California Fitness L-Carnitine Liquid Formula (20 x 25 ml ampulla) (500 ml)

california_fitness_liquid_l_carnitine.jpg

Az L-karnitin funkciója szerint egy szállító molekula, mely azért felelős, hogy a zsírsavak át tudjanak jutni a mitokondrium falán, ahol oxidálódni tudnak, azaz elégnek.

20 adag/kiszerelés (1 ampulla/adag)
ananasz.jpg
Ananász
7 480 Ft -16% 6 280 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék

Az L-karnitin egy lizinből és metioninből szintetizálódó természetes aminosav-származék, mely a zsír-anyagcsere egyik központi eleme. Az L-karnitin funkciója szerint egy szállító molekula, mely azért felelős, hogy a zsírsavak át tudjanak jutni a mitokondrium falán, ahol oxidálódni tudnak, azaz elégnek.

E „szállító" hiányában a zsírok nem tudnak bejutni a mitokondriumba és így nem tudnak energiaként felhasználódni.

E transzport-funkciója mellett fontos szerepet tölt be a sejtmembrán védelmében, az idegrendszer és a szívizom egészséges működésében, megakadályozza a zsírfelhalmozódást a májban, a szívben és az érfalon, növeli az E- és C-vitamin antioxidáns hatóerejét.

Képes növelni az androgén-receptorok számát az izomszövetben. Csökkenti a cukorbetegség esetén fellépő perifériás idegrendszeri zavarokat, de az öregkori demencia és a férfiak fertilitási problémáinak kezelésében is hatékony eszköz lehet, lévén nagy mennyiségben van jelen a mellékherékben, és kritikus szerepet játszanak a spermiumok anyagcseréjében és érésében.

A California Fitness L-Carnitine Liquid Formula a létező legtisztább L-karnitint biztosítja a legjobban hasznosítható formában és pontosan akkora dózisban, ami a maximális hatóerőhöz szükséges!

- Gyors felszívódású, tökéletes hasznosulású folyékony formula!
- Direkt módon fokozza a zsírfelhasználást!
- Javítja a fizikai teljesítőképességet!
- Csökkenti a koleszterinszintet, és harcol az emelkedett koleszterinszint káros következményei ellen!
- Fokozza az androgén receptorok számát és érzékenységét.
- Növeli az E- és C-vitamin antioxidáns hatóerejét!
- Javítja a szív-, máj- és érfal egészségét!

Adagolás:

Fogyassz 1 ampulla (25 ml)  California Fitness L-Carnitine-t 30-60 perccel edzés előtt.

 

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
0,45 kcal
 
 
Fehérje
< 0,01 g
 
 
Szénhidrát
< 0,01 g
 
 
Zsír
< 0,01 g
 
 
L-Carnitine
2000 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem California Fitness L-Carnitine Liquid Formula (20 x 25 ml ampulla) (500 ml) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1300kcal_dieta_1.jpg Ünnepek utáni mentőöv: gyors 1300 kalóriás diétás étrend!

Az ünnepi dőzsölésbe sokan belecsúszunk… és mivel nem lehetett visszautasítani a nagyi bejglijét és a töltött káposztát is zserbóval kísértük le… gyors mentőövre lehet szükségünk.

sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!