MadMax Tritan Sports vizes palack 720 ml (pink) MFA-851 (1 db)

madmax_tritan_sports_water_bottle_pink_mfa851_1_db.jpg

Gyönyörű és elegáns vizes palack Tritanból.

1 adag/kiszerelés (1 adag/adag)
madmax_tritan_sports_water_bottle_pink_mfa851_1_db.jpg

2 580 Ft

szállítás1-2 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék

Vizes Üveg MFA-851
Egy gyönyörű és elegáns palack mindazoknak, akik biztonságosan kívánják pótolni napi a folyadékokat, és ragaszkodniuk kell az ivási szokásaikhoz. A termék Tritanból készül, amely nagyon ellenáll a mechanikai károsodásoknak, a hosszú távú felhasználásnak és ami a legfontosabb, hogy nem enged veszélyes anyagokat a folyadékba.
Három színben kapható - rózsaszín, piros, türkiz.
A 720 ml térfogata minden hátizsákhoz vagy táskához megfelelő, függetlenül attól, hogy edzőterembe, munkába vagy iskolába jár.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem MadMax Tritan Sports vizes palack 720 ml (pink) MFA-851 (1 db) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.