-20% Animal alapozó csomag (3 részes csomag) (1 csomag)

most
20%
kedvezmény
animal_stack4.jpg

Az alapozó csomag, amely biztosítja számodra azokat a nélkülözhetetlen építőkockákat, melyre biztonsággal tudsz majd építkezni

0 ( 0)
animal_stack4.jpg

43 780 Ft -20% 34 980 Ft

szállítás1-2 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

The Foundation Stack - "Az alapozó csomag"

Cél:

Ez az alapozó csomag biztosítja számodra azokat a nélkülözhetetlen építőkockákat, melyre biztonsággal tudsz majd építkezni. Lefedi az étrendbeli hiányosságokat, és megvédi az ízületeket és szalagokat. Továbbá esszenciális zsírsavakkal (EFA) is szolgál az optimális hormonszinthez.

Összetevők:

Animal Pak 44 csomag

1984 óta az Animal Pak segíti a versenyző testépítőket, hogy a legeredményesebben alkalmazzák a napi tápanyag bevitel szükséglet szabályait, minden benne van, amire szüksége van egy testépítőnek, sőt még olyan is akad, amiről sokan nem tudják, hogy kellhet. Az elmúlt 17 év során az Animal Pak-ot, olyan emberek, sportolók, mint Te a legnépszerűbb, legnagyobb számban értékesített edzés csomag szintjére emelték. A legtöbb testépítő az Animal Pak-ra tette le a voksát, sokkalta inkább, mint bármilyen más táplálék-kiegészítőre. Hogy miért? Egyszerű. Az Animal Pak működik. Először. Minden alkalommal.

Animal Flex 44 csomag

A test alapját az ízületek, inak és szalagok jelentik - ezek a fontos elemek támogatják az izmaidat, az edzést. Minél keményebben edzel, minél nagyobb súllyal edzel és minél több sorozatot teljesítesz, annál nagyobb igénybevételnek teszed ki az "alapokat". Az állandó súlyzós edzés megteszi a hatását, gyengíti és igénybe veszi az alapokat. Ám, ha az alapok összeomlanak, a ház is összeomlik.

Az Animal Flex arra lett kifejlesztve, hogy megerősítse az alapokat, segít megóvni az ízületeket attól a folyamatos, kemény igénybevételtől, amit a súlyzós edzések okoznak. Minden egyes pak Animal Flex számos kulcsfontosságú elemet tartalmaz: (1) hatékony ízület építő formula, ami segít helyreállítani a kötőszövetet; (2) ízületi folyadék serkentő formula, ami segít megóvni az ízületeket az emelések során; (3) összetett hatóanyagok, amelyek elősegítik a gyógyulást és csökkentik az ízületi fájdalmat, (4) alapvető fontosságú vitaminok és ásványi anyagok melyek segítenek fenntartani az ízületek egészségét.

Animal Omega 30 csomag Az esszenciális zsírsavak (EFA) olyan speciális zsírsavak, melyeket az emberi szervezet nem képes szintetizálni, így bevitelükről külső forrásból kell gondoskodnunk.

Csakúgy, mint az esszenciális aminosavakra, és más esszenciális mikroelemekre, vitaminokra, ásványi-anyagokra, bizonyos zsírsavakra is szükségünk van szervezetünk optimális működéséhez. A esszenciális zsírsavak külső bevitele azonban nehézségekbe ütközhet a tipikus nyugati diéta útján. Napjaink átlagos étrendje tömve van növényi zsírokkal, melyekben többek közt ételeinket sütjük, s melyek omega-6 zsírsavak gazdag forrásai. Az omega-6 zsírsavak esszenciális zsírsavak, így bevitelük alapvető és nélkülözhetetlen, azonban nem ez az egyetlen csoportja az esszenciális zsírsavaknak és az egyes csoportok aránya legalább olyan fontos mint azok mennyisége.

Az esszenciális zsírsavak számos pozitív egészségügyi hatással bírnak, így segítik az inzulinszint optimalizálását, fokozzák a termogenezist, anabolikus hatással bírnak, javítják az immunitást, a hormonrendszer egészséges működését, optimalizálják a porsztaglandin szinteket, javítják a sejtintegritást, a sejtek tápanyag felvételét és még sok minden mást.

A testépítők számára az esszenciális zsírsavak döntő jelentőséggel bírnak javítva a szív- és érrendszer egészségét, az anyagcsererét, optimalizálva a hormonszinteket, így alapjaiban határozzák meg a teljesítményt, az izomnövekedést és a zsírégetés folyamatát.

Alkalmazás: Animal Pak - napi 1 csomag a reggelivel, vagy más étkezéskor fogyasztva

Animal Flex - napi 1 csomag bármely étkezéskor

Animal Omega - napi 1 csomag bármely étkezéskor

Tippek:

A maximális eredmény érdekében az Animal Pak csomagot reggelihez (vagy bármely másik étkezéskor) fogyaszd. Az Animal Flex és az Animal Omega csomagokat a nap bármely étkezéséhez fogyaszd. Az Animal Pak a mikrotápanyagaival biztosítja számodra az alapokat, míg az Animal Flex megvédi az izületeidet a kemény edzéstől. Az Animal Omega egy kiegyensúlyozott, teljes spektrumú, többféle forrásból származó, testépítőknek kifejlesztett EFA kiegészítővel lát el.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Animal alapozó csomag (3 részes csomag) (1 csomag) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.