BioTech Amino Fuel (350 tabletta)

biotech_amino_fuel_350_1.jpg

Amino Fuel egy kiváló aminosav, könnyen adagolható, tablettás kiszerelésben - a tiszta izomtömegért.

350 adag/kiszerelés (1 tabletta/adag)
biotech_amino_fuel_350_1.jpg

6 780 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Aminosav tabletták a tiszta izomtömegért.

Az Amino Fuel-t úgy alkottuk meg, hogy tartalmazzon minden esszenciális aminosavat (EAA), feltételesen esszenciális aminosavat (CAA), illetve nem esszenciális aminosavat (UAA), továbbá egy extra adag elágazó láncú aminosavat (BCAA) is: leucint, izoleucint és valint.

Az Amino Fuel az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.

Az Amino Fuel 100 százalékban kristálytiszta, gyógyszerészeti minőségű aminosavakból készül és az izomfejlődés elősegítése érdekében optimális aminosav profillal bír. A tabletták olyan aminosavakat tartalmaznak, melyek azonnal bejutnak a véráramba, segítenek a pozitív nitrogén-egyensúly fenntartásában, serkentik az anabolikus izomnövekedést és csökkentik a testzsír mennyiségét.

A kimondottan haladó sportolók és testépítők számára kifejlesztett Amino Fuel napi adagja 9200 mg aminosavat tartalmaz.

Felhasználási javaslat: a legjobb eredmények eléréséhez egy adag (4 tabletta) 15 perccel edzés előtt és egy adag (4 tabletta) közvetlenül edzés után. Edzésmentes napokon egy adag reggel és egy este.

Kiszerelés: 350 tabletta

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Koleszterin
0
 
 
Szénhidrát
4 g
<1*%
 
Rost
0
0*%
 
Aminosav
5200
**%
 
Isoleucine
293
**%
 
L-Leucine
630 mg
**%
 
Valine
271
**%
 
L-Methionine
200 mg
**%
 
L-Lysine
506
**%
 
L-Phenylalanine
194
**%
 
L-Threonine
266 mg
**%
 
L-Tryptophan
30 mg
**%
 
L-Histidine
86
**%
 
Alanine
317
**%
 
Asparagine
515
**%
 
Cisztin
162
**%
 
Glycine
95 mg
**%
 
L-Glutamine
843
**%
 
L-Arginine
164
**%
 
L-Proline
235
**%
 
Serine
209
**%
 
L-Tyrosine
223
**%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem BioTech Amino Fuel (350 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.