Dymatize Xpand 2X Caffeine-free (360 g)

dymatize_xpand_2x_cf_360.jpg

A jó öreg Dymatize Xpand ultra-koncentrált felújított változata.

36 adag/kiszerelés (10 g/adag)

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

A jó öreg Dymatize Xpand ultra-koncentrált felújított változata.

Adagolás:

1 adagolókanál (10g): Első alkalommal használóknak (tolerancia ellenőrzésére)
2 adagolókanál (20g): Tapasztalt felhasználóknak
3 adagolókanál (30g): Profi felhasználóknak, magas toleranciával

Keverd el adagolókanalanként 1,5-2 dl vízben. Az optimális eredmény érdekében legalább 30 perccel edzés előtt kell fogyasztani.

 

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Dymatize Xpand 2X Caffeine-free (360 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Helló.18 éves vagyok,84kg,5 hónapja edzek.Az lenne a kérdésem hogy hány gr Xpand-ot szedjek be edzés előtt?Mennyi lenne az ideális?
2013-11-05 02:31:56
Szia, első egy-két alkalommal 10 g-ot, és nézd meg, hogy tolerálja a szervezeted. Ha nincs semmi gond, akkor mehet a 20 g is!
FitbuilderTeam | 2013-11-06 11:11:46
Nav.fittrainer
genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.

termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

dieta_szamolas_1.jpg Számold ki, milyen gyorsan fogyhatsz le!

Sokan kérdezik, problémáznak azon, hogy nem megy a fogyás, és nem úgy haladnak, ahogy gondolták. Vagy épp azt, hogy mikorra tudnak 10-20 kilótól megszabadulni... persze amikor őszinte és valós választ kapnak, akkor igen elkedvtelenednek...