MadMax gurtni (fekete) MFA-267 (1 db)

madmax_gurtni_felhuzo_heveder_mfa267_1_par.jpg

Gurtni

1 adag/kiszerelés (1 adag/adag)
madmax_gurtni_felhuzo_heveder_mfa267_1_par.jpg

2 180 Ft

szállítás1-2 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A körültekerhető kesztyű a jobb fogást biztosítja a nehéz húzós gyakorlatoknál, a nyújtón, pedig a gyomorizmokat erősítő gyakorlatoknál, függő helyzetben. Maximálisan előnyösek a hátizmok, derékizmok, a combhátizmok és a gyomorizmok gyakorlatánál. Jó minőségű és maximálisan szilárd, nem csúszós, 45-cm hosszúságúak. Az egyik feléről szem a mási feléről kiváló levarrással készült amely, megakadályozza a rojtosodást. A kézfejnek azon a részén, ahol a legnagyobb a nyomás a komfortot neoprénes védő biztosítja.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem MadMax gurtni (fekete) MFA-267 (1 db) termékről.

Kérdések, vélemények
Hellosztok. Nekem annyi kérdésem lenne, hogy meg tudnátok mondani, hogy mekkora a teljes gurtni hossza? Tehát amikor még nincs belebújtatva a hurokba sem a rúdra rátekerhető része. Köszönöm előre is. Illetve még annyit, hogy jól gondolom, hogy a feltűntetett ár darab ár?
Szabó Attila | 2012-03-04 04:52:50
Még annyit, hogy azért is kérdezem, mert öcsém gurtnija (másik márka) 50 cm teljes hosszában, és ha ez csak 45, akkor kisebb. Ugyanakkor így képen hosszabbnak tűnik, tehát azért nem tudom, hogy ezt a 45 cm-ert honnan mérve adtátok meg.
Szabó Attila | 2012-03-05 09:40:41
Tisztelt Fitbuilder,\r\nÉrdeklődnék Mad max gurtni ára 1 pár terméket tartalmaz vagy 1db??\r\nÜdv,
Simon Attila | 2012-03-24 05:15:39
Rendeltem belőle 2-őt. Mint kiderült a darab ár, az egy csomagot jelent, ami valójában 1 pár. Így van plusz 1 pár, de így akkor tartalékban (ugyanakkor nem ártana ezt feltüntetni, mert nem egyértelmű). Egész erősnek tűnik, kényelmes a használata. Ezenkívül elég hosszú is. Hosszabb és szélesebb, mint Öcsém Schiek gurtnija, ami elvileg 5 cm-el hosszabb az átlagnál. Kérdés, hogy annyira tartós-e. Bár nekem úgy tűnik.
Szabó Attila | 2012-04-16 03:38:58
Nav.fittrainer
1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.