biotech_usa_brutal_anadrol_90_kapszula_new.jpg

TST FOKOZÓ. A BRUTÁLIS FAJTÁBÓL. DE MÉG LEGÁLIS.

30 adag/kiszerelés (3 kapszula/adag)
biotech_usa_brutal_anadrol_90_kapszula_new.jpg

6 680 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Mire jó a tribulus terrestris? Tömegnövelő edzés

Egy remek tesztoszteronszint-növelő elvégzi a dolgát. A táplálék-kiegészítők gyártásának legális határain belül teljesíti, amit elvárunk tőle. Csak egy probléma van: olyan szabályok és szabványok szerint készül, amiket mások is követnek.

A Brutal Anadrol más. Tervezésekor csak a hatékonyságát tartottuk szem előtt és ezért olyasmit alkottunk, amit korábban még senki.

Ne kövesd a tömeget! Próbáld ki a Brutal Anadrol-t, mielőtt még betiltanák!

Minket nem érdekelnek a többiek, nem érdekelnek a szabályaik. Minket az eredmények érdekelnek. A tiszta kézzel fogható, és szemmel látható eredmények. A kifogásokat, és a gyenge termékeket meghagyjuk másoknak. A Brutal Anadrol a legjobb tesztoszteron stimuláló, ami létezik.

A tesztoszteronserkentők a táplálékkiegészítők egyik viszonylag friss családját képezik. Ennek a családnak a tagja a Brutal Anadrol. A tesztoszteron az elsődleges férfi nemi hormon. Ez a hormon felelős az izomzat fejlődéséért, a férfiasságért és az agresszivitásért is. ">

A tesztoszteron természetes úton való serkentése a leghatásosabb módszer, amit egy atléta az izomnövekedés érdekében tehet. Nemrég fedezték fel a technikát, hogy hogyan lehet a sportolók saját természetes tesztoszteron termelését stimulálni, különböző növényi hatóanyagokkal.

Ez a felfedezés óriási eredményeket hozott a fejlesztésekben. Legalább akkora lépésnek számít, mint a 90-es években volt a kreatin. A legerősebb anabolikus folyamatokat serkentő kiegészítőkről beszélünk. Számos gyenge próbálkozást ismerünk a tesztoszteronserkentők között. Mi elérkezettnek láttuk az időt, hogy olyat alkossunk, ami minden várakozást felülmúló eredményeket hoz. Hihetetlen erőt és elképesztő izomnövekedést fogsz tapasztalni.

Brutal Anadrol

Ez a termék a legdurvább tesztoszteronserkentő, amivel valaha találkoztál. Olyan eredményeid lesznek, hogy még te se fogod elhinni. A tested újjászületik, az erőtől szét akarsz szakadni, és egyszerűen nem lesz senki, aki megállít.

Igen! Ez az új játék. Ha te vagy az első, a tiéd minden. Onnantól csak lefelé van a szürke névtelenség, és arctalanság. A kemény edzés jelentése ezennel új értelmezést fog kapni.

Olyan anabolikus faktorokkal raktuk tele a Brutal Anadrolt, mint amivel senki más. Egyetlen egy dolog motivált minket. Összedobni egy olyan terméket, ami tényleg üt.

Ha a táplálékkiegészítőid közé választod a Brutal Anadrolt, akkor eldőlt a sorsod. Siker. Nincs más választásod, mint továbbhaladni az utadon, de mostantól hétmérföldes csizmával...

Annyi fájdalom és áldozat után, annyi akadályt leküzdve, hol van a határ, melyet átlépni nem leszel képes?

Talán erről szól az élet, hogy megtaláld. Hiszen a kihívásokra születtél és nem tűrsz ellentmondást. Hívd hát segítségül a legjobbakat, hogy úgy nézz ki kívül, mint amilyen belül vagy. Nem elsőként végezni elfogadhatatlan. A Brutal Anadrolt azért készítettük el, hogy a táplálékkiegészítőd annyit tegyen érted, mint amennyit te küzdesz céljaid eléréséért.

