Lecheek Nutrition Mass HGH (90 kapszula)

lecheek_nutrition_mass__hgh.jpg

Ha nagyra akarsz nőni, újabb exkluzív gyártó az USA-ból.

30 adag/kiszerelés (3 kapszula/adag)
lecheek_nutrition_mass__hgh.jpg

14 980 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

A Mass HGH egy olyan egyedülálló, hihetetlen erejű kiegészítő, hogy mások nem fognak hinni a szemüknek látva, hogy milyen elképesztő eredményeket érsz el! A Mass HGH az első olyan termék a világon, amely a hipertrófiával kapcsolatos ÖSSZES élettani folyamatot célba veszi! Szó szerint az anabolizmus összes rakétáját beindítja! Minden összetevőjét gondosan válogattuk, úgy hogy a leghatásosabb és legprofibb testépítők által használt kiegészítőket és étrendeket vettük alapul. Ennek eredménye az lett, hogy a legkomplexebb és legátfogóbb kiegészítőt tarthatod a kezedben. A Mass HGH több jelátviteli útvonalon hat, hatóanyagai klinikailag teszteltek és a edzőteremben végzett vizsgálataink során olyan erősek, amilyet az étrend kiegészítő ipar még nem látott. Kemény munkánk gyümölcseként ez az a táplálékkiegészítő, amelytől olyan eredményeket várhatsz, amilyeneket most, hogy még ki sem próbáltad elképzelni sem tudsz!

    Radikálisan megnövelt növekedési hormon (GH) és tesztoszteron szint.
    Optimalizált inzulin érzékenység.
    Maximális hatékonyságú fehérjeszintézis.
    Felszabályozott növekedési faktor pl.: IGF-1 (Insulin-like Growth Factor 1) jelátvitel.
    Serkentett nitrogén-oxid termelés.
    Csökkent kortizol szint.
    Gátolt miosztatin.

Adagolás:

Naponta, este 3 kapszula.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
MASS HGH®
2300
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Lecheek Nutrition Mass HGH (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.