Lipo 6 Defening Gel (120 ml)

nutrex_lipo_6_defining_gel_4oz_113g.jpg

Gyorsan ható, maximális erősségű helyi zsírégető gél TopiSorb™ technológiával. Érj el villámgyors eredményeket, hogy mielőbb megmutathasd új, csodás alakod, és egy hatalmas lépéssel közelebb kerülj céljaidhoz!

60 adag/kiszerelés (2 ml/adag)
nutrex_lipo_6_defining_gel_4oz_113g.jpg

15 480 Ft -13% 13 480 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A LIPO-6 DEFINING GEL fő összetevője a teofillin. Az adrenalin hatását utánzó anyag növeli a zsírok lebomlását. Számos kutatás bizonyította, hogy igen hatásos helyi zsírégető hatása van bőrön keresztül felszívódva. A gél második kulcssszetevője a yohimbin, mely behatolva a zsírsejtekbe aktivál egy receptort, meghosszabbítva a zsírégetés folyamatát.

A koffeint általában élénkítőként használjuk, ám a topikális alkalmazása megnöveli a cAMP nevű anyag koncentrációját a zsírsejtekben. Ezzel azt üzenjük, hogy további energiára van szüksége a testnek, így extra zsírsavak kerülnek felhasználásra.

A LIPO-6 DEFINING GEL formuláját évekig teszteltük és tökéletesítettük, hogy a leghatékonyabb helyi zsírégetővel léphessünk a piacra. A TopiSorb™ technológia tökéletesnek bizonyult a hatóanyagok célba juttatására, anélkül hogy bármilyen irritációt okozna.


Alkalmazás:

Használat előtt alaposan rázza fel! Kenjen a gélből a megcélzott testfelületre, napi 1-2 alkalommal. Ne lépje túl a napi 16 pumpálásnyi mennyiséget! Ne keverje más krémekkel. Edzés előtti alkalmazás esetén 30 perccel előtte kenje fel, hogy a gél teljesen beszívódhasson és elkezdje kifejteni a hatását!

Fontos: Csak külsőleg alkalmazható!

Bármely testrészre: comb, fenék, derék, has.
Azonnal megkezdi a makacs zsír lebontását.
Klinikailag és tudományosan bizonyított összetevőkkel.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Lipo 6 Defening Gel (120 ml) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1300kcal_dieta_1.jpg Ünnepek utáni mentőöv: gyors 1300 kalóriás diétás étrend!

Az ünnepi dőzsölésbe sokan belecsúszunk… és mivel nem lehetett visszautasítani a nagyi bejglijét és a töltött káposztát is zserbóval kísértük le… gyors mentőövre lehet szükségünk.

coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.