Best Body Omega-3 halolaj (150 kapszula)

bestbody_omega3_1500.jpg

Best Body Nutrition - Omega 3 halolaj Német kiváló minőségű termék. Az Omega 3 zsírsavak fontos szerepet játszanak szervezetünkben. Mindenképpen gondoskodnunk kell a beviteléről, mert a szervezetünk nem tudja előállítani! Nagyon sok pozitív tulajdonsággal bír és nagyon egészséges!

50 adag/kiszerelés (3 kapszula/adag)
bestbody_omega3_1500.jpg

2 480 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Best Body Nutrition - Omega 3 halolaj Best Body Nutrition - Omega 3 halolaj Német kiváló minőségű termék. Az Omega 3 zsírsavak fontos szerepet játszanak szervezetünkben. Mindenképpen gondoskodnunk kell a beviteléről, mert a szervezetünk nem tudja előállítani! Nagyon sok pozitív tulajdonsággal bír és nagyon egészséges! Többszörösen telítettlen omega3 zsírsavak EPA és DHA Best Body Omega 3 halolaj pozitív tulajdonságai: - Kiváló minőségű halolaj - Erősen ajánlott koleszterin problémával rendlkezőknek - 150mg tiszta omega 3 zsírsav kapszulánként - E Vitaminnal bővítve - Gél soft kapszula mely folyékony formában tartalmazza a zsírsavakat, így azok a legygorsabban tudnak felszívódni - Íztelen, nem kell a "kellemetlen" ízű hallal bajlódni, hogy bevigyük szervezetünkbe az omega3 zsírsavakat Adagolás: 3 kapszula naponta

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
65.6 kJ
 
 
Kalória
15.7 kcal
 
 
Fehérje
0.27 g
 
 
Szénhidrát
0.15 g
 
 
Zsír
1.5 g
 
 
Eicosapentaenoic Acid
270 mg
 
 
DHA
180 mg
 
 
E-vitamin
30
300%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Best Body Omega-3 halolaj (150 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Kérdéseim a szakértőhöz:\r\n1. A lenolaj és a lenmagolaj ugyanaz?\r\n2. Az Omega-3 halolajat kiváltja-e a lenmagolaj?\r\nKöszönöm a választ!\r\nÜdvözlettel, \r\nBalázs Pál
Balázs Pál | 2012-05-27 07:17:12
Kedves Pál! A lenolaj és lenmag olaj gyakorlatilag ugyanaz.
Halolaj vs. Lenmag kérdésedre: Bár mindkettő Omega 3-at tartalmaz, de más kémiai összetételű. A lenmag inkább rövid láncú, a halolajban főképp hosszú láncú omega 3 zsírsavak vannak. Mindkettőnek mások az előnyös tulajdonságai emiatt (pl. a lengmag hatással van a vérnyomásra és segít a belek rendes működésében, míg a halolaj a máj munkáját segíti és gyulladáscsökkentő hatású. Nem lehet egyértelműen megmondani melyik jobb. Mindkettőnek vannak előnyös tulajdonságai. Alapvetően hasonlóak, és ha nem speciális célokra szánod, akkor mint esszenciális zsírsav forrás bármelyik jó!
FitbuilderTeam | 2012-05-28 12:20:18
Nav.fittrainer
zsirsav_1.jpg Beszéljünk kicsit a zsírokról újra 1.rész

Élettanilag nélkülözhetetlen vegyületekről beszélünk, amikor a zsírokat emlegetjük. Viszont most áttekintjük, mi lehet az oka, mégis, hogy annyira sok vita van körülöttük a táplálkozástudományi körökben. Különös figyelemmel arra, hogy mi különbözteti meg a telített és a telítetlen zsírokat. Kicsit úgy gondoltuk elő kellene venni ezt a témát újra, és egy komolyabb, átfogóbb néhány részes cikksorozattal beszélni róluk. Elsőként vizsgáljuk meg a telített és telítetlen zsírsavak közti különbségeket!

coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.