MadMax Full leather öv (fekete) (1 db)

madmax_full_leather_ov_mfb_245.jpg

100% bőröv

1 adag/kiszerelés (1 adag/adag)
s.jpg
S
7 980 Ft
szállítás1-2 nap
m.jpg
M
7 980 Ft
szállítás1-2 nap
l.jpg
L
7 980 Ft
szállítás1-2 nap
xl.jpg
XL
7 980 Ft
szállítás1-2 nap
xxl.jpg
XXL
7 980 Ft
szállítás1-2 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A felső réteg nagyon minőségi 5 mm vastag bőrből készül. A derékszíj belső oldala, pedig finom bőrből. Komfortosan kibélelt, kellemes tornát biztosít. Bekapcsolás: A derékszíj kettő kapoccsal és bőr karikával van ellátva, amely biztosítja a szabad végét. D-Rink: A derékszíj első része "D" alakú karikával van ellátva ami az utólagos súly beakasztására szolgál.

Méretek (derékbőség):

S: 62 – 80 cm

M: 72 – 90 cm

L: 82 – 100 cm

XL: 92 – 110 cm

XXL: 102 – 120 cm

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem MadMax Full leather öv (fekete) (1 db) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.