Gaspari Nutrition SuperDrive (240 g)

gaspari_superdrive_240.jpg

Kirobbanó energia. Megnövelt fókusz és figyelem. Fokozott regeneráció. Megnövelt teljesítmény.

40 adag/kiszerelés (6 g/adag)

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

5000 mg Mitodrive
2000 mg Glycospan
2000 mg Carnitine tartarát
Szintetikus anyag mentes
Nincsenek eltitkolt kulcsösszetevők

Hacsak nem vagy teljesen újonc, már biztosan kipróbáltál néhányat a felsoroltak közül. Mindegyikük megszolgálta a hírnevét, hiszen számos sikeres edzés előtti kiegészítő összetevői voltak. Ha nem ismeretlenek számodra a kiegészítők, akkor az ornitinről is biztosan hallottál már. De egy biztos, az ornitin-mallátról azaz a mitoDRIVE-ról eddig még nem hallhattál! A Gaspari Nutrition az ornitint és a malátot (almasavat) egy komplexben alkalmazta, így olyan erejű vegyületet kaptak, amely nem csak a kitartást növeli és fokozza a nitrogén-oxid szintet, hanem emellett növeli az erőt és fokozza a regenerációt is egyben. Ezt úgy éri el, hogy növeli a Szent-Györgyi-Krebs ciklus hatékonyságát valamint csökkenti az izomzat ammónia szintjét. Hiszed vagy sem, a citrulin az arginin perkurzora (előanyaga), az ornitin pedig a citrulnié. A Gaspari Nutrition Superdrive adagonként 5 gramm mitoDRIVE–ot tartalmaz, így elképesztő izompumpákat és teljesítménynövekedést idéz elő.

Kirobbanó energia.
Megnövelt fókusz és figyelem.
Fokozott regeneráció.
Megnövelt teljesítmény.

Adagolás:

Edzés előtt 20 perccel, 1 adagolókanál port oldj fel 2 dl vízben.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-Ornithine
2500 mg
 
 
L-Carnitine
1000 mg
 
 
Microencapsulated Triacetin 25%
1000 mg
 
 
SuperDrive Neuro-Energy
645 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Gaspari Nutrition SuperDrive (240 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.