Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
20.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
info@sportnutrition.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info

Biotech Arthro Guard (120 tabletta)

Biotech Arthro Guard (120 tabletta)
MSM-ET, GLÜKOZAMINT, KONDROITINT, KALCIUMOT, MANGÁNT ÉS KÜLÖNFÉLE GYÓGYNÖVÉNY-KIVONATOKAT ÉS MIKROTÁPANYAGOKAT TARTALMAZÓ, TÖBBSZINTŰ ÍZÜLET- ÉS CSONTVÉDŐ TABLETTA.
40 adag/kiszerelés (3 tabletta/adag)
Biotech Arthro Guard (120 tabletta)
 
Raktáron
4.980 Ft (42 Ft/darab)
   
20.000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

 A BioTech USA komplex ízületjavító készítménye, amely a már kialakult komoly problémák esetében nyújt segítséget.

1 ADAGBAN:
603 mg glükozamin
400 mg MSM
300 mg kondroitin
150 mg kollagén

18-féle hatóanyagával az Arthro Guard a BioTech USA termékkínálatán belül évek óta kategóriájának legnépszerűbb étrend-kiegészítője. Egyéb hatóanyagok mellett nagy mennyiségben tartalmaz glükozamint, kondroitint, MSM-et és kollagént. Az Arthro Guard-ot kalciummal és mangánnal iskiegászítettük, amelyek nemcsak az ízületekhez köthető csontok, hanem testünk teljes csontozatának karbantartásához is hozzájárulnak.

Az Arthro Guard az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokat tartalmaz.

Mitől fájnak az ízületeim?

1. A TÚLSÚLY. Az ízületeket optimális esetben a természet, meghatározott testtömeg (kívánt testtömeg) cipelésére tervezte. Edzéssel lehet az izomtömeget növelni, de a az ízületeket nem tudjuk teherbíróbbá tenni. A túlsúly ami korunk pestise, ugyan úgy terheli az ízületeket, ha izomból, ha zsírból ered. Megjegyzendő az izomzat tudja átvenni az ízületek terhelését, de csak kis százalékban.

2. A TERHELÉS. Az ízületeket folyamatos terhelésnek tesszük ki, ami normális, hiszen erre van. Például, ha napi 5-ször leguggol valaki a saját súlyával 30 év alatt kb. 50 ezerszer hajlítja be ilyen terhelés alatt a térdeit. Egy testépítő, ha láb edzése van akár 180-szor is megteszi ezt (guggolás, lábtoló gép, comb feszítő, hajlító stb.), ráadásul jelentős súllyal, ami akár 8-szoros terhelést is jelenthet az ízületre nézve, mint a kívánt saját testsúly mozgatása. Tehát egy lábedzés több, mint 250 nap normál terhelésének felel meg. De ugyan ilyen extra terhelés bármely sport, vagy végzett fizikai munka. A fizikai megterheléseknek, és a mozgásnak nagyon sok pozitív élettani hatása van, de az ízületek élettartamát csökkentik.

3. A KOR. A korral a keringés lelassul, veszítenek az ízületi szalagok a rugalmasságukból, a súrlódások hatására megkopnak a porcok, és lassul, vagy akár teljesen leáll a regeneráció.

4. SÉRÜLÉS. Betegség vagy sérülés hatására, de ennek gyógyítása, orvosi feladat, és szakorvos feladata a műtéti, vagy gyógyszeres beavatkozás megállapítása. Természetesen a regenerálódás időszakában már lehet használni a felépülést segítő ARTHRO GUAR-ot.

Mi az ízületi bántalmak lényege?

Az ízületi fájdalmak, és bántalmak több, akár egyidejű kellemetlen probléma hatására alakulnak ki.

1. A porcok közötti ízületi folyadék mennyisége csökken, és ezáltal a porcok "kenése" csökken, kialakul a súrlódás

2. A terhelés hatására összenyomódnak az ízületi tokok, kiszorítva az ízületi folyadékot, és szintén súrlódást és kopást idézhet elő. Ezért javasoljuk a lazítást, és az ízület nyújtó mozgások kiegészítő végzését (pl.: kettle ball, úszás stb.)

3. A porcokat apró hajszálerek fűzik át amik biztosítják a porc tápanyag ellátását, újjáépülését, ez sokszor lelassul, megáll, melynek oka sokszor a felgyülemlett méreganyagokra vezethető vissza.

4. A szalagok vesztenek a rugalmasságukból.

5. Az Ízület gyulladásba kerül, és ez erős fájdalommal, vizesedéssel, duzzanattal járhat.

Miben segít az ARTHRO GUARD? Egyszóval: MINDENBEN.

