-15% BPI Best BCAA (300 g)

most
15%
kedvezmény
bpi_best_bcaa_new_300.jpg

Az első oligopeptid alapú BCAA matrix.

30 adag/kiszerelés (10 g/adag)
limonade.jpg
Limonádé
9 880 Ft -15% 8 380 Ft
Raktáron
kekmalna.jpg
Kékmálna
7 980 Ft -13% 6 980 Ft
Nem rendelhető
maracuja.jpg
Maracuja
7 980 Ft -13% 6 980 Ft
Nem rendelhető
gorogdinnye_1.jpg
Görögdinnye
7 980 Ft -13% 6 980 Ft
Nem rendelhető
szolo.jpg
Szőlő
7 980 Ft -13% 6 980 Ft
Nem rendelhető
gyumolcspuncs.jpg
Gyümölcspuncs
9 880 Ft -15% 8 380 Ft
Nem rendelhető
Kék jég
9 880 Ft -15% 8 380 Ft
Nem rendelhető
sweet_tea.jpg
Édes tea
9 880 Ft -15% 8 380 Ft
Nem rendelhető
icy_rocket_freeze.jpg
Jégkrém
9 880 Ft -15% 8 380 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

FOKOZZA:

- A SZÁRAZ IZOMTÖMEGET
- A FEHÉRJE SZINTÉZIST
- A ZSÍRÉGETÉST
- AZ ERŐSZINTET / KITARTÁST
- A REGENERÁCIÓ ÜTEMÉT

MITŐL A BEST-BCAA™ A LEGJOBB?

A BPI Sports BEST BCAA™ nem egy hagyományos elágazó szénláncú aminosav keverék, amiből sok tucatot találsz a piacon. A BCAA formulák működnek…semmi kétség, ez az egyik legtöbbet igazolt kiegészítő, az egyik alapformula minden igazi atléta kelléktárában! A mi célunk azonban nem egy olyan formula megalkotása volt, ami csak egy újabb a sorban, hanem egy olyan formula, ami nem csak a sor elején áll…de messze el is hagyja azt! EZ A BEST BCAA! Egy olyan formula, melyben a három elágazó szénláncú aminosav – leucin, izoleucin, valin – nem mint szabad aminosav, hanem oligopeptid formában van jelen, mely az emberi emésztőrendszer speciális transzportrendszerein lényegesen gyorsabban képes átjutni és a véráramba, majd a dolgozó izmokhoz kerülni! Az eredmény még magasabb fordulatszámra emelt száraz izomépítés, és még gyorsabb regeneráció! De BPI Sports itt nem állt meg...

MI TESZI MÉG JOBBÁ?

A BPI Sports BEST BCAA™ oligopeptid keverékét konjugált linolsavval (CLA) és Agmatine-nal tettük tökéletessé! A CLA klinikailag igazolt hatékonysággal támogatja mind az izomépítést, mind a zsírvesztést. Míg az Agmatine egy speciális L-Arginin analóg, mely a kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint lényegesen hatékonyabban képes fokozni a nitrogén-monoxid szintézist, mint a hagyományos L-arginin! Így fokozza a véráramlás mértékét, az izmok oxigén, tápanyag és anabolikus hormon ellátását!

AMIT TEHET ÉRTED:

- FOKOZZA A FEHÉRJE SZINTÉZIST
- BLOKKOLJA A KATABOLIZMUST
- JAVÍTJA AZ INZULIN ÉRZÉKENYSÉGET
- TÁMOGATJA AZ IZMOK TÁPANYAG-FELVÉTELÉT
- GYORSÍTJA A REGENERÁCIÓ ÜTEMÉT

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanállal 2-4 dl hideg vízben és fogyaszd edzések előtt, közben és/vagy után. Pihenőnapokon fogyassz egy adagot reggel ébredés után!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Agmatine
250 mg
 
 
CLA
1000 mg
 
 
Glycyl-Alanyl-Lysine-L-Valine (as Oligiopeptide-Enzymatic Technology™ Glycyl-Alanyl-Lysine-L-Valine)
1250 mg
 
 
Glycyl-Alanyl-Lysine-L-Isoleucine (as Oligiopeptide-Enzymatic Technology™ Glycyl-Alanyl-Lysine-L-Isoleucine)
1250 mg
 
 
Glycyl-Alanyl-Lysine-L-Leucine (as Oligiopeptide-Enzymatic Technology™ Glycyl-Alanyl-Lysine-L-Leucine)
2500 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem BPI Best BCAA (300 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.

plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!

egyel_tojast_2.jpg Egyél tojást, és nőj nagyra!

Sportolók generációi nőttek fel tojáson, és mai napig kedvelt formája a fehérjeszükségletünk fedezésének. Nemcsak az emberi szervezet számára elsőrendű fehérjeforrást tartalmaz, de bizonyítani látszódik, hogy közvetlen hatása van az izomépítésre… Az, hogy a tojásban lévő koleszterint a szervezet anabolikus hormonok kiválasztásához is felhasználja nem feltétlenül újdonság, de immár bizonyítható, hogy a rendszeres tojás fogyasztás pozitívan befolyásolja a növekedést. Lássuk a tojás tényleg annyira anabolikus-e.