-7% Biotech Arthro Guard (120 tabletta)

most
7%
kedvezmény
biotech_usa_arthro_guard_120_tabletta_new.jpg

MSM-ET, GLÜKOZAMINT, KONDROITINT, KALCIUMOT, MANGÁNT ÉS KÜLÖNFÉLE GYÓGYNÖVÉNY-KIVONATOKAT ÉS MIKROTÁPANYAGOKAT TARTALMAZÓ, TÖBBSZINTŰ ÍZÜLET- ÉS CSONTVÉDŐ TABLETTA.

40 adag/kiszerelés (3 tabletta/adag)
biotech_usa_arthro_guard_120_tabletta_new.jpg

5 780 Ft -7% 5 380 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

 A BioTech USA komplex ízületjavító készítménye, amely a már kialakult komoly problémák esetében nyújt segítséget.

1 ADAGBAN:
603 mg glükozamin
400 mg MSM
300 mg kondroitin
150 mg kollagén

18-féle hatóanyagával az Arthro Guard a BioTech USA termékkínálatán belül évek óta kategóriájának legnépszerűbb étrend-kiegészítője. Egyéb hatóanyagok mellett nagy mennyiségben tartalmaz glükozamint, kondroitint, MSM-et és kollagént. Az Arthro Guard-ot kalciummal és mangánnal iskiegászítettük, amelyek nemcsak az ízületekhez köthető csontok, hanem testünk teljes csontozatának karbantartásához is hozzájárulnak.

Az Arthro Guard az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokat tartalmaz.

Mitől fájnak az ízületeim?

1. A TÚLSÚLY. Az ízületeket optimális esetben a természet, meghatározott testtömeg (kívánt testtömeg) cipelésére tervezte. Edzéssel lehet az izomtömeget növelni, de a az ízületeket nem tudjuk teherbíróbbá tenni. A túlsúly ami korunk pestise, ugyan úgy terheli az ízületeket, ha izomból, ha zsírból ered. Megjegyzendő az izomzat tudja átvenni az ízületek terhelését, de csak kis százalékban.

2. A TERHELÉS. Az ízületeket folyamatos terhelésnek tesszük ki, ami normális, hiszen erre van. Például, ha napi 5-ször leguggol valaki a saját súlyával 30 év alatt kb. 50 ezerszer hajlítja be ilyen terhelés alatt a térdeit. Egy testépítő, ha láb edzése van akár 180-szor is megteszi ezt (guggolás, lábtoló gép, comb feszítő, hajlító stb.), ráadásul jelentős súllyal, ami akár 8-szoros terhelést is jelenthet az ízületre nézve, mint a kívánt saját testsúly mozgatása. Tehát egy lábedzés több, mint 250 nap normál terhelésének felel meg. De ugyan ilyen extra terhelés bármely sport, vagy végzett fizikai munka. A fizikai megterheléseknek, és a mozgásnak nagyon sok pozitív élettani hatása van, de az ízületek élettartamát csökkentik.

3. A KOR. A korral a keringés lelassul, veszítenek az ízületi szalagok a rugalmasságukból, a súrlódások hatására megkopnak a porcok, és lassul, vagy akár teljesen leáll a regeneráció.

4. SÉRÜLÉS. Betegség vagy sérülés hatására, de ennek gyógyítása, orvosi feladat, és szakorvos feladata a műtéti, vagy gyógyszeres beavatkozás megállapítása. Természetesen a regenerálódás időszakában már lehet használni a felépülést segítő ARTHRO GUAR-ot.

Mi az ízületi bántalmak lényege?

Az ízületi fájdalmak, és bántalmak több, akár egyidejű kellemetlen probléma hatására alakulnak ki.

1. A porcok közötti ízületi folyadék mennyisége csökken, és ezáltal a porcok "kenése" csökken, kialakul a súrlódás

2. A terhelés hatására összenyomódnak az ízületi tokok, kiszorítva az ízületi folyadékot, és szintén súrlódást és kopást idézhet elő. Ezért javasoljuk a lazítást, és az ízület nyújtó mozgások kiegészítő végzését (pl.: kettle ball, úszás stb.)

3. A porcokat apró hajszálerek fűzik át amik biztosítják a porc tápanyag ellátását, újjáépülését, ez sokszor lelassul, megáll, melynek oka sokszor a felgyülemlett méreganyagokra vezethető vissza.

