mhp_cre5_414.jpg

MHP CRE5 - a legmodernebb kreatin mix

60 adag/kiszerelés (6,5 g/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
8 280 Ft -10% 7 480 Ft
bpi_best_creatine_300.jpg
BPI Best Creatine (300 g)
5 980 Ft -17% 4 980 Ft
hi_tec_beta_bolic_500g.jpg
Hi Tec Beta Bolic (500 g)
gyumolcspuncs.jpg
Gyümölcspuncs
10 480 Ft -18% 8 580 Ft
Nem rendelhető
citromlime.jpg
Citrom-lime
10 480 Ft -18% 8 580 Ft
Nem rendelhető
semleges.jpg
Natúr
10 480 Ft -18% 8 580 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Az MHP CRE5 kreatinja új világot nyit a teljesítménynövelés tekintetében. Összetétele [kreatin-monoidrát, kreatin-HCl, kreatin MagnaPower® (magnézium-kreatin-kelát), kreatin-alfa-ketogluterát és kreatin-alfa-amino-butirát] a maximális kreatinfelszívódást biztosítja. Az eredmény: megnövekedett izomtömeg, erő, teljesítmény és csökkent regenerációs idő.

Adagolás:
1 adagolókanál 180 - 240 ml vízben, gyümölcslében vagy kedvenc sport italodban feloldva. Napi 1-2 alkalommal fogyaszd edzés előtt és/vagy után.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Super Cretine Complex
5000 mg
 
 
Creatine
 
 
 
Creatine Magna Power
 
 
 
Creatine
 
 
 
Creatine
 
 
 
Creatine Alpha-Amino Butyrate
 
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem MHP CRE5 (414 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.