Gaspari Nutrition Real Mass Probiotic (5448 g)

gaspari_nutrition_real_mass_probiotic_54480.jpg

Nagy növekedéshez nagyágyú kell, éppen ezért fejlesztette ki a Gaspari Nutrition a REAL MASS-t.

16 adag/kiszerelés (325 g/adag)

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Gaspari Real Mass Probiotic

- 1230 Csúcsminőségű Kalória
- 50 gramm Protein
- Tartalmazza a Jogvédett GanedenBC30 (Bacillus coagulans) Probiotikumot hogy Javítsa az Emésztésedet és az Immunrendszered
- Hét Kiemelten Fontos Aminosav, Mint Proteinforrás
- Nem Tartalmaz Cukrot
- Glutén- és Mesterséges Színezék-mentes
- Az SQF 2000 Üzemben Gyártott Termék

Akár komoly sportoló vagy, akár csak egy kis minőségi izomzatot szeretnél magadra szedni, tudhatod, hogy nem mindig egyszerű mozgósítanod a kalóriáidat. Nagy növekedéshez nagyágyú kell, éppen ezért fejlesztette ki a Gaspari Nutrition a REAL MASS-t. Ez az ultrafejlett testtömegnövelő szer 1230 kalóriát tartalmaz 50 gramm proteinnel, hogy tényleg megnőjj. Ráadásul tartalmazza a jogvédett GanedenBC30 (Bacillus coagulans) probiotikumot is, hogy javítsa az emésztésedet és az immunrendszered. Ez a fejlesztett probiotikum olyan erős, hogy túléli a gyártás folyamatát, bírja fagyasztás nélkül, és kibírja a gyomorsavat is, hogy eljuttassa a szükséges jótékony hatású baktériumflórát a bélrendszeredbe, mindezt komoly klinikai kutatások támasztják alá. Ha komoly tömegnövelést akarsz, a tények nem hazudnak. Rengeteg kalóriára van szükséged és a REAL MASS pontosan azzal rendelkezik amire szükséged van a tömegnöveléshez, immunrendszered és emésztésed erősítéséhez. A Gaspari Nutrition most mindezt leteszi az asztalra!

Adagolás:

Naponta 5 adagolókanál port oldjon fel 5 dl vízben.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
1230 kcal
 
 
Kalória
30 kcal
 
 
Zsír
3.5 g
5%
 
Zsír
1 g
5%
 
Zsírsav
0
 
 
Koleszterin
35 mg
12%
 
Nátrium
400 g
17%
 
Kálium
970 mg
28%
 
Szénhidrát
250 g
83%
 
Rost
3 g
12%
 
Cukor
10 g
 
 
Fehérje
50 g
100%
 
A-vitamin
 
50%
 
C-vitamin
 
50%
 
Kalcium
 
60%
 
Vas
 
20%
 
D-vitamin
 
25%
 
E-vitamin
 
50%
 
B1-vitamin (Tiamin)
 
160%
 
Riboflavin
 
120%
 
B3-vitamin
 
130%
 
B6-vitamin
 
130%
 
Folsav
 
50%
 
B12-vitamin
 
80%
 
B7-vitamin
 
50%
 
Pantothenic Acid
 
130%
 
Foszfor
 
50%
 
Jód
 
50%
 
Magnesium
 
35%
 
Zinc
 
50%
 
Szelén
 
50%
 
Réz
 
25%
 
Mangán
 
50%
 
Króm
 
50%
 
Molybdenum
 
50%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Gaspari Nutrition Real Mass Probiotic (5448 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
nem_tudsz_huzodzkodni_1.jpg Nem tudsz húzódzkodni? Végezd addig ezeket a gyakorlatokat!

Ugye nem is kell mondani, hogy a húzódzkodás a hátedzés guggolása. Nélküle nincs is igazi latissimus... nem beszélve arról, hogy nemtől függetlenül menő, ha két karunkkal a magasba repítjük a testünket... és amilyen szép, annyira nehéz gyakorlat is, így sokan nem tudják érdemben beleilleszteni az edzéstervükbe. Emiatt persze nem az a terv, hogy ki is hagyjuk - hanem könnyített verziókkal, de beleillesztjük.

1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!