Ez az egyetlen klinikailag tesztelt, és egész Amerikát meghódított termék amelyik egyszerre 5 szinten építi és gyógyítja az ízületet. A közel 32 éves múltra visszatekintő Amerika szerte méltán híres Golden State Testing Klinik CA, Los Angeles, által végzett kutatások azt igazolták, hogy a vizsgált 50 ízületi bántalmakkal rendelkező, különböző korosztályú alany panaszai (egyedi pontrendszer alapján), 14 nap alatt 37%-kal csökkentek, 30 napot követőn pedig a vizsgálatban résztvevők 98 %-ka számold be pozitív eredményekről, és átlagossan 73 %-kal csökkentek a panaszaik.

"Soha sem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan képes leszek regenerálódni a terhelések után. A kutatás kezdetén a versenyfelkészülésem végén voltam, és a ball térdem eléggé megsínylette. Hihetetlen de közel 20 nap múlva azonos intenzitással tudtam edzeni, mint előtte."

Ashley Carpenter 24 éves fitnesz versenyző

"Folyamatosan fájnak már az ízületeim, de főleg a derekam. 37 évet dolgoztam vasúti pályaellenőrként, és hideg, meg a hajolgatások megtették a hatásukat. Jelenleg 30 napja szedem az ARTHRO GUAR-ot és újra le tudok hajolni jajgatás nélkül, nem ébredek fel félóránként éjszaka. Nagyon hálás vagyok érte"

Eddy Smith 63 éves

Nem csak terápiás, hanem preventív is!

A BioTech USA komplex ízületjavító készítménye, az Arthro Guard a már kialakult komoly problémák esetében is képes segítséget nyújtani.

A már jól ismert hármas összetevőn kívül, olyan speciális hatóanyagokat is tartalmaz, mint például a kollagén, a fehérfűz kéreg, a kurkuma gyökér vagy a hisztidin.

Komplex, speciális összetételének, és megemelt hatóanyagtartalmának köszönhetően az Arthro Guard 5 szinten támogatja az ízületeket:

- Fájdalomcsillapítás - MSM, bromelain, fehérfűz kéreg, kurkuma gyökér, DL-Phenylalanin.

- Gyulladáscsökkentés - MSM, bromelain, fehérfűz kéreg, kurkuma gyökér, medveszőlő, lucerna.

- Porcfolyadék képzés - Glukozamin-szulfát.

- Porcépítés - Kondroitin-szulfát, kalcium, kollagén, tömjén por, Cetyl Myristoleat kivonat, L-Hisztidin.

- Méregtelenítés - medveszőlő, lucerna.

Az Arthro Guard egy tablettában nyújt megoldást 5 kezelendő problémára! További előnye, hogy tengeri összetevőktől, és allergén anyagoktól mentes.

Hatóanyagainak köszönhetően rendszeres szedésével az ízületi problémák nem csak kezelhetők, de megelőzhetőek is!

NEM CSODA SZER, DE CSODÁT TESZ!!!

Ha fáj a vállad, nyakad, csuklód, könyököd, derekad, térded vagy a bokád, akkor azonnal használd ezt a terméket, hogy mielőbb teljes értékű teljesítményt tudj nyújtani.

Hatóanyag összetétele az MSM-Glukozamin-Kondroitin hármas hatásán alapszik, amely már számtalanszor bizonyított.

Az Arthro Guard Gold a BioTech USA legújabb fejlesztédsű ízületjavító készítménye.

Felhasználási javaslat: 3 tabletta naponta, folyadékkal.

összetevő adagonként
tartalmaz
RDA%
Ízületi folyxadéktermelés   
Glucosamine 800 mg 
Fájdalomcsillapítás és gyulladáscsökkentés   
Methylsulfonylmethane 400 mg 
Bromelain 75 mg 
Fehér fűzfa 60 mg 
Turmeric 60 mg 
DLPA 50 mg 
Méregtelenítés és gyulladáscsökkentés   
Uva Ursi 75 mg 
Lucerna 100 mg 
Porcépítés   
Kondroitin 300 mg 
Kalcium 100 mg 
Kollagén 150 mg 
Tömjénfa 150 mg 
L-Histidine 60 mg 
Mangán  60 mg 
Ginseng  75 
Quercetin  30 mg 
Gyömbér  90 
Hydrangea  85 mg 
Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Biotech Arthro Guard (120 tabletta) termékről.
 Megjelenhet a nevem a kérdés mellett
Kérdések, Vélemények

A Jobb hüvely ujjamban kopás van és majdnem állandóan fáj. A kérdésem az lenne, hogy ez a tabletta használna-e?/Biotech-Arthro guard
Köszönettel

Hermán Magdolna | 2012-09-07 18:07:14

Kedves Magdolna! Nem tudom látatlanban mennyire súlyos a kopás. Ha teljesen hiányzik már a porc, akkor csodát nem tesz semmilyen készítmény. Ha viszont nem olyan súlyos a helyzet akkor mindenképpen jó lesz a glükozamin miatt a termék.

