mars_protein_bar_szelet_57g_1_db_new.jpg

Imádod a karamellás-csokis MARS szeletet?

1 adag/kiszerelés (1 szelet/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
mars_protein_bar_szelet_57g_1_db_new.jpg

957 Ft -15% 815 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Imádod a karamellás-csokis MARS szeletet?
Vagy ennél egy kis mogyorót a kedvenc SNICKERS-edben? 

Nos, ez most mind a tiéd lehet a SNICKERS fehérjeszeletben, mely 18 g, illetve  MARS fehérjeszeletben, mely 19 g fehérjét tartalmaz, ugyanakkor szeletenként kevesebb, mint 200 kalóriát.

Ezek a szeletek könnyen beleférnek bármilyen edzőtáskába, hátizsákba vagy kézitáskába. Ha új és ízletes proteinre vágysz, imádni fogod ezeket a szeleteket!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Zsír
4,6 g
7%
 
Zsír
2,6 g
13%
 
Szénhidrát
22 g
9%
 
Cukor
13 g
15%
 
Energia
838 kJ
10%
 
Kalória
200 kcal
10%
 
Fehérje
19 g
38%
 
0,39 g
7%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Mars Protein Bar (1 szelet) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.

termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

dieta_szamolas_1.jpg Számold ki, milyen gyorsan fogyhatsz le!

Sokan kérdezik, problémáznak azon, hogy nem megy a fogyás, és nem úgy haladnak, ahogy gondolták. Vagy épp azt, hogy mikorra tudnak 10-20 kilótól megszabadulni... persze amikor őszinte és valós választ kapnak, akkor igen elkedvtelenednek...