Metabolic Nutrition Tri-Pep BCAA Instant 2:1:1 (400 g)

metabolic_nutrition_tri_pep_bcaa_400g.jpg

Metabolic Nutrition Tri-Pep BCAA Instant 2:1:1 elágazó láncú aminosav készítmény, amely finom ital formájában fogyasztható. A BCAA Instant ideális a nap bármely szakában, az ital másodpercek alatt elkészíthető. A BCAA Instant nagyon praktikus és még a legigényesebb sportolók követelményeinek is eleget tesz.

40 adag/kiszerelés (10 g/adag)
zoldalma.jpg
Zöldalma
9 180 Ft -15% 7 780 Ft
Nem rendelhető
gorogdinnye_1.jpg
Görögdinnye
9 180 Ft -15% 7 780 Ft
Nem rendelhető
limonade.jpg
Limonádé
9 180 Ft -15% 7 780 Ft
Nem rendelhető
kekmalna.jpg
Kékmálna
9 180 Ft -15% 7 780 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

BCAA Instant kétszer annyi leucint tartalmaz, mint izoleucint és valint. A leucint az izomfolyamatok szempontjából a legfontosabb BCAA-nak tekintik. Mindazonáltal mind a három BCAA-t be kell juttatni. A 2: 1: 1 arány megfelel az egyes BCAA-k fiziológiai követelményeinek, és azok legnagyobb hatását biztosítja.

A BCAA Instant edzés közben vagy súlycsökkentő étrend esetén megakadályozza az izomtömeg „égését”, megvéd a katabolizmustól.

Fogyasztása: Keverj el egy vagy két kanálnyit 250-300 ml hideg vízben, fogyaszd edzés előtt, alatt vagy után.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tri-PRP BCAA (2:1:1)
10 g
 
 
Glycyl-Alanyl-L-Leucine, Glycyl-Alanyl-L-Isoleucine, Glycyl-Glutamine-L-Valine
 
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Metabolic Nutrition Tri-Pep BCAA Instant 2:1:1 (400 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!

egyel_tojast_2.jpg Egyél tojást, és nőj nagyra!

Sportolók generációi nőttek fel tojáson, és mai napig kedvelt formája a fehérjeszükségletünk fedezésének. Nemcsak az emberi szervezet számára elsőrendű fehérjeforrást tartalmaz, de bizonyítani látszódik, hogy közvetlen hatása van az izomépítésre… Az, hogy a tojásban lévő koleszterint a szervezet anabolikus hormonok kiválasztásához is felhasználja nem feltétlenül újdonság, de immár bizonyítható, hogy a rendszeres tojás fogyasztás pozitívan befolyásolja a növekedést. Lássuk a tojás tényleg annyira anabolikus-e.

novenyi_tejek_2.jpg Útikalauz a növényi tejekhez

Az elmúlt tíz-tizenöt év során alapjaiban változott meg az emberek reform táplálkozásról alkotott képe: számos olyan élelmiszer fajta, ami korábban még kuriózum volt, és csak bio élelmiszerboltokban lehetett kapni manapság már a szupermarket láncok heti akciós újságjaiból köszön ránk vissza. Az egyik ilyen kategória az úgynevezett "növényi tejek".

teljes_testes_edzes_egy_suly_1.jpg Teljes testes edzés egyetlen kézisúlyzóval

Mivel egyelőre a konditerembe járás szempontjából még nem javul a helyzet, ezért most kicsit arról fogunk beszélni, hogy miképpen végezhetünk otthoni edzést, ha csak egyetlen kézisúlyzó áll rendelkezésünkre. Mindösszesen egy cserélhető tárcsás súlyzó is meglepően hatékony tud lenni, ha okosan használjuk! Nézzük mit tehetünk egyetlen súlyzóval!