4. A szalagok vesztenek a rugalmasságukból.

5. Az Ízület gyulladásba kerül, és ez erős fájdalommal, vizesedéssel, duzzanattal járhat.

Miben segít az ARTHRO GUARD? Egyszóval: MINDENBEN.

Ez az egyetlen klinikailag tesztelt, és egész Amerikát meghódított termék amelyik egyszerre 5 szinten építi és gyógyítja az ízületet. A közel 32 éves múltra visszatekintő Amerika szerte méltán híres Golden State Testing Klinik CA, Los Angeles, által végzett kutatások azt igazolták, hogy a vizsgált 50 ízületi bántalmakkal rendelkező, különböző korosztályú alany panaszai (egyedi pontrendszer alapján), 14 nap alatt 37%-kal csökkentek, 30 napot követőn pedig a vizsgálatban résztvevők 98 %-ka számold be pozitív eredményekről, és átlagossan 73 %-kal csökkentek a panaszaik.

"Soha sem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan képes leszek regenerálódni a terhelések után. A kutatás kezdetén a versenyfelkészülésem végén voltam, és a ball térdem eléggé megsínylette. Hihetetlen de közel 20 nap múlva azonos intenzitással tudtam edzeni, mint előtte."

Ashley Carpenter 24 éves fitnesz versenyző

"Folyamatosan fájnak már az ízületeim, de főleg a derekam. 37 évet dolgoztam vasúti pályaellenőrként, és hideg, meg a hajolgatások megtették a hatásukat. Jelenleg 30 napja szedem az ARTHRO GUAR-ot és újra le tudok hajolni jajgatás nélkül, nem ébredek fel félóránként éjszaka. Nagyon hálás vagyok érte"

Eddy Smith 63 éves

Nem csak terápiás, hanem preventív is!

A BioTech USA komplex ízületjavító készítménye, az Arthro Guard a már kialakult komoly problémák esetében is képes segítséget nyújtani.

A már jól ismert hármas összetevőn kívül, olyan speciális hatóanyagokat is tartalmaz, mint például a kollagén, a fehérfűz kéreg, a kurkuma gyökér vagy a hisztidin.

Komplex, speciális összetételének, és megemelt hatóanyagtartalmának köszönhetően az Arthro Guard 5 szinten támogatja az ízületeket:

- Fájdalomcsillapítás - MSM, bromelain, fehérfűz kéreg, kurkuma gyökér, DL-Phenylalanin.

- Gyulladáscsökkentés - MSM, bromelain, fehérfűz kéreg, kurkuma gyökér, medveszőlő, lucerna.

- Porcfolyadék képzés - Glukozamin-szulfát.

- Porcépítés - Kondroitin-szulfát, kalcium, kollagén, tömjén por, Cetyl Myristoleat kivonat, L-Hisztidin.

- Méregtelenítés - medveszőlő, lucerna.

Az Arthro Guard egy tablettában nyújt megoldást 5 kezelendő problémára! További előnye, hogy tengeri összetevőktől, és allergén anyagoktól mentes.

Hatóanyagainak köszönhetően rendszeres szedésével az ízületi problémák nem csak kezelhetők, de megelőzhetőek is!

NEM CSODA SZER, DE CSODÁT TESZ!!!

Ha fáj a vállad, nyakad, csuklód, könyököd, derekad, térded vagy a bokád, akkor azonnal használd ezt a terméket, hogy mielőbb teljes értékű teljesítményt tudj nyújtani.

Hatóanyag összetétele az MSM-Glukozamin-Kondroitin hármas hatásán alapszik, amely már számtalanszor bizonyított.

Az Arthro Guard Gold a BioTech USA legújabb fejlesztédsű ízületjavító készítménye.

