-16% MHP Liquid L-Carnitine 1500 Folyékony l-karnitin (473 ml)

most
16%
kedvezmény
mhp_liquid_l_carnitine_1500mg_473ml.jpg

Az MHP LIQUID L-CARNITINE 1500 mg extrém erős magas tisztaságú l-karnitint tartalmaz. Prémium folyékony l-karnitin, cukor és mesterséges ízesítők nélkül!

31 adag/kiszerelés (16 ml/adag)
erdeigyumolcs.jpg
Erdei gyümölcs
5 780 Ft -16% 4 880 Ft
Raktáron
ananaszmango.jpg
Ananász-mangó
5 780 Ft -16% 4 880 Ft
Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK


1.500 mg l-carnitine gyorsan hasznosuló liquid formula.

Remek frissítő, citromos íz

Kivétel nélkül minden Platinum 100% L-carnitine üveg szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül, valamint egy független labor tesztelése és ellenőrzése biztosítja, hogy minden palack megfeleljen a legmagasabb tisztasági, minőségi és konzisztens szabványoknak.

A folyadék formula hatékony és gyors felszívódást biztosít.

Felhasználási javaslat: fogyasszunk egy adagot 10 perccel edzés előtt

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-Carnitine
1500 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem MHP Liquid L-Carnitine 1500 Folyékony l-karnitin (473 ml) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1300kcal_dieta_1.jpg Ünnepek utáni mentőöv: gyors 1300 kalóriás diétás étrend!

Az ünnepi dőzsölésbe sokan belecsúszunk… és mivel nem lehetett visszautasítani a nagyi bejglijét és a töltött káposztát is zserbóval kísértük le… gyors mentőövre lehet szükségünk.

coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.