Felhasználási javaslat: 3 kapszula 30 perccel edzés előtt.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Anadrol
160 mg
 
 
Tri-Sterostic
500 mg
 
 
Strerenzin
1000 µg
 
 
Strenght-Transformers
1450 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Biotech Brutal (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
3éve kondizok,sok terméket kiprobáltam.az lenne a kérdésem hogy mennyi idő alatt hoz látszatot ha épp ugy mint eddig heti 4et edzek?????????????
sia | 2011-01-11 08:17:21
Szia! Ez egy természetes tesztoszteron szint növelő...tehát csak azt várd tőle, amire kitalálták. Csodát tehát ne várj tőle, de ha a táplálkozásod és az alap kiegészítő-beviteled rendben van, akkor érdemes kipróbálnod. Saját magad fogod érezni egy kúra után, hogy volt-e értelme.
FitBuilder TEAM | 2011-01-11 08:17:21
Szia!\r\nA dobozon az vagyon irva, hogy max. 30 napig szedheto es utana 60 nap szunetet kell tartani. \r\nUgye jol sejtem, hogy ez forditott esetben sem fog problemat okozni? Elore is koszonom!
Nicknév | 2012-03-04 07:41:38
Szia! Elviekben nem okozhat problémát a 60 napos szedése sem, de utána mindenképpen szükséges lesz szünet, hogy a szervezet kicsit "észhez térjen". A kúrát követő szünet viszont ebben az esetben is inkább több mint 30 nap. A 60 nap szedés, 60 nap szünet egy tartható alternatíva lehet esetedben!
FitbuilderTeam | 2012-03-05 07:47:59
Üdv!Sok-sok tesztoszteron fokozó van a piacon és sok szép dolgot irnak!Viszont mi van akkor ha egy természetes tesztoszteron fokozót pl. napi 25mg proviron-nal szed az ember?!A felszabadult tesztoszteron mennyisége elég e ahhoz h aromatáz gátlót szedjen hozzá az ember a jobb hasznosulás érdekében?
Csaba | 2013-03-27 10:57:00
Kedves Csaba! A tesztoszteron fokozó készítmények - ahogy az Anadrol is - kizárólag saját hormontermelésed fokozásán keresztül hatnak, vagyis segítségükkel a saját hormontermelésedet optimalizálhatod. Ez azt jelenti, hogy tesztoszteron fokozó készítmények segítségével nem viszünk be hormonokat szervezetünkbe, a használatuk nem vezet a hormonális egyensúly felborulásához és mellékhatásokhoz, így nincs szükség mellé aromatáz gátlóra.
FitbuilderTeam | 2013-03-27 08:21:22
hello!\r\nazt szeretném kérdezni hogy a pihenő napokon hogyan szedjem be a kapszulát?
roland | 2013-04-02 08:24:05
Szia! Reggel mehet ugyanúgy a 3 kapszula!
FitbuilderTeam | 2013-04-03 04:57:44
Szia? Mehet mellé Jumbo pro?
Horváth Tamás | 2013-04-26 10:52:28
Szia! Mehet, de ha már ilyen speciálisabb kiegészítővel is támogatod a fejlődést, akkor a Jumbo helyett valami minőségibb tömegnövelőt választanék - például BSN True Mass vagy Dymatize Elite Mass - csak hogy még hatékonyabb legyen a fejlődés!
FitbuilderTeam | 2013-04-26 04:28:20
Hi! A kérdésem az lenne,h milyen arányban,és mikor szedjem a kapszulákat.90kg a súlyom.Köszi4 Üdv
2013-09-08 12:18:28
Szia! Három kapszula 30 perccel edzés előtt, pihenőnapokon pedig reggel vedd be ugyanazt az adagot. A három kapszulát egyszerre vedd be, nem kell elosztani többfelé.
FitbuilderTeam | 2013-09-09 04:38:30
Nav.fittrainer
termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!