brutal_nova_320.jpg

Iszonyatosan erős nitrogén-monoxid formula.

16 adag/kiszerelés (20 g/adag)
brutal_nova_320.jpg

6 480 Ft -5% 6 180 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

Ahogy hatalmas robajjal visszaesik a rúd a helyére, mit a segítőd húzott le rólad, ismét kapsz levegőt. Egy kicsit elmosódik a kép, de mégis minden kristálytisztává válik. Mit keresel itt? Miért küzdesz egy végeláthatatlan háborúban? Miért kelsz fel reggel? Miért diétázol?

Majd lassan tisztulni kezd a kép, és meglátod a falon az órát, ami a pihenőidőd méri, de úgy szalad előre, hogy már egy korty vizet sincs időd inni. Az erőd fogy? Érzed, hogy most fog jönni az a sorozat, amiért felkeltél reggel, amiért elindultál edzeni, ami a diétádnak értelmet ad. Becsukod hát a szemed, és egy pillanatra eltávolodsz mindentől. Az üvöltő zene elcsendesedik. A társad biztató szavai távolba vesznek, és csak te maradsz ott és az a megmozgathatatlannak hitt súly, amit most nyolcszor egymás után ki kell nyomnod.

Nincs másik opciód, nem vallhatsz kudarcot. Ezt a csatát, mint ahogy az eddigieket, neked kell nyerned. Saját magad ellen küzdesz. Az akaraterőd küzd a tested ellen, ami már kegyelemért könyörög, de te ezzel mit sem törődsz. Aztán megérzed magadban azt a dupla adag Brutal N.O.V.A.-t amit edzés előtt dobtál be, hogy bírjad a mai poklot is. Az agyad és mellizmod tökéletes összhangban leledzik. Úgy érzed, mintha minden egyes izomrostot végig tudnál feszíteni a mellkasodon. Csakhogy neked most az összesre szükséged van egyszerre. Háborúba hívod hát minden egyes izomrostodat, ellenkezést nem tűrően. Kontrollálod az egész tested. A Nitrox miatt kitágult vénáidban dübörögve tódul a vér. Képzeleteket felülmúlva szállítja a véred az oxigént izmaidba, felpumpálva azokat a végletekig.

Brutal Nova

Hirtelen visszatérsz. Hallod az ordítást: Most! Újra ott vagy, ahol az előbb még azt hitted meghalsz, ahol minden nap meghozod az áldozatokat. Ahol eltűnsz, majd újjászületsz.

Hátradőlsz a padon, és az egész lényeddel feszülsz neki a hatalmas súlynak. A segítőd szemébe nézel egy pillanatra. A sok csata, mit vállvetve együtt vívtatok megtanított benneteket, hogy a másik szempillantásából tudjátok mit kell tennetek. Az ő szemébe először azt az eltökéltséget látod, amivel segíteni fog téged a végsőkig. Majd egy pillanatnyi megdöbbenést látsz rajta. Ő nem érti mit lát a te szemeidben. Miért mosolyogsz?! Majd egy hatalmasat üvöltve elkezdődik a küzdelem. Az izmaidnak parancsot adsz, azok teljesítik. Nem bonyolult dolog. Színtiszta akaraterő. 1., 2., 3., Itt dől el minden, hogy érsz valamit, hogy kiemelkedsz a sok hobbygyúrós közül. 4., 5., 6., még mindig húz a Brutal N.O.V.A.. Nincs más választásod, mint véghezvinni a feladatod?

Dörögve, robajjal visszazuhan a rúd. A pad talán pár centit még arrébb is csúszik. Az adrenalin kiszakítja a tested a fekvő pozícióból. Fölpattansz és artikulálatlanul üvöltesz. 10 ismétlés? Ennyit csináltál? A kisebb méretű nézősereg, amit csak most fedezel fel, félelemmel és tisztelettel adózik neked. A társadra tekintesz, aki elismerően biccent feléd. Ő tudja, hogy ennyit érdemelsz. Emberfelettit teljesítettél, de ez nálatok a mindennapok része. Amit más hetekig mesélne hőstettként, az nálatok egy átlagos kedd este, a meló után. Miután megittál egy liter vizet 3 korttyal, már a következő gyakorlat felé haladtok masszív lépteitekkel.

Mikor percek után ismét képes vagy beszélni, csak ennyit mondasz neki: Mondtam én, hogy jó cucc ez a Brutal N.O.V.A. A Nitric Oxid készítmények hatalmas lendülettel törtek be a táplálékkiegészítők piacára. Edzés előtti stimulálóként használatosak. Alapvetően értágító hatásuk miatt kivételes termékek. Hamarabb szállítanak vért az izmokba, így nagyobb vérbőség érhető el bedurranáskor. A Brutal N.O.V.A. az egyik legerősebb ilyen készítmény kivételesen jól összeállított hatóanyagokkal. Számos kutatás és teszt eredményeként választottuk ki a leghatékonyabb N.O. formulákat, amit a Brutal N.O.V.A.-nál alkalmazunk.

A Nitric oxid formulák hatalmas mennyisége a termékben az, ami kivételesen hatékonnyá teszi ezt a terméket. Az edzések hatékonyságát lényegesen megemeli. Hatékonysága azonnal érezhető. Egy tökéletes edzés tökéletes kiegészítője. Pont olyan fontos edzés előtt egy Brutal N.O.V.A., mint edzés után egy dupla adag Muscle On fehérje.

Felhasználási javaslat: 20 grammot fogyassz 4 dl vízben feloldva edzés előtt fél órával.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
117 kJ
 
 
Kalória
28 kcal
 
 
Szénhidrát
7 g
2%
 
Rost
2 g
7%
 
Cukor
0
**%
 
C-vitamin
60
100%
 
B6-vitamin
10
500%
 
B12-vitamin
1
17%
 
Szelén
70
100%
 
Nátrium
120 g
5%
 
N.O.V.A. X
2580 mg
**%
 
NRG Liberation
890 mg
**%
 
Cell Expansion
2400 mg
**%
 
Brutal
700 mg
**%
 
L-Carnosine
500 mg
**%
 
Taurine
3000
**%
 
Kolin
1000 mg
**%
 
L-Tyrosine
500
**%
 
Yerba Mate
26
**%
 
Alpha Lipoic Acid (ALA)
500 mg
**%
 
N-Acetyl
500 mg
**%
 
Szőlő
500 mg
**%
 
Inulin
2000 g
**%
 
L-Lysine
80 mg
**%
 
Tejsavó fehérje
80 mg
**%
 
Beta-Alanine
333 mg
**%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Brutal N.O.V.A. (320 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Érdeklődnék, hogy a 320 grammos kiszerelésben van-e adagolókanál? Egyébként a tasakos kiszerelést egyszer próbáltam, nagyon bevált.
Nicknév | 2011-08-28 12:01:04
mennyi idő kell ahhoz,hogy eredményt lássak
2013-07-29 10:00:53
Szia! Ezt ennyiből nem tudjuk megjósolni, pláne, mert egyénfüggő, ki hogy reagál a termékekre... mindenesetre, ha precíz az étkezésed és keményen edzel, figyelsz a regenerációra, akkor pár hónap alatt szembetűnő lesz a változás.
FitbuilderTeam | 2013-07-29 04:40:29
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.