MHP Activite Sport (120 tabletta)

mhp_activite_sport_new_120.jpg

MHP Activite Sport - A legerősebb nagy hatásfokú multivitamin

30 adag/kiszerelés (4 tabletta/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
mhp_activite_sport_new_120.jpg

9 180 Ft -24% 6 980 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A legerősebb nagy hatásfokú multivitamin Az ACTIVITE a világ első multivitamin és ásványianyag komplexe, amit kifejezetten testépítőknek fejlesztettek ki. Az ACTIVITE szabadalmaztatott anabolikus enzimrendszere és interaktív táplálék optimalizálója, az Anabolase maximalizálja a protein, a szénhidrát és zsír felhasználását. Az ACTIVITE ezenkívül "aktivált" vitaminok teljes spektrumát, aminosavakat és ásványi anyagokat kelát formában, valamint nagy hatásfokú ORAC antioxidánsokat is tartalmaz, így elősegíti a fokozott izomregenerálódást és erősíti az immunrendszert.

MHP Activite

- Az egyetlen multivitamin, ami klinikailag bizonyítottan: - 184%-al növeli a szabad aminosav szintet - 142%-al növeli a BCAA felhasználását - 143%-al növeli edzés közben az állóképességet - 275%-al csökkenti a tejsav szintjét - C-vitamin ásványi aszkorbáttal - "Aktivált" B-komplex koenzimekkel - Semlegesen töltött aminosavak és ásványi anyagok kelát formában - Nagy hatásfokú ORAC izomregeneráló és immunerősítő antioxidáns keverék zöld teával, alfa-zsírsavval és CoQ-10-el Anabolase a szabadalmaztatott anabolikus enzim rendszer A hagyományos multivitaminok nagyon kis mértékben javítják az ételekből származó tápanyagok hasznosulását. Az ACTIVITE az Anabolase segítségével azonban jóval hatékonyabb. Az Anabolase-t két amerikai szabadalom is védi, és neves egyetemek tudományos kutatásai is igazolják hatásait. A következőképp működik: míg a vitaminok és az ásványi anyagok a jó egészségi állapothoz és a test normális működéséhez szükségesek, addig a makrotápanyagok - a proteinek, szénhidrátok és zsírok - azok, amik igazán meghatározzák azt, hogy száraz izomzat épüljön, csökkenjen a testzsír, növekedjen az energia és az állóképesség, maximalizálódjon a teljesítmény. Az Anabolase szabadalmaztatott interaktív élelem-optimalizáló, ami javítja a proteinek, szénhidrátok és zsírok felszívódását és hasznosulását. Az Anabolase egy anabolikus enzim rendszer, ami három fejlett enzimkeverékből, az Aminogen-ből, a Carbogen-ből és a Lipolase-ból áll. E három enzim mindegyike speciális funkciót lát el, hogy a táplálék jobban hasznosuljon. Adagolás: 2-2 tabletta, délelőtt és délután. 1 doboz 120 tabletta, összesen 30 adag.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
A-vitamin
5000
100%
 
C-vitamin
300
500%
 
D-vitamin
200 IU
50%
 
E-vitamin
150
500%
 
B1-vitamin (Tiamin)
75 mg
5%
 
Riboflavin
75 mg
4,41%
 
B3-vitamin
 
 
 
B-Vitamin
675 mg
3,75%
 
Folsav
400
100%
 
B12-vitamin
100
1,67%
 
B7-vitamin
300 µg
100%
 
Kalcium
200 mg
20%
 
Jód
150 µg
100%
 
Magnesium
100 mg
25%
 
Zinc
 
100%
 
Szelén
200 µg
286%
 
Réz
2 mg
100%
 
Mangán
2 mg
100%
 
Króm
120 µg
100%
 
Molybdenum
75 µg
 
 
Kálium
99 mg
3%
 
Bór
2 mg
 
 
Vanadium
5 µg
 
 
Kolin
75 mg
 
 
Inositol
75 mg
 
 
Szilícium
11
 
 
Anabolase
470 mg
 
 
Aminogén protein & aminosav növelő mátrix
 
 
 
Karbogén
 
 
 
Lopolase
 
 
 
ORAC
250 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem MHP Activite Sport (120 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
heló.Most edzés előtt Muscletech Nano Vaport szedek,edzés után pedig Muscletech Nitrotech-et.mellé mehetne a nap folyamán ez a multivitamin?köszi
Tőzsér Gergő | 2012-03-16 11:03:18
heló!az előző is én voltam,az kérdés lenne.és még annyi,hogy haverom 17éves,szedheti ezt a multit?
Tőzsér Gergő | 2012-03-16 02:33:03
Szia! Kb. 16 éves kor felett már szedhető, szóval egész nyugodtan tolhatja ha már 17 éves!
FitbuilderTeam | 2012-03-16 05:23:13
Nav.fittrainer
genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.

termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

dieta_szamolas_1.jpg Számold ki, milyen gyorsan fogyhatsz le!

Sokan kérdezik, problémáznak azon, hogy nem megy a fogyás, és nem úgy haladnak, ahogy gondolták. Vagy épp azt, hogy mikorra tudnak 10-20 kilótól megszabadulni... persze amikor őszinte és valós választ kapnak, akkor igen elkedvtelenednek...