BPI A-HD Elite Solid combo (2 x 30 kapszula) (60 kapszula)

bpi_a_hd_elite_solid_compo_30_30.jpg

A-HD Elite egy forradalmian új antiösztrogén/tesztoszteronfokozó formula, most Solid csomaggal.

30 adag/kiszerelés (1+1 kapszula adag/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
bpi_a_hd_elite_solid_compo_30_30.jpg

16 180 Ft -23% 12 380 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

A-HD Elite egy forradalmian új antiösztrogén/tesztoszteronfokozó formula, mely a tesztoszteron-ösztrogén konverziót katalizáló aromatáz enzim működésének gátlásával és az ösztrogén receptorok egyidejű blokkolásával csökkenti az ösztrogénszintet, akadályozza a keringő ösztrogén receptorokhoz történő kötődését és fokozza a tesztoszteronszintet. Az eredmény száraz izomnövekedés, csökkent vízvisszatartás és gránit kemény izomzat!Anti-ösztrogén hatás!

Az A-HD Eliteaz ösztrogén receptorokhoz való kötődéssel, megakadályozza, hogy a véráramban keringő ösztrogén e receptorokhoz kötődni tudjon, és így kifejtse hatását, ami az izomnövekedés jelátviteli útvonalainak gátlását, a zsírraktározás fokozását és a vízvisszatartás növekedését jelenti!

Anti-aromatáz hatás! A szervezetben kering tesztoszteront egy aromatáz nevű enzim alakítja ösztrogénné. Minél magasabb a szervezetben keringő szabad tesztoszteronszint ezen enzim annál aktívabb és annál nagyobb mennyiségű tesztoszteront alakít ösztrogénné, ez a 22-es csapdája, minden olyan esetben mikor a tesztoszteronszintünket ilyen vagy olyan módon emelni szeretnénk. Az aromatáz enzim blokkolásával azonban megakadályozhatjuk azt, hogy az akár természetes, akár mesterséges úton emelkedett keringő tesztoszteronmennyiséget a szervezetünk e kompenzációs mechanizmusa "kitakarítsa", és az izomnövekedést gátló, zsírraktározást és vízvisszatartást fokozó ösztrogén szintet ilyen módon emelje!

Adagolás:

A-HD Elite: Fogyassz napi 1 kapszula A-HD-Elitet minden nap azonos időpontban. A maximális hatékonyság érdekében 4-8 hét folyamatos használat után tarts 4 hét szünetet.

SOLID: Fogyassz napi 1 kapszula SOLID-t minden nap reggel, étkezés után. A maximális hatékonyság érdekében 4-8 hét folyamatos használat után tarts 4 hét szünetet.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem BPI A-HD Elite Solid combo (2 x 30 kapszula) (60 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.