Gaspari Nutrition Anavite (372 g)

gaspari_anavite_372g.jpg
60 adag/kiszerelés (6,2 g/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
narancs.jpg
Narancs
12 280 Ft -15% 10 380 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék

Az ANAVITE nem egy egyszerű multivitamin formula. Ez valójában 3 kiegészítő 1-ben!

Egy precízen adagolt multivitamin és ásványianyag formula, klinikailag igazolt mennyiségű béta-alanin és szabadalommal védett Carnipure (L-karnitine L-tartrát) a kirobbanó edzésintenzitásért, aerob és anaerob teljesítményért és instant száraz izomnövekedésért!

Az ANAVITE nem csupán átfogja a vitaminok és asványianyagok teljes spektrumát, de azokat a legjobb hasznosulást garantáló formában és kötésben biztosítja! Az ANAVITE garantáltan felülmúl mindent, amit korábban a multivitamin és ásványianyag formulákról gondoltál!

A formula erejének további fokozása érdekében 2 teljes gramm L-karnitin-L-tartráttal erősítettük meg a formulát, ami klinikailag igazolt hatékonysággal fokozza a nitrogén-monoxid szintet, a zsírvesztést és az androgén receptorok érzékenységét!

De itt sem álltunk meg és 3 gramm béta-alaninnal tettük tökéletessé az ANAVITE hatóanyagmátrixát! Pontosan akkora mennyiség, ami a klinikai kutatások szerint szükséges az aerob és anaerob teljesítmény fokozásához! Ez az, ami garantálja minden egyes edzésed hatékonyságát!

Mit tehet érted az ANAVITE?

- Teljes spektrumú vitamin és ásványianyag ellátás!
- Fokozott androgén receptor érzékenység!
- Rekord sebességű regeneráció!
- Fokozott NO szintézis és izomkeménység!
- Drámai aerob és anaerob teljesítménynövekedés!

Adagolás:

Naponta két adag 2 dl vízben feloldva.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
A-vitamin
5000 IU
100%
 
ANAVITE Athletic Drive
 
 
 
Carnipure™
1000 mg
 
 
Beta-Alanine
1600 mg
 
 
Bór
25 mcg
 
 
C-vitamin
250 mg
417%
 
D3-vitamin
1000 IU
250%
 
E-vitamin
30 IU
100%
 
K2-vitamin
45 mcg
56%
 
B1-vitamin (Tiamin)
15 mg
1000%
 
B2-vitamin
20 mg
1176%
 
B3-vitamin
50 mg
250%
 
B6-vitamin
10 mg
500%
 
Folsav
200 mcg
50%
 
B12-vitamin
250 mcg
4167%
 
Pantothenic Acid
50 mg
500%
 
Kalcium
121 mg
12%
 
Foszfor
60 mg
6%
 
Magnesium
200 mg
50%
 
Zinc
15 mg
100%
 
Szelén
35 mcg
50%
 
Réz
1 mg
50%
 
Mangán
1 mg
50%
 
Króm
60 mcg
50%
 
Molybdenum
4 mcg
50%
 
Kálium
100 mg
3%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Gaspari Nutrition Anavite (372 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
nem_tudsz_huzodzkodni_1.jpg Nem tudsz húzódzkodni? Végezd addig ezeket a gyakorlatokat!

Ugye nem is kell mondani, hogy a húzódzkodás a hátedzés guggolása. Nélküle nincs is igazi latissimus... nem beszélve arról, hogy nemtől függetlenül menő, ha két karunkkal a magasba repítjük a testünket... és amilyen szép, annyira nehéz gyakorlat is, így sokan nem tudják érdemben beleilleszteni az edzéstervükbe. Emiatt persze nem az a terv, hogy ki is hagyjuk - hanem könnyített verziókkal, de beleillesztjük.

1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!