Biotech Tri Creatine Malate (300 g)

biotech_usa_tri_creatine_malate_300_g_new.jpg

TRIKREATIN-MALÁT POR. ÍZTELEN.

60 adag/kiszerelés (5 g/adag)
biotech_usa_tri_creatine_malate_300_g_new.jpg

3 480 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

5000 mg trikreatin-malát

Háromszoros kreatin

A Tri Creatine Malate minden adagja 5000 mg trikreatin-malátot tartalmaz. A trikreatin-malát egy három kreatinmolekulából álló vegyület, amely egy almasav-molekulához kapcsolódik. A kötést a gyomorsav bontja fel, amivel tiszta kreatin szabadul, majd szívódik fel. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A trikreatin-malát az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagok.

Felhasználási javaslat: Egy adag elkészítéséhez keverj el 5 g trikreatin-malátot 2 dl vízben vagy gyümölcslében 20 perccel edzés előtt. Edzésmentes napokon fogyassz 1 adagot reggel.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
0
 
 
Kalória
0
 
 
Fehérje
0
 
 
Szénhidrát
0
 
 
Zsír
0
 
 
Tri-Creatine
5000 mg
*%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Biotech Tri Creatine Malate (300 g) termékről.

Kérdések, vélemények
hello\r\nidáig monohidrátot szedtem amit naponta több alkalommal kell bevenni amíg erre a termékre azt írják napi egy alkalom . Lesz olyan hatása mint a nonohidrátnak , és mi van a pihenőnapokkal akkor nem kell szedni ?
Takács Szabolcs | 2012-11-04 08:17:00
Kedves Szabolcs! Pihenő napokon is kell szedni amíg a kúra tart, és elviekben elég valóban egy nap egyszer. A hatását illetően elvileg a Tri Creatine Malát jelenlegi ismereteink szerint a leghatékonyabb kreatin formula, a malát (almasav) pedig az intermedier anyagcserében az egyik vegyület, szóval gyorsítja az energia nyerési forgalmat!
FitbuilderTeam | 2012-11-08 08:03:41
Érdeklődnék, hogy a fenti termékben lévő műanyag kanál hány grammos. Sajnos nem tudom lemérni, mert nincs hozzá olyan pontos mérlegem, de ránézésre kicsit soknak tűnik az 1 kanál kreatin. Ezalatt azt értem, hogy az eddig megszokott 5 gramm-nál többnek tűnik.
Kovács Ádám | 2012-11-05 12:42:38
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.