BSN No Xplode 2.0 EU (1125 g)

bsn_no_xplode_2_1125.jpg

BSN NO Xplode 2.0 - Azt extrém edzés előtti energia és teljesítmény fokozó továbbfejlesztett változata.

50 adag/kiszerelés (22,5 g/adag)

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

Bármiért harcolsz is teremben vagy a pályán, hogy nagyobb, erősebb vagy épp gyorsabb légy, a BSN tudja, hogy milyen kemény teszed, és nincs vesztegetni való edzésed! Minden egyes edzésed egy újabb lépés kell, hogy legyen a célod felé, ezért vagy ott és ezért nyomod ilyen keményen!

Az NO-XPLODE a BSN piacvezető edzés előtti energizáló és teljesítményfokozó terméke, melyet a legfrissebb klinikai kutatások alapján, elit atlétákon tesztelve fejlesztettünk és tökéletesítettünk tovább - az eredmény az NO-XPLODE 2.0 lett! Ne vesztegess el több edzést! Készülj fel rá fizikailag és mentálisan is, hogy a korlátok ledőlnek és az edzéseid új dimenzióba lépnek! Az első adag NO-XPLODE 2.0 elfogyasztása után tudni fogod, hogy a formula működik! Fokozott fizikai- és mentális energia, bőrrepesztő bedurranás, sosem tapasztalt erő- és kitartás; az elméd csak az előtted álló feladatra fókuszál, kész vagy életed legjobb edzésére!

- A BSN valaha is piacra került leghatékonyabb formulája!
- Kirobbanó energia- és erőszint!
- Csökkent fáradtságérzet!
- Instant izomnövekedés!
- Tökéletes mentális fókusz!
- Bőrrepesztő bedurranás!
- Úthálózatszerű erezettség!
- Maximális fordulatszámra kapcsolt oxigén- és tápanyagszállítás
- Zsírégetés!
- Elektrolit-pótlás!
- 4 forradalmian új kreatin-analóg!

Adagolás:

Az egyéni tolerancia megállapítása érdekében: az első alkalommal keverj 1 adagolókanál N.O.-XPLODE-t 1,5-2dl hideg vízben. Várj 30 percet, hogy lásd hogy mennyire tolerálod a terméket. Ha megfelelő, 30 perc után oldj fel újabb 1 adagolókanállal 1,5-2dl hideg vízben, és nézd meg újra hogy mennyire bírod.

Ajánlott adagolás edzés napokon: 30-45 perccel edzés megkezdése előtt fogyassz el 1-3 adagolókanál N.O.-XPLODE-t 2-5 dl hideg vízben feloldva. Használj 1,5-2 dl vizet adagolókanalanként. A maximális eredmény elérése érdekében fogyaszd üres gyomorra (az utolsó étkezéstől számított legalább két óra, vagy egy fehérje-turmix elfogyasztását követő egy óra elteltével)

Ajánlott adagolás pihenőnapokon: fogyassz el 1 adagolókanál N.O.-XPLODE-t 2-5 dl hideg vízben feloldva éhgyomorra.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
52 kcal
 
 
Szénhidrát
9 g
3%
 
Cukor
0
 
 
B6-vitamin
1 mg
71%
 
Folsav
400 mcg
200%
 
B12-vitamin
1 mcg
40%
 
Kalcium
75 mg
8%
 
Foszfor
110 mg
16%
 
Magnesium
60 mg
16%
 
Nátrium
380 mg
 
 
Kálium
75 mg
2%
 
No-Xplode
19.6
 
 
Advanced Strength & Performance Matrix
 
 
 
Módosított glükóz polimerek (maltodextrin), Beta Alanin (CarnoSyn ®), Di-kreatin-almasav, betain HCL, nátrium-hidrogén-karbonát, nátrium-foszfát Kreatin-Matrix, Creatinol-O-foszfát-almasav, Glycocyamine, kreatin-etil-észter HCL, Guanidino propionsav, fahé
 
 
 
Ener-Tropic
 
 
 
L-Tyrosine, taurin, glukuronolakton, metilxantin (koffein), L-Tirozin-Alpha Ketoglutaric Acid, MCT (közepes láncú trigliceridek), Lesser Periwinkle (95% Vinpocetine, 98%-vinkamin, 98%-Vinburnine [teljes növény])
 
 
 
Nitric Oxide
 
 
 
L-Arginine-Alpha Ketoglutaric Acid, L-citrullin-almasav, L-citrullin-Alpha Ketoglutaric Acid, L-hisztidin-Alpha Ketoglutaric Acid, NAD (nikotinamid adenin dinukleotid), Gynostemma (90% Gypenosides) (levelek és szár)
 
 
 
Phospho-Electrolyte
 
 
 
Di-Calcium Phosphate, Di-Potassium Phosphate, Di-Sodium Phosphate
 
 
 
Glycerol
 
 
 
Kálium glicerofoszfát, Magnézium glicerofoszfát, glicerin-sztearát
 
 
 
Fehérje
4 g
8%
 
0,95 g
16%
 
Creatine
2 g
 
 
Beta-Alanine
1 g
 
 
Grucoronolactone
500 mg
 
 
Alanine
360 mg
 
 
Koffein
250 mg
 
 
L-Tyrosine
130 mg
 
 

125 mg
 
 
Taurine
25 mg
 
 
L-Arginine
1,3 g
 
 
L-Ornithine
130 mg
 
 
L-Histidine
25 mg
 
 
Di-Kalcium
300 mg
 
 
Di-Kálium
100 mg
 
 
Dinátrium
100 mg
 
 
Kálium
25 mg
 
 
Magnesium
25 mg
 
 
Glycerol
25 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem BSN No Xplode 2.0 EU (1125 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
bicepsz_fejlesztes_2.jpg Meglepő trükkök a bicepszed fejlesztéséhez

Le van maradva a karod? Vagy csak a fétised, hogy szeretnél még markánsabb bicepszet? Alig várod a kar-napod? Most ezzel az írással szeretnénk segíteni, hogy a jó úton haladj - és megosztani olyan NEM tipikus tanácsokat, amik valóban hasznosak, és talán Te sem gondoltál ilyen szemszögből rájuk!

reebok_nano_9_1.jpg EGY EDZŐCIPŐ MINDENEK FELETT: ITT A REEBOK NANO 9

Amikor CrossFit edzésre adod a fejed egy olyan területre tévedsz, ahol szinte kényszer a folyamatos fejlődés. Előbb utóbb eljutsz arra a szintre, hogy nem bírod nem komolyan venni, még nehezebbet akarsz emelni, még több burpeet csinálni és egyre jobban bírni az edzés végén a gyilkos WOD-okat. És persze jönnek szépen a kiegészítők, egy jó crossfit ruha, hosszú zokni és persze a cipő. A cipő, amivel gyorsabb lehetsz, biztosabban állsz a lábadon, javíthatod a technikád és hát persze legyünk őszinték, egy jó cipő ultra menő tud lenni.

nem_tudsz_huzodzkodni_1.jpg Nem tudsz húzódzkodni? Végezd addig ezeket a gyakorlatokat!

Ugye nem is kell mondani, hogy a húzódzkodás a hátedzés guggolása. Nélküle nincs is igazi latissimus... nem beszélve arról, hogy nemtől függetlenül menő, ha két karunkkal a magasba repítjük a testünket... és amilyen szép, annyira nehéz gyakorlat is, így sokan nem tudják érdemben beleilleszteni az edzéstervükbe. Emiatt persze nem az a terv, hogy ki is hagyjuk - hanem könnyített verziókkal, de beleillesztjük.

1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?