-15% Metabolic Nutrition Tri-Pep BCAA Instant 2:1:1 (400 g)

most
15%
kedvezmény
metabolic_nutrition_tri_pep_bcaa_400g.jpg

Metabolic Nutrition Tri-Pep BCAA Instant 2:1:1 elágazó láncú aminosav készítmény, amely finom ital formájában fogyasztható. A BCAA Instant ideális a nap bármely szakában, az ital másodpercek alatt elkészíthető. A BCAA Instant nagyon praktikus és még a legigényesebb sportolók követelményeinek is eleget tesz.

40 adag/kiszerelés (10 g/adag)
zoldalma.jpg
Zöldalma
9 180 Ft -15% 7 780 Ft
Raktáron
gorogdinnye_1.jpg
Görögdinnye
9 180 Ft -15% 7 780 Ft
Raktáron
limonade.jpg
Limonádé
9 180 Ft -15% 7 780 Ft
Raktáron
kekmalna.jpg
Kékmálna
9 180 Ft -15% 7 780 Ft
Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

BCAA Instant kétszer annyi leucint tartalmaz, mint izoleucint és valint. A leucint az izomfolyamatok szempontjából a legfontosabb BCAA-nak tekintik. Mindazonáltal mind a három BCAA-t be kell juttatni. A 2: 1: 1 arány megfelel az egyes BCAA-k fiziológiai követelményeinek, és azok legnagyobb hatását biztosítja.

A BCAA Instant edzés közben vagy súlycsökkentő étrend esetén megakadályozza az izomtömeg „égését”, megvéd a katabolizmustól.

Fogyasztása: Keverj el egy vagy két kanálnyit 250-300 ml hideg vízben, fogyaszd edzés előtt, alatt vagy után.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tri-PRP BCAA (2:1:1)
10 g
 
 
Glycyl-Alanyl-L-Leucine, Glycyl-Alanyl-L-Isoleucine, Glycyl-Glutamine-L-Valine
 
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Metabolic Nutrition Tri-Pep BCAA Instant 2:1:1 (400 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.