MadMax Extrém kesztyű (fekete-piros) (1 pár)

madmax_mfg568.jpg

Extrém kesztyű új kollekció

0 ( 0)
s.jpg
S
5 980 Ft
szállítás1-2 nap
m.jpg
M
5 980 Ft
szállítás1-2 nap
l.jpg
L
5 980 Ft
szállítás1-2 nap
xl.jpg
XL
5 980 Ft
szállítás1-2 nap
xxl.jpg
XXL
5 980 Ft
szállítás1-2 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Mad Max fitnesz kesztyűk mérettáblázata A tenyér körmérete az ujjak tövénél mérve, miközben az ujjainkat kissé behajlítjuk.

Nők: S - 16-17.5 cm M - 17.5-19 cm L - 19-20.5 cm Férfiak: S - 17.5-19 cm M - 19-20.5 cm L - 20.5-22 cm XL - 22-23.5 cm XXL - 23.5-25 cm
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem MadMax Extrém kesztyű (fekete-piros) (1 pár) termékről.

Kérdések, vélemények
Szia Zoli!\r\nMúlt héten elkezdtem megtalálni a megfelelő kesztyűt, de total összekuszálódtam a bőség zavarában :-) Egy biztos, szeretnék csuklószorítósat vásárolni a páromnak és magamnak is, ez a típus olyan? Továbbá minőségre van valami eddigi tapasztalatod, hogy melyiket érdemes megvásárolni, amelyik csuklószorítós? Nagyon köszönöm a segítségedet! Szia Andi
Műszer Automatika Kft. Varnyú Andrea | 2016-03-16 03:52:47
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.