Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
20.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
info@sportnutrition.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info
- 15%

Gaspari Nutrition Glycofuse (1680 g)

Gaspari Nutrition Glycofuse (1680 g)
most
15%
kedvezmény
Ez a formula egy nagy molekulatömegű, speciális hélix struktúrájú szénhidrátokra épít, ami klinikailag igazoltan felsőbbrendű forrás a különféle kukoricakeményítő, és más poliszacharid forrásokhoz képest!
60 adag/kiszerelés (28 g/adag)
Narancs-mangó
Narancs-mangó
Raktáron
18.980 Ft
- 15% 16.080 Ft (9.570 Ft/kg)
   
Semleges
Semleges
Raktáron
18.980 Ft
- 15% 16.080 Ft (9.570 Ft/kg)
   
20.000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

SZÉNHIDRÁTFÓBIA ÉS TELJESÍTMÉNY - TEGYÜNK VÉGRE RENDET!

Ha Te is a szénhidrátfóbiások trendi táborába tartozol, akkor vagy nem érdekel különösebben a fizikai teljesítményed, regenerációd gyorsasága és izomépítő kapacitásod, vagy nem ismered mindezek élettani alapjait és feltételeit. A sportolók táborában alapvetően ismert a szénhidrátok fontossága a fizikai teljesítőképesség maximalizálása érdekében, gondolj csak a szénhidrát töltésekre a versenyek előtt, szénhidrátos italok, gélek, szeletek fogyasztására edzések közben és szénhidrátos kiegészítők fogyasztására edzések után a glikogénraktárak feltöltése érdekében. A tények egyszerűek: a szénhidrátok jelentik az intenzív fizikai megterhelések elsőrangú üzemanyagát! Amennyiben a szervezetedben tárolt szénhidrátok mennyisége maximális vagy ahhoz közeli, azaz a glikogén raktáraid fel vannak töltve, akkor a fizikai teljesítőképességed is maximális lesz! Csak ilyen körülmények között leszel képes a lehető legnagyobb súlyok mozgatására, a lehető legtöbb ismétlésre egy adott súllyal, és a lehető leggyorsabb fejlődésre.

De a történet ennél összetettebb! Nem minden szénhidrát egyforma! Rengeteg furfangosan címkézett maltodextrin, vagy más glukóz-polimer kapható a piacon, amit valamiféle felsőbbrendű poliszacharidként próbálnak eladni, vagy épp a jó öreg kukoricakeményítő, mint valami extra magas minőségű waxy maize. A legtöbb ezek közül semmiféle felsőbbrendű, klinikailag igazolt tulajdonsággal nem bír, és jónéhány esetben épp az ellenkezőjét produkálják, mint amire egy igazán minőségi szénhidrát formula hivatott!

Ez az amiért a Gaspari Nutrition úgy döntött, hogy eljött az idő a reformra! Mi a piacon lévő forrásokkal ellentétben elágazó szénláncú dextrineket választottuk, és megalkottuk a teljesítmény fokozás arany standardját - a neve GLYCOFUSE! Ez a formula egy nagy molekulatömegű, speciális hélix struktúrájú szénhidrátokra épít, ami klinikailag igazoltan felsőbbrendű forrás a különféle kukoricakeményítő, és más poliszacharid forrásokhoz képest! Ez a forrás nem a legolcsóbb, de pontosan azt kapod, amiért fizetsz, amire szükséged van! Egy olyan sportoló mint Te, aki maximális erőbedobással edz a teremben, vagy a pályán, aki minden egyes nap, belead mindent, nem éri be kevesebbel mint a MAXIMUMMAL!

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál GLYCOFUSE-t és fogyaszd edzés közben és/vagy után.

összetevő adagonként
tartalmaz
RDA%
Kalória  100 
Szénhidrát  25 
Kalcium  83 
Magnesium  23 
Nátrium  35 
Dextrin  25 
Egyéb összetevők: citromsav, almasav, természetes és mesterséges aromák, szukralóz, aceszulfám-kálium, béta-karotin (szín). Nem tartalmaz allergéneket.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Gaspari Nutrition Glycofuse (1680 g) termékről.
 Megjelenhet a nevem a kérdés mellett
Kérdések, Vélemények

Szia. Véleményed szerint a vitargoval egy szinten van a termék?Mikor jár le a szavatossági ideje ennek a kiszerelésnek?

2014-09-20 16:17:09

Szia! Hasonló termék, bár a gyártók az egyik legjobb szénhidrátforrásként emlegetik... én még a Gaspari-ban nem csalódtam, minőségi termékeket dobnak a piacra, (főképp) külföldön igazi rajongótábora van, és Nálunk is népszerű. A szavatossági idő elég bő szokott lenni, a termék most nincs konkrétan előttem, de ha felhívsz minket, akkor a pontos dátumról biztos tudunk informálni.

FitbuilderTeam | 2014-09-29 17:13:11

Sziasztok!
Érdekelne melyik íz rendelhető és a szavideje mikor jár le?
köszi

Pap Zoltán | 2015-04-29 17:47:15

Szia Zoli! Elfogyott már minden ízben, és nem is várható, hogy lesz belőle. Üdv: FitBuilder.hu

FitbuilderTeam | 2015-04-30 09:08:48

Fit Trainer Magazin

Három frissítő és finom gyümölcsös proteines shake!

Sokszor rohanunk, és nincs időnk enni... vagy csak a melegebb időben nem kívánjuk annyira a táplálékot... nos, erre találtuk ki a legjobb és legfinomabb megoldást! Csak pár összetevő, egy mixer... és máris perceken belül kortyolhatod a legdiétásabb gyümi turmixod!

Brokkoli kávé?! Ez lesz az új trend?

Eegy újabb túltolt divat, vagy megoldás napi zöldség bevitelre?

Mi ez a fájdalom?! Csak egy kis húzódás...vagy sérv?

Minden gyúrós félelmének - a sérvnek a tünetei!

Minden gyúrós félelmének - a sérvnek a tünetei!

A nyaralás para: mennyi idő alatt tűnnek el az izmaid?!

Mennyi idő alatt épülnek le az izmaid, és mennyi az a minimális edzés, amivel ezt megelőzhetjük? Most megtudod!

Négy futóedzés terv a nyárra!

Használd ki az időjárást és edz a szabadban!

Ha igazán hatékonyan szeretnél dolgozni, és kicsit modernebb és hatékonyabb felfogásban futni, akkor javasoljuk kipróbálásra az alább leírt futó edzéseket!