-24% MHP Activite Sport (120 tabletta)

most
24%
kedvezmény
mhp_activite_sport_new_120.jpg

MHP Activite Sport - A legerősebb nagy hatásfokú multivitamin

30 adag/kiszerelés (4 tabletta/adag)
mhp_activite_sport_new_120.jpg

8 880 Ft -24% 6 780 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A legerősebb nagy hatásfokú multivitamin Az ACTIVITE a világ első multivitamin és ásványianyag komplexe, amit kifejezetten testépítőknek fejlesztettek ki. Az ACTIVITE szabadalmaztatott anabolikus enzimrendszere és interaktív táplálék optimalizálója, az Anabolase maximalizálja a protein, a szénhidrát és zsír felhasználását. Az ACTIVITE ezenkívül "aktivált" vitaminok teljes spektrumát, aminosavakat és ásványi anyagokat kelát formában, valamint nagy hatásfokú ORAC antioxidánsokat is tartalmaz, így elősegíti a fokozott izomregenerálódást és erősíti az immunrendszert.

MHP Activite

- Az egyetlen multivitamin, ami klinikailag bizonyítottan: - 184%-al növeli a szabad aminosav szintet - 142%-al növeli a BCAA felhasználását - 143%-al növeli edzés közben az állóképességet - 275%-al csökkenti a tejsav szintjét - C-vitamin ásványi aszkorbáttal - "Aktivált" B-komplex koenzimekkel - Semlegesen töltött aminosavak és ásványi anyagok kelát formában - Nagy hatásfokú ORAC izomregeneráló és immunerősítő antioxidáns keverék zöld teával, alfa-zsírsavval és CoQ-10-el Anabolase a szabadalmaztatott anabolikus enzim rendszer A hagyományos multivitaminok nagyon kis mértékben javítják az ételekből származó tápanyagok hasznosulását. Az ACTIVITE az Anabolase segítségével azonban jóval hatékonyabb. Az Anabolase-t két amerikai szabadalom is védi, és neves egyetemek tudományos kutatásai is igazolják hatásait. A következőképp működik: míg a vitaminok és az ásványi anyagok a jó egészségi állapothoz és a test normális működéséhez szükségesek, addig a makrotápanyagok - a proteinek, szénhidrátok és zsírok - azok, amik igazán meghatározzák azt, hogy száraz izomzat épüljön, csökkenjen a testzsír, növekedjen az energia és az állóképesség, maximalizálódjon a teljesítmény. Az Anabolase szabadalmaztatott interaktív élelem-optimalizáló, ami javítja a proteinek, szénhidrátok és zsírok felszívódását és hasznosulását. Az Anabolase egy anabolikus enzim rendszer, ami három fejlett enzimkeverékből, az Aminogen-ből, a Carbogen-ből és a Lipolase-ból áll. E három enzim mindegyike speciális funkciót lát el, hogy a táplálék jobban hasznosuljon. Adagolás: 2-2 tabletta, délelőtt és délután. 1 doboz 120 tabletta, összesen 30 adag.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
A-vitamin
5000
100%
 
C-vitamin
300
500%
 
D-vitamin
200 IU
50%
 
E-vitamin
150
500%
 
B1-vitamin (Tiamin)
75 mg
5%
 
Riboflavin
75 mg
4,41%
 
B3-vitamin
 
 
 
B-Vitamin
675 mg
3,75%
 
Folsav
400
100%
 
B12-vitamin
100
1,67%
 
B7-vitamin
300 µg
100%
 
Kalcium
200 mg
20%
 
Jód
150 µg
100%
 
Magnesium
100 mg
25%
 
Zinc
 
100%
 
Szelén
200 µg
286%
 
Réz
2 mg
100%
 
Mangán
2 mg
100%
 
Króm
120 µg
100%
 
Molybdenum
75 µg
 
 
Kálium
99 mg
3%
 
Bór
2 mg
 
 
Vanadium
5 µg
 
 
Kolin
75 mg
 
 
Inositol
75 mg
 
 
Szilícium
11
 
 
Anabolase
470 mg
 
 
Aminogén protein & aminosav növelő mátrix
 
 
 
Karbogén
 
 
 
Lopolase
 
 
 
ORAC
250 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem MHP Activite Sport (120 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
heló.Most edzés előtt Muscletech Nano Vaport szedek,edzés után pedig Muscletech Nitrotech-et.mellé mehetne a nap folyamán ez a multivitamin?köszi
Tőzsér Gergő | 2012-03-16 11:03:18
heló!az előző is én voltam,az kérdés lenne.és még annyi,hogy haverom 17éves,szedheti ezt a multit?
Tőzsér Gergő | 2012-03-16 02:33:03
Szia! Kb. 16 éves kor felett már szedhető, szóval egész nyugodtan tolhatja ha már 17 éves!
FitbuilderTeam | 2012-03-16 05:23:13
Nav.fittrainer
bodybuilding_harcmuveszet_2.jpg A súlyzós edzés nem csak az MMA-soké

Bármennyire is furcsa, de a tradicionális harcművészetekben nem preferáljuk az erősítő jellegű edzéseket, főleg nem konditeremben végzetteket edzéseket. Azonban ezeknél is, mint gyakorlatilag bármelyik másik sportágban, mozgásformában itt is sokkal hatékonyabb lesz az ember, ha van egy általánosan jó alap kondíciója.

kovetkezo_edzes_gyorsan_1.jpg Állj készen a következő edzésre minél hamarabb!

A sportsérülések és sportártalmak az egyik kedvenc témánk, hiszen sokakat érint és hozzá meglehetősen gyakran. A valódi akut sérüléseken túl, azonban most foglalkoznánk a regenerációval is, hiszen ha sérülést nem is, de egy-egy igazán kemény edzés utáni izomlázat bizonyára megtapasztalt már mindegyikünk. Lássuk mik a legalapvetőbb lépések, mind a regeneráció, mind pedig a sérülés kezeléseket illetően.

idoskori_edzes_1.jpg Minden amit a senior edzésről akartál tudni, csak sohasem merted megkérdezni

Többször említettük egy-egy rövidebb írásban, hogy mennyire jótékony hatású, ha nem hagyjuk abba az edzést még akkor is ha már jobban benne vagyunk a korban. A rendszeres edzés hatására sokkal tovább őrizhetjük meg az erőszintünket és élhetünk egy minőségibb életet. Mostani írásunkban mélyrehatóbban igyekeztünk összefoglalni, hogy milyen elveket is kellene szem előtt tartani. Az alábbiakban részletesen fogunk beszélni az elvekről, amiket be kell tartani, illetve a táplálék kiegészítésről. Ki tudja, talán éppen ennek a cikknek a hatására tudod majd rávenni apukádat, hogy együtt járjatok gyúrni!

zsirsav_1.jpg Beszéljünk kicsit a zsírokról újra 1.rész

Élettanilag nélkülözhetetlen vegyületekről beszélünk, amikor a zsírokat emlegetjük. Viszont most áttekintjük, mi lehet az oka, mégis, hogy annyira sok vita van körülöttük a táplálkozástudományi körökben. Különös figyelemmel arra, hogy mi különbözteti meg a telített és a telítetlen zsírokat. Kicsit úgy gondoltuk elő kellene venni ezt a témát újra, és egy komolyabb, átfogóbb néhány részes cikksorozattal beszélni róluk. Elsőként vizsgáljuk meg a telített és telítetlen zsírsavak közti különbségeket!