FitbuilderTeam | 2012-09-07 22:02:26

magas vèrnyomàs,pajzsmirigy alulmüködèsnèl.is szedhetô? köszönöm.

Szèp | 2012-12-10 20:36:00

Tisztelettel üdvözlöm!
Arra a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy Nekem maga vérnyomásom, paizsmirigy alulműködésem van. 60 éves vagyok, most voltam csontsűrűség vizsgálaton ,és a csípő 2,9 a gerinc
3,3 lett. Nem bírom a nagy szemű gyógyszereket lenyelni. Ez a termék nekem megfelelne-e. Mekkora szemű a tabletta? Köszönettel: Ágica

ágica | 2012-12-13 21:22:26

Májvédő és hasnyálmirígy védő gyógyszerekkel szedhető e BAGG?

2013-06-16 10:34:41

Szia! Igen, szedhető.

FitbuilderTeam | 2013-06-18 08:18:16

helló azt szeretném kérdezni hogy ezt a készítményt milyen korosztály szedheti?

2013-07-10 23:15:05

Szia! Igazából nincs korosztályhoz kötve, mivel nemcsak probléma esetén, hanem megelőzésképp is érdemes szedni... ha keményen edzel, sokat sportolsz, akkor mindenképp megéri befektetni az ízületvédőkbe!

FitbuilderTeam | 2013-07-11 14:06:24

Sziasztok!
Animal Pakot szedek, de szeretnék mellé valamilyen ízületvédőt is. Az lenne a kérdésem, hogy melyik terméket válasszam: Animal Flex vagy Biotech Arthro Guard Gold? Vagy esetleg valami mást?
Előre is köszönöm!

2013-07-27 22:39:01

Szia! A kettő közül az Animal Flex az erősebb termék, ahogy olvashatod, nagyon jó visszajelzések vannak róla. Ha komolyabb szinten sportolsz, akkor mindenképp erre szavazok!

FitbuilderTeam | 2013-07-30 08:41:54

Tisztelt cím!
Rontja-e a hatást ha szétrágva veszi be valaki?

2013-10-09 16:47:57

Szia! Elvileg nem, bár én nem szeretek semmi ilyet szétrágni, mert egyrészt bányászhatod ki a fogaid közül, másfelől az utóíze is veled marad. :)

FitbuilderTeam | 2013-10-09 18:29:36

Sziasztok!
Megműtötték a térdem Jan.20-án. A doki szerint elég nagydarab porcot távolítottak el a medialis meniscusból. (lehet nem így kell írni)
Ez a készítmény gyorsíthatná-e a regenerációt, vagy valami mást ajánlotok?

Majoros Sándor | 2014-02-07 11:14:47

Szia! Igen, mindenképp segíti. Emellett erősen javasolt a nagyobb dózisú (legalább 3 - 5 gramm) c-vitamin is naponta, illetve az Omega-3 is kifejezetten előnyös hatással van az ízületek regenerációjára. Ami még fontos, hogy a vízfogyasztást is meg kellene emelni az ízületi folyadék optimális termelődése érdekében!

FitbuilderTeam | 2014-02-18 14:45:26

Fit Trainer Magazin

Három frissítő és finom gyümölcsös proteines shake!

Sokszor rohanunk, és nincs időnk enni... vagy csak a melegebb időben nem kívánjuk annyira a táplálékot... nos, erre találtuk ki a legjobb és legfinomabb megoldást! Csak pár összetevő, egy mixer... és máris perceken belül kortyolhatod a legdiétásabb gyümi turmixod!

Brokkoli kávé?! Ez lesz az új trend?

Eegy újabb túltolt divat, vagy megoldás napi zöldség bevitelre?

Mi ez a fájdalom?! Csak egy kis húzódás...vagy sérv?

Minden gyúrós félelmének - a sérvnek a tünetei!

Minden gyúrós félelmének - a sérvnek a tünetei!

A nyaralás para: mennyi idő alatt tűnnek el az izmaid?!

Mennyi idő alatt épülnek le az izmaid, és mennyi az a minimális edzés, amivel ezt megelőzhetjük? Most megtudod!

Négy futóedzés terv a nyárra!

Használd ki az időjárást és edz a szabadban!

Ha igazán hatékonyan szeretnél dolgozni, és kicsit modernebb és hatékonyabb felfogásban futni, akkor javasoljuk kipróbálásra az alább leírt futó edzéseket!