Blackroll DuoBall nagy (fekete) (1 db)

blackroll_duo_ball_12_cm.jpg

BLACKROLL® termékeink segítségével jelentősen javítható az izmok rugalmassága, terhelhetősége.

1 adag/kiszerelés (1 adag/adag)
blackroll_duo_ball_12_cm.jpg

9 780 Ft

szállítás1-2 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

BLACKROLL® termékeink segítségével jelentősen javítható az izmok rugalmassága, terhelhetősége. Mindezt minimális erőkifejtéssel és egyszerű gyakorlatokkal érhetjük el. Rendszeres és célzott használata regenerálja az izmokat, oldja az izomfeszültséget és nagyobb teljesítményre sarkallja azokat!

Tulajdonságok:

- Pontos masszírozás a gerinc mentén.
- Használd földön vagy falhoz támaszkodva!

Méret:

- kicsi: 16 cm x 8 cm x 8 cm
- nagy: 16 cm x 12 cm x 12 cm

Színválaszték:

- fekete

Tömeg:

- kicsi: 22 g
- nagy: 72 g

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Blackroll DuoBall nagy (fekete) (1 db) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.