-13% BPI Best BCAA (300 g)

most
13%
kedvezmény
bpi_best_bcaa_new_300.jpg

Az első oligopeptid alapú BCAA matrix.

30 adag/kiszerelés (10 g/adag)
kekmalna.jpg
Kékmálna
7 980 Ft -13% 6 980 Ft
Raktáron
maracuja.jpg
Maracuja
7 980 Ft -13% 6 980 Ft
Raktáron
gorogdinnye_1.jpg
Görögdinnye
7 980 Ft -13% 6 980 Ft
Raktáron
szolo.jpg
Szőlő
7 980 Ft -13% 6 980 Ft
Raktáron
limonade.jpg
Limonádé
7 980 Ft -13% 6 980 Ft
Raktáron
gyumolcspuncs.jpg
Gyümölcspuncs
9 180 Ft -15% 7 780 Ft
Raktáron
Kék jég
9 180 Ft -15% 7 780 Ft
Raktáron
sweet_tea.jpg
Édes tea
9 180 Ft -15% 7 780 Ft
Raktáron
icy_rocket_freeze.jpg
Jégkrém
9 180 Ft -15% 7 780 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

FOKOZZA:

- A SZÁRAZ IZOMTÖMEGET
- A FEHÉRJE SZINTÉZIST
- A ZSÍRÉGETÉST
- AZ ERŐSZINTET / KITARTÁST
- A REGENERÁCIÓ ÜTEMÉT

MITŐL A BEST-BCAA™ A LEGJOBB?

A BPI Sports BEST BCAA™ nem egy hagyományos elágazó szénláncú aminosav keverék, amiből sok tucatot találsz a piacon. A BCAA formulák működnek…semmi kétség, ez az egyik legtöbbet igazolt kiegészítő, az egyik alapformula minden igazi atléta kelléktárában! A mi célunk azonban nem egy olyan formula megalkotása volt, ami csak egy újabb a sorban, hanem egy olyan formula, ami nem csak a sor elején áll…de messze el is hagyja azt! EZ A BEST BCAA! Egy olyan formula, melyben a három elágazó szénláncú aminosav – leucin, izoleucin, valin – nem mint szabad aminosav, hanem oligopeptid formában van jelen, mely az emberi emésztőrendszer speciális transzportrendszerein lényegesen gyorsabban képes átjutni és a véráramba, majd a dolgozó izmokhoz kerülni! Az eredmény még magasabb fordulatszámra emelt száraz izomépítés, és még gyorsabb regeneráció! De BPI Sports itt nem állt meg...

MI TESZI MÉG JOBBÁ?

A BPI Sports BEST BCAA™ oligopeptid keverékét konjugált linolsavval (CLA) és Agmatine-nal tettük tökéletessé! A CLA klinikailag igazolt hatékonysággal támogatja mind az izomépítést, mind a zsírvesztést. Míg az Agmatine egy speciális L-Arginin analóg, mely a kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint lényegesen hatékonyabban képes fokozni a nitrogén-monoxid szintézist, mint a hagyományos L-arginin! Így fokozza a véráramlás mértékét, az izmok oxigén, tápanyag és anabolikus hormon ellátását!

AMIT TEHET ÉRTED:

- FOKOZZA A FEHÉRJE SZINTÉZIST
- BLOKKOLJA A KATABOLIZMUST
- JAVÍTJA AZ INZULIN ÉRZÉKENYSÉGET
- TÁMOGATJA AZ IZMOK TÁPANYAG-FELVÉTELÉT
- GYORSÍTJA A REGENERÁCIÓ ÜTEMÉT

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanállal 2-4 dl hideg vízben és fogyaszd edzések előtt, közben és/vagy után. Pihenőnapokon fogyassz egy adagot reggel ébredés után!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Agmatine
250 mg
 
 
CLA
1000 mg
 
 
Glycyl-Alanyl-Lysine-L-Valine (as Oligiopeptide-Enzymatic Technology™ Glycyl-Alanyl-Lysine-L-Valine)
1250 mg
 
 
Glycyl-Alanyl-Lysine-L-Isoleucine (as Oligiopeptide-Enzymatic Technology™ Glycyl-Alanyl-Lysine-L-Isoleucine)
1250 mg
 
 
Glycyl-Alanyl-Lysine-L-Leucine (as Oligiopeptide-Enzymatic Technology™ Glycyl-Alanyl-Lysine-L-Leucine)
2500 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem BPI Best BCAA (300 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.