-15% Gaspari Nutrition Glycofuse (1680 g)

most
15%
kedvezmény
gaspari_nutrition_glycofuse_1680.jpg
60 adag/kiszerelés (28 g/adag)
semleges.jpg
Semleges
22 180 Ft -15% 18 780 Ft
Raktáron
narancsmango.jpg
Narancs-mangó
22 180 Ft -15% 18 780 Ft
Raktáron
eperkiwi.jpg
Kiwi-eper
22 180 Ft -15% 18 780 Ft
Nem rendelhető
citrom.jpg
Citrom
22 180 Ft -15% 18 780 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

SZÉNHIDRÁTFÓBIA ÉS TELJESÍTMÉNY - TEGYÜNK VÉGRE RENDET!

Ha Te is a szénhidrátfóbiások trendi táborába tartozol, akkor vagy nem érdekel különösebben a fizikai teljesítményed, regenerációd gyorsasága és izomépítő kapacitásod, vagy nem ismered mindezek élettani alapjait és feltételeit. A sportolók táborában alapvetően ismert a szénhidrátok fontossága a fizikai teljesítőképesség maximalizálása érdekében, gondolj csak a szénhidrát töltésekre a versenyek előtt, szénhidrátos italok, gélek, szeletek fogyasztására edzések közben és szénhidrátos kiegészítők fogyasztására edzések után a glikogénraktárak feltöltése érdekében. A tények egyszerűek: a szénhidrátok jelentik az intenzív fizikai megterhelések elsőrangú üzemanyagát! Amennyiben a szervezetedben tárolt szénhidrátok mennyisége maximális vagy ahhoz közeli, azaz a glikogén raktáraid fel vannak töltve, akkor a fizikai teljesítőképességed is maximális lesz! Csak ilyen körülmények között leszel képes a lehető legnagyobb súlyok mozgatására, a lehető legtöbb ismétlésre egy adott súllyal, és a lehető leggyorsabb fejlődésre.

De a történet ennél összetettebb! Nem minden szénhidrát egyforma! Rengeteg furfangosan címkézett maltodextrin, vagy más glukóz-polimer kapható a piacon, amit valamiféle felsőbbrendű poliszacharidként próbálnak eladni, vagy épp a jó öreg kukoricakeményítő, mint valami extra magas minőségű waxy maize. A legtöbb ezek közül semmiféle felsőbbrendű, klinikailag igazolt tulajdonsággal nem bír, és jónéhány esetben épp az ellenkezőjét produkálják, mint amire egy igazán minőségi szénhidrát formula hivatott!

Ez az amiért a Gaspari Nutrition úgy döntött, hogy eljött az idő a reformra! Mi a piacon lévő forrásokkal ellentétben elágazó szénláncú dextrineket választottuk, és megalkottuk a teljesítmény fokozás arany standardját - a neve GLYCOFUSE! Ez a formula egy nagy molekulatömegű, speciális hélix struktúrájú szénhidrátokra épít, ami klinikailag igazoltan felsőbbrendű forrás a különféle kukoricakeményítő, és más poliszacharid forrásokhoz képest! Ez a forrás nem a legolcsóbb, de pontosan azt kapod, amiért fizetsz, amire szükséged van! Egy olyan sportoló mint Te, aki maximális erőbedobással edz a teremben, vagy a pályán, aki minden egyes nap, belead mindent, nem éri be kevesebbel mint a MAXIMUMMAL!

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál GLYCOFUSE-t és fogyaszd edzés közben és/vagy után.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
100
 
 
Szénhidrát
25
8%
 
Kalcium
83
8%
 
Magnesium
23
6%
 
Nátrium
35
2%
 
Dextrin
25
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Gaspari Nutrition Glycofuse (1680 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Szia. Véleményed szerint a vitargoval egy szinten van a termék?Mikor jár le a szavatossági ideje ennek a kiszerelésnek?
2014-09-20 04:17:09
Szia! Hasonló termék, bár a gyártók az egyik legjobb szénhidrátforrásként emlegetik... én még a Gaspari-ban nem csalódtam, minőségi termékeket dobnak a piacra, (főképp) külföldön igazi rajongótábora van, és Nálunk is népszerű. A szavatossági idő elég bő szokott lenni, a termék most nincs konkrétan előttem, de ha felhívsz minket, akkor a pontos dátumról biztos tudunk informálni.
FitbuilderTeam | 2014-09-29 05:13:11
Sziasztok!\r\nÉrdekelne melyik íz rendelhető és a szavideje mikor jár le?\r\nköszi
Pap Zoltán | 2015-04-29 05:47:15
Szia Zoli! Elfogyott már minden ízben, és nem is várható, hogy lesz belőle. Üdv: FitBuilder.hu
FitbuilderTeam | 2015-04-30 09:08:48
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.