Gaspari Nutrition Real Mass Probiotic (5448 g)

gaspari_nutrition_real_mass_probiotic_54480.jpg

Nagy növekedéshez nagyágyú kell, éppen ezért fejlesztette ki a Gaspari Nutrition a REAL MASS-t.

16 adag/kiszerelés (325 g/adag)

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Gaspari Real Mass Probiotic

- 1230 Csúcsminőségű Kalória
- 50 gramm Protein
- Tartalmazza a Jogvédett GanedenBC30 (Bacillus coagulans) Probiotikumot hogy Javítsa az Emésztésedet és az Immunrendszered
- Hét Kiemelten Fontos Aminosav, Mint Proteinforrás
- Nem Tartalmaz Cukrot
- Glutén- és Mesterséges Színezék-mentes
- Az SQF 2000 Üzemben Gyártott Termék

Akár komoly sportoló vagy, akár csak egy kis minőségi izomzatot szeretnél magadra szedni, tudhatod, hogy nem mindig egyszerű mozgósítanod a kalóriáidat. Nagy növekedéshez nagyágyú kell, éppen ezért fejlesztette ki a Gaspari Nutrition a REAL MASS-t. Ez az ultrafejlett testtömegnövelő szer 1230 kalóriát tartalmaz 50 gramm proteinnel, hogy tényleg megnőjj. Ráadásul tartalmazza a jogvédett GanedenBC30 (Bacillus coagulans) probiotikumot is, hogy javítsa az emésztésedet és az immunrendszered. Ez a fejlesztett probiotikum olyan erős, hogy túléli a gyártás folyamatát, bírja fagyasztás nélkül, és kibírja a gyomorsavat is, hogy eljuttassa a szükséges jótékony hatású baktériumflórát a bélrendszeredbe, mindezt komoly klinikai kutatások támasztják alá. Ha komoly tömegnövelést akarsz, a tények nem hazudnak. Rengeteg kalóriára van szükséged és a REAL MASS pontosan azzal rendelkezik amire szükséged van a tömegnöveléshez, immunrendszered és emésztésed erősítéséhez. A Gaspari Nutrition most mindezt leteszi az asztalra!

Adagolás:

Naponta 5 adagolókanál port oldjon fel 5 dl vízben.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
1230 kcal
 
 
Kalória
30 kcal
 
 
Zsír
3.5 g
5%
 
Zsír
1 g
5%
 
Zsírsav
0
 
 
Koleszterin
35 mg
12%
 
Nátrium
400 g
17%
 
Kálium
970 mg
28%
 
Szénhidrát
250 g
83%
 
Rost
3 g
12%
 
Cukor
10 g
 
 
Fehérje
50 g
100%
 
A-vitamin
 
50%
 
C-vitamin
 
50%
 
Kalcium
 
60%
 
Vas
 
20%
 
D-vitamin
 
25%
 
E-vitamin
 
50%
 
B1-vitamin (Tiamin)
 
160%
 
Riboflavin
 
120%
 
B3-vitamin
 
130%
 
B6-vitamin
 
130%
 
Folsav
 
50%
 
B12-vitamin
 
80%
 
B7-vitamin
 
50%
 
Pantothenic Acid
 
130%
 
Foszfor
 
50%
 
Jód
 
50%
 
Magnesium
 
35%
 
Zinc
 
50%
 
Szelén
 
50%
 
Réz
 
25%
 
Mangán
 
50%
 
Króm
 
50%
 
Molybdenum
 
50%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Gaspari Nutrition Real Mass Probiotic (5448 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.