MadMax könyökvédő (szürke-zöld) (1 db)

madmax_konyokvedo_szurke_zold_mfa293_1_par.jpg

Neoprene anyagú rugalmas Mad Max könyökvédő nőknek és férfiaknak egyaránt.

1 adag/kiszerelés (1 db/adag)
xl.jpg
XL
2 980 Ft
szállítás1-2 nap
l.jpg
L
2 980 Ft
szállítás1-2 nap
m.jpg
M
2 980 Ft
szállítás1-2 nap
s.jpg
S
2 980 Ft
szállítás1-2 nap
xxl.jpg
XXL
2 980 Ft
szállítás1-2 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Méretek (a könyök körmérete a könyökízületnél)

S: 23 – 25 cm

M: 25 – 28 cm

L: 28 – 30 cm

XL: 30 - 33 cm

XXL: 33 – 36 cm

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem MadMax könyökvédő (szürke-zöld) (1 db) termékről.

Kérdések, vélemények
Hellosztok. Eddig fáslit használtam könyékre, de heti többször is használom, és kezdem unni, hogy macerás mindig feltekerni, és nem is mindig sikerül ugyanúgy. Gondolkodom ilyen könyékvédőn. Lemértem a könyököm körméretét:28,8 cm. Az alkarom és felkarom ennél természetesen vastagabb, csak elég vékony ízületekkel rendelkezem. Nekem ebben az esetben elvileg L-es méret kellene (vagy próbálkozzam kisebb mérettel, mert az jobban tartana?). Kérdésem az lenne, hogy mennyire rögzítené a könyököm egy hagyományos, gyógyszertárban is kapható fáslival szemben? Igazából a fáslival is meg vagyok elégedve, leszámítva, hogy macerás feltenni, és nem valami kényelmes az alkaromnál, mert vág. A választ előre is köszönöm.
Szabó Attila | 2012-03-04 04:59:51
Kedves Attila! Az M-es lehet jobb volna a részedre, mert az jobban rögzítene, mivel azért ezek használat alatt valamennyit tudnak nyúlni, tehát érdemes egyel kisebb mérettel kísérletezni, ha közelebb vagy az L-es ajánlott alsó hátárához!
Összehasonlítva azért biztosabban tartja az ízületet, mivel egy darab szövetből áll,és pont emiatt mindig ugyanúgy fog tartani és nem tud a mozgástól úgy "szétcsúszni" mint a fásli. Tartósabb és biztosabb összességében mint a fásli.
FitbuilderTeam | 2012-03-04 06:01:43
Múlt héten rendeltem belőle 1 db-ot, L-es méretben, hogy kipróbáljam milyen is ez a könyökvédő.Így megtudtam, hogy a bal könyökömre elég az L-es méret, mert majdnem pont 30 cm a könyék körméretem, ugyanakkor a jobb kb 1 cm-el kisebb, ezért arra majd M-eset veszek a tapasztaltak alapján. Jónak tűnik ez a cucc. Kb annyira tart, mint a fáslim, de sokkal kényelmesebb, és egyszerűbb feltenni.Kíváncsi leszek mennyire tartós.
Szabó Attila | 2012-04-16 03:33:16
Nav.fittrainer
1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.