-15% Cellucor C4 Extreme Energy (270 g)

most
15%
kedvezmény
c4_extreme_energy_270g.jpg

A Cellucor C4 Extreme Energy a legerősebb C4, ami jelenleg a piacon található! - Vigyázat! Robbanásveszély! A C4 Extreme Energy edzés előtti kreatin, béta-alanin, citrullin-malát és a speciális C4® Extreme Energy formula komncentrált keveréke. Megfelelő az aktív, és profi sportolóknak, akik szeretnék a maximumot kihozni magukból az edzésen és magasabb szintre vinni a teljesítményüket.

30 adag/kiszerelés (9 g/adag)
kekmalna.jpg
Kékmálna
9 080 Ft -15% 7 680 Ft
Raktáron
gyumolcspuncs.jpg
Gyümölcspuncs
9 080 Ft -15% 7 680 Ft
Raktáron
narancs.jpg
Narancs
9 080 Ft -15% 7 680 Ft
Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK


A C4 Extreme Energy edzés előtti előnyei:

 • hatóanyagok erősen koncentrált keveréke
 • kreatin-nitrátot, béta-alanint és citrullin-malátot tartalmaz
 • a speciális C4® Extreme Energy formula 300 mg koffeint tartalmaz
 • a teljesímény és állóképesség növelésére szolgál
 • C-vitaminnal, B-csoport vitaminjaival,  kalciummal és káliummal gazdagítva
 • nem tartalmaz szénhidrátokat, cukrokat és egyéb kalóriákat                                                              

  Adagolás:
  Keverj el 1 mérőkanál Cellucor C4 Extreme Energy-t 200 - 250 ml vízzel vagy gyümölcslével és edzés előtt 15-30 perccel fogyaszd. A személyes toleranciád tesztelése érdekében kezdd az adagolást 1 mérőkanállal.

  összetevő
  adagonként tartalmaz
  RDA %
   
  Kalória
  5 kcal
   
   
  C4® Extreme Enrgy Blend
  831 mg
   
   
  Kalória
   
   
   
  Szénhidrát
  1 g
  <1%
   
  C-vitamin
  250 mg
  417%
   
  B3- Niacin
  60 mg
  300%
   
  Folsav
  500 mcg
  125%
   
  B6-vitamin
  1 mg
  50 %%
   
  B12-vitamin
  70 mcg
  1167%
   
  Beta-Alanine
  3200 mg
   
   
  Creatine
  1000 mg
   
   
  L-Arginine
  1000 mg
   
   
  Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

  Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Cellucor C4 Extreme Energy (270 g) termékről.

  Kérdések, vélemények
  Nav.fittrainer
  loket_a_valledzesnek_1.jpg Adj új löketet a válledzésnek

  Akármilyen keményen is nyomod, valahogy nem sikerül akkorára gyúrni a vállaid, hogy ne lógjon rajtad a konfekcióméret XL-es kabát? Akármennyi vállvonást és oldalemelést végeztél, mégsem szorultál bele soha egyetlen ajtóba sem? Itt az ideje kicsit kísérletezni a válledzés során, hogy új lendületet adj a fejlődésednek!

  futni_nem_szivas_1.jpg Futni egyáltalán nem szívás

  A futáshoz való hozzáállása még a legelszántabb, kardiót élből fikázó gyúrósoknak is megváltozott az elmúlt egy év alatt. A futás ellenes mozgalomnak az a tény, hogy tavaly csak korlátozottan, idén pedig egyáltalán nem lehet járni konditerembe eléggé betett és sokan elkezdték - akár csak puszta unaloműzésből, vagy mint egy legális kiskapu - hogy legalább akkor ne kelljen az utcán is maszkban lenni. A hobbi futók száma olyannyira megugrott, hogy a sportáruház láncok polcairól nem csak a kézisúlyzókat rabolták le az emberek, hanem a futócipőket és egyéb futófelszereléseket is. Emiatt úgy éreztük, hogy nem árt kicsit foglalkoznunk ezzel a témával is. Futni előtte sem volt szívás, csak lehet te csináltad rosszul.

  utona_a_nagy_ujrakezdeshez_2.jpg Úton a nagy újrakezdéshez

  Egyre több terem jelenti be, hogy azok a szerencsések, akik rendelkeznek sportegyesületi igazolással, azok látogathatják a jelenleg is tartó korlátozások alatt a létesítményüket. Azok, akik nem tartoznak az ilyen igazolással rendelkezők közé, bízzunk benne, hogy már nekik sem kell sokáig várni arra, hogy ismét lehetőségük legyen pumpálni a vasat. Tehát érik a dolog, hogy hosszabb kihagyás után, végre visszatérhetünk a rendszeres konditeremi edzéshez. Az alábbi cikkben igyekeztünk összegyűjteni mire kell(ene) majd figyelni, hogy lehetőleg ne úgy kezdjük a visszatértést, hogy az első héten lesérülünk, túlterheljük magunkat, vagy legrosszabb esetben mindkettő egyszerre.

  coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

  Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?