MHP Dopamite (60 tabletta)

mhp_dopamite_60.jpg

TELJES ÉTVÁGYKONTROLL, MAXIMÁLIS ZSÍRVESZTÉS, ÁLTALÁNOS JÓ KÖZÉRZET, KIROBBANÓ ENERGIASZINT.

60 adag/kiszerelés (1 tabletta/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
mhp_dopamite_60.jpg

11 280 Ft -19% 9 180 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A ZSÍRVESZTÉS ÉPP MOST LETT KÖNNYEBB!
A sikeres testsúlycsökkentő programok kulcsa az étkezési szokások kontrollja! Mind nagyon jól tudjuk, hogy a sikertelen diéták elsődleges oka, hogy képtelenek vagyunk magunkat az előírt diétás rendhez tartani! Az étkezés...ha valami igazán finomat ehetünk, az örömet, kielégülést jelent...de az ár amit fizetünk ezért kilókban mérhető! Az éhségérzetünk egyik kulcsszabályozója az agyban termelődő dopamin, ha valami finomat eszünk, például egy szeletet a kedvenc sütinkből, akkor agyunk dopamint választ el, mely elégedettséggel és boldogságérzettel tölt el. Valójában nem is a torta amire vágysz, hanem az annak hatására termelődő dopamin és az azt követő boldogságérzet. A Dopamite az a formula, mellyel pontosan ezt a mechanizmust célozzuk és ezzel teljes mértékben a mi irányításunk alá vonjuk éhségérzetünket! A Dopamite a dopamin termelés fokozása révén olyan általánosan jó közérzetet, elégedettséget és boldogságérzetet biztosít, mellyel Te irányítasz és nem lesz szükséged arra, hogy csokival és tortával tömd magad!

TELJES ÉTVÁGYKONTROLL
MAXIMÁLIS ZSÍRVESZTÉS
ÁLTALÁNOS JÓ KÖZÉRZET
KIROBBANÓ ENERGIASZINT

Adagolás:

A használat kezdetekor fogyassz 1 tabletta DOPAMITE-t reggel ébredés után, majd egyéni tolerancia és testsúly függvényében emeld az adagot az alábbiak szerint:

70 kg alatt: napi 1 tabletta
70 kg - 90 kg: 2 tabletta
90 kg felett: 3 tabletta

 

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Folsav
125 mcg
31%
 
B12-vitamin
100 mcg
1667%
 
Réz
1 mg
50%
 
DOPAMITE
540 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem MHP Dopamite (60 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1300kcal_dieta_1.jpg Ünnepek utáni mentőöv: gyors 1300 kalóriás diétás étrend!

Az ünnepi dőzsölésbe sokan belecsúszunk… és mivel nem lehetett visszautasítani a nagyi bejglijét és a töltött káposztát is zserbóval kísértük le… gyors mentőövre lehet szükségünk.

coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.