Felhasználási javaslat: 3 tabletta naponta, folyadékkal.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Ízületi folyxadéktermelés
 
 
 
Glucosamine
800 mg
 
 
Fájdalomcsillapítás és gyulladáscsökkentés
 
 
 
Methylsulfonylmethane
400 mg
 
 
Bromelain
75 mg
 
 
Fehér fűzfa
60 mg
 
 
Turmeric
60 mg
 
 
DLPA
50 mg
 
 
Méregtelenítés és gyulladáscsökkentés
 
 
 
Uva Ursi
75 mg
 
 
Lucerna
100 mg
 
 
Porcépítés
 
 
 
Kondroitin
300 mg
 
 
Kalcium
100 mg
12,5%
 
Kollagén
150 mg
 
 
Tömjénfa
150 mg
 
 
L-Histidine
60 mg
 
 
Mangán
60 mg
3000%
 
Ginseng
75
 
 
Quercetin
30 mg
 
 
Gyömbér
90
 
 
Hydrangea
85 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Biotech Arthro Guard (120 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
A Jobb hüvely ujjamban kopás van és majdnem állandóan fáj. A kérdésem az lenne, hogy ez a tabletta használna-e?/Biotech-Arthro guard\r\nKöszönettel
Hermán Magdolna | 2012-09-07 06:07:14
Kedves Magdolna! Nem tudom látatlanban mennyire súlyos a kopás. Ha teljesen hiányzik már a porc, akkor csodát nem tesz semmilyen készítmény. Ha viszont nem olyan súlyos a helyzet akkor mindenképpen jó lesz a glükozamin miatt a termék.
FitbuilderTeam | 2012-09-07 10:02:26
magas vèrnyomàs,pajzsmirigy alulmüködèsnèl.is szedhetô? köszönöm.
Szèp | 2012-12-10 08:36:00
Tisztelettel üdvözlöm! \r\nArra a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy Nekem maga vérnyomásom, paizsmirigy alulműködésem van. 60 éves vagyok, most voltam csontsűrűség vizsgálaton ,és a csípő 2,9 a gerinc \r\n3,3 lett. Nem bírom a nagy szemű gyógyszereket lenyelni. Ez a termék nekem megfelelne-e. Mekkora szemű a tabletta? Köszönettel: Ágica
ágica | 2012-12-13 09:22:26
Májvédő és hasnyálmirígy védő gyógyszerekkel szedhető e BAGG?
2013-06-16 10:34:41
Szia! Igen, szedhető.
FitbuilderTeam | 2013-06-18 08:18:16
helló azt szeretném kérdezni hogy ezt a készítményt milyen korosztály szedheti?
2013-07-10 11:15:05
Szia! Igazából nincs korosztályhoz kötve, mivel nemcsak probléma esetén, hanem megelőzésképp is érdemes szedni... ha keményen edzel, sokat sportolsz, akkor mindenképp megéri befektetni az ízületvédőkbe!
FitbuilderTeam | 2013-07-11 02:06:24
Sziasztok!\r\nAnimal Pakot szedek, de szeretnék mellé valamilyen ízületvédőt is. Az lenne a kérdésem, hogy melyik terméket válasszam: Animal Flex vagy Biotech Arthro Guard Gold? Vagy esetleg valami mást?\r\nElőre is köszönöm!
2013-07-27 10:39:01
Szia! A kettő közül az Animal Flex az erősebb termék, ahogy olvashatod, nagyon jó visszajelzések vannak róla. Ha komolyabb szinten sportolsz, akkor mindenképp erre szavazok!
FitbuilderTeam | 2013-07-30 08:41:54
Tisztelt cím!\r\nRontja-e a hatást ha szétrágva veszi be valaki?
2013-10-09 04:47:57
Szia! Elvileg nem, bár én nem szeretek semmi ilyet szétrágni, mert egyrészt bányászhatod ki a fogaid közül, másfelől az utóíze is veled marad. :)
FitbuilderTeam | 2013-10-09 06:29:36
Sziasztok!\r\nMegműtötték a térdem Jan.20-án. A doki szerint elég nagydarab porcot távolítottak el a medialis meniscusból. (lehet nem így kell írni)\r\nEz a készítmény gyorsíthatná-e a regenerációt, vagy valami mást ajánlotok?
Majoros Sándor | 2014-02-07 11:14:47
Szia! Igen, mindenképp segíti. Emellett erősen javasolt a nagyobb dózisú (legalább 3 - 5 gramm) c-vitamin is naponta, illetve az Omega-3 is kifejezetten előnyös hatással van az ízületek regenerációjára. Ami még fontos, hogy a vízfogyasztást is meg kellene emelni az ízületi folyadék optimális termelődése érdekében!
FitbuilderTeam | 2014-02-18 02:45:26
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.