15 980 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

A nitrogén-monoxid számos sejtfolyamat nélkülözhetetlen eleme, többek közt az izomépítésé is! A legtöbbet emlegetett hatása az érfalak ellazítása, mely kitágult érfalakon belül, fokozott véráramlás indulhat meg. A megnövekedett véráramlás, fokozott oxigén-, tápanyag- és anabolikus hormonszállítást tesz lehetővé, melynek eredménye kirobbanó fizikai teljesítmény és anabolizmus!

Az eNoxide egy egyedülálló nitrogén-monoxid észtert tartalmaz a 2-(nitrooxi)etil 2-amino-3-metilbutanoátot. A hagyományos NO-formulák olyan nitrogén-monoxid prekurzorokat alkalmaznak, mint az arginin, AAKG vagy citrullin, melyeknek számos biokémiai folyamaton kell keresztül menniük, hogy ténylegesen NO színtézis történjen. Az eNoxide nem egy nitrogén-monoxid prekurzor formula, hanem tényleges NO! Szabadalommal védett FastSorb adagolási rendszerének köszönhetően gyakorlatilag külső nitrogén-monoxiddal árasztja el a testet!

Az eNoxide valódi nitrogén-monoxid...nem egy nitrogén-monoxid prekurzor, mint az AAKG, L-arginin vagy citrullin.

Garantáljuk, hogy ha megtapasztalod az eNoxide-ban rejlő tiszta nitrogén-monoxid erejét, akkor sosem fogsz visszatérni a hagyományos NO fokozó formulákhoz! Tudjuk, hogy ez egy kemény állítás, de az eNoxide valóban egyedülálló a maga nemében és új standardot teremt NO-formulák világában!

Lépj be az eNoxide világába!

Ha használtál vagy jelenleg is használsz valamilyen NO-fokozó formulát akkor tudod, mit várhatsz tőlük. Tedd próbára az eNoxide-t, hogy megtapasztald mennyivel többet adhat a tiszta nitrogén-monoxid, a nitrogén-monoxid prekurzoroknál! Ez az izomépítés jövője!

Ajánlott adagolás:

90 kg alatt: Helyezz 1 tabletta eNoxide-t a szádba 10 perccel edzés előtt, várj míg a tabletta a szádban eloldódik, majd nyeld le.

90 kg felett: Helyezz 2 tabletta eNoxide-t a szádba 10 perccel edzés előtt, várj míg a tabletta a szádban eloldódik, majd nyeld le.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
eNoxide™
10 mg
*%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem MuscleMeds Enoxide (40 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
Sziasztok!!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy 2hónapja kezdtem el edzeni, és szeretném kipróbálni a Carnivor-t..! Ez mellé kell-e még valamelyik kiegészítőt szedni, vagy elég csak ezt magában fogyasztani..? Tömeget,és Izmot szeretnék Magamra Pakolni..:-)) Erőben is szeretnék Fejlődni..!:-))
180, 84, 37éves vagyok..
Előre is Köszönöm a választ..!

zolis | 2011-06-05 09:19:25
Szia! Látom mindent szeretnél egyszerre :-) A Carnivor gyakorlatilag egy fehérje. Én úgy gondolom, hogy alapból ennél azért több kell...A célod eléréséhez nem árt a szénhidrát, multivitamin, kreatin (pl. kre-alkalyn), valamilyen aminosav (és persze lennének még ötleteim). Nem célom, hogy lebeszéljelek a Carnivorról, mert nem rossz kis cucc az, de önmagában nem oldja meg a "problémádat". Érdemes lenne esetleg a "Testépítő csomagok"-nál is körülnézned.
FitBuilder TEAM | 2011-06-05 09:19:25
Nav.fittrainer
1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.