mhp_cre5_414.jpg

MHP CRE5 - a legmodernebb kreatin mix

60 adag/kiszerelés (6,5 g/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
semleges.jpg
Natúr
10 480 Ft -15% 8 880 Ft
Nem rendelhető
citromlime.jpg
Citrom-lime
10 480 Ft -15% 8 880 Ft
Nem rendelhető
gyumolcspuncs.jpg
Gyümölcspuncs
10 480 Ft -15% 8 880 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Az MHP CRE5 kreatinja új világot nyit a teljesítménynövelés tekintetében. Összetétele [kreatin-monoidrát, kreatin-HCl, kreatin MagnaPower® (magnézium-kreatin-kelát), kreatin-alfa-ketogluterát és kreatin-alfa-amino-butirát] a maximális kreatinfelszívódást biztosítja. Az eredmény: megnövekedett izomtömeg, erő, teljesítmény és csökkent regenerációs idő.

Adagolás:
1 adagolókanál 180 - 240 ml vízben, gyümölcslében vagy kedvenc sport italodban feloldva. Napi 1-2 alkalommal fogyaszd edzés előtt és/vagy után.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Super Cretine Complex
5000 mg
 
 
Creatine
 
 
 
Creatine Magna Power
 
 
 
Creatine
 
 
 
Creatine
 
 
 
Creatine Alpha-Amino Butyrate
 
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem MHP CRE5 (414 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
nem_tudsz_huzodzkodni_1.jpg Nem tudsz húzódzkodni? Végezd addig ezeket a gyakorlatokat!

Ugye nem is kell mondani, hogy a húzódzkodás a hátedzés guggolása. Nélküle nincs is igazi latissimus... nem beszélve arról, hogy nemtől függetlenül menő, ha két karunkkal a magasba repítjük a testünket... és amilyen szép, annyira nehéz gyakorlat is, így sokan nem tudják érdemben beleilleszteni az edzéstervükbe. Emiatt persze nem az a terv, hogy ki is hagyjuk - hanem könnyített verziókkal, de beleillesztjük.

1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!