Biotech Tri Creatine Malate (300 g)

biotech_usa_tri_creatine_malate_300_g_new.jpg

TRIKREATIN-MALÁT POR. ÍZTELEN.

60 adag/kiszerelés (5 g/adag)
biotech_usa_tri_creatine_malate_300_g_new.jpg

3 480 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

5000 mg trikreatin-malát

Háromszoros kreatin

A Tri Creatine Malate minden adagja 5000 mg trikreatin-malátot tartalmaz. A trikreatin-malát egy három kreatinmolekulából álló vegyület, amely egy almasav-molekulához kapcsolódik. A kötést a gyomorsav bontja fel, amivel tiszta kreatin szabadul, majd szívódik fel. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A trikreatin-malát az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagok.

Felhasználási javaslat: Egy adag elkészítéséhez keverj el 5 g trikreatin-malátot 2 dl vízben vagy gyümölcslében 20 perccel edzés előtt. Edzésmentes napokon fogyassz 1 adagot reggel.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
0
 
 
Kalória
0
 
 
Fehérje
0
 
 
Szénhidrát
0
 
 
Zsír
0
 
 
Tri-Creatine
5000 mg
*%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Biotech Tri Creatine Malate (300 g) termékről.

Kérdések, vélemények
hello\r\nidáig monohidrátot szedtem amit naponta több alkalommal kell bevenni amíg erre a termékre azt írják napi egy alkalom . Lesz olyan hatása mint a nonohidrátnak , és mi van a pihenőnapokkal akkor nem kell szedni ?
Takács Szabolcs | 2012-11-04 08:17:00
Kedves Szabolcs! Pihenő napokon is kell szedni amíg a kúra tart, és elviekben elég valóban egy nap egyszer. A hatását illetően elvileg a Tri Creatine Malát jelenlegi ismereteink szerint a leghatékonyabb kreatin formula, a malát (almasav) pedig az intermedier anyagcserében az egyik vegyület, szóval gyorsítja az energia nyerési forgalmat!
FitbuilderTeam | 2012-11-08 08:03:41
Érdeklődnék, hogy a fenti termékben lévő műanyag kanál hány grammos. Sajnos nem tudom lemérni, mert nincs hozzá olyan pontos mérlegem, de ránézésre kicsit soknak tűnik az 1 kanál kreatin. Ezalatt azt értem, hogy az eddig megszokott 5 gramm-nál többnek tűnik.
Kovács Ádám | 2012-11-05 12:42:38
Nav.fittrainer
plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!

egyel_tojast_2.jpg Egyél tojást, és nőj nagyra!

Sportolók generációi nőttek fel tojáson, és mai napig kedvelt formája a fehérjeszükségletünk fedezésének. Nemcsak az emberi szervezet számára elsőrendű fehérjeforrást tartalmaz, de bizonyítani látszódik, hogy közvetlen hatása van az izomépítésre… Az, hogy a tojásban lévő koleszterint a szervezet anabolikus hormonok kiválasztásához is felhasználja nem feltétlenül újdonság, de immár bizonyítható, hogy a rendszeres tojás fogyasztás pozitívan befolyásolja a növekedést. Lássuk a tojás tényleg annyira anabolikus-e.

novenyi_tejek_2.jpg Útikalauz a növényi tejekhez

Az elmúlt tíz-tizenöt év során alapjaiban változott meg az emberek reform táplálkozásról alkotott képe: számos olyan élelmiszer fajta, ami korábban még kuriózum volt, és csak bio élelmiszerboltokban lehetett kapni manapság már a szupermarket láncok heti akciós újságjaiból köszön ránk vissza. Az egyik ilyen kategória az úgynevezett "növényi tejek".

teljes_testes_edzes_egy_suly_1.jpg Teljes testes edzés egyetlen kézisúlyzóval

Mivel egyelőre a konditerembe járás szempontjából még nem javul a helyzet, ezért most kicsit arról fogunk beszélni, hogy miképpen végezhetünk otthoni edzést, ha csak egyetlen kézisúlyzó áll rendelkezésünkre. Mindösszesen egy cserélhető tárcsás súlyzó is meglepően hatékony tud lenni, ha okosan használjuk! Nézzük mit tehetünk egyetlen súlyzóval!