universal_animal_rage_xl_154_g_new.jpg

Ultra-koncentrált edzés előtti formula... az igazi harcosok titkos fegyvere! Egy ergogén bomba ami elárasztja a tested, tetőtől-talpig átjár és azzá tesz, amivé válni akarsz!

30 adag/kiszerelés (4,82 g/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
8 880 Ft -15% 7 580 Ft
bsn_no_xplode_xe_edge_263.jpg
BSN No Xplode XE Edge (263 g)
5 480 Ft -5% 5 180 Ft
galvanize_nutrition_chrome_dr_no_preworkout_300g.jpg
Galvanize Chrome Dr NO (300 g)
21 480 Ft -15% 18 180 Ft
cellucor_c4_ultimate_760g_40serv.jpg
Cellucor C4 Ultimate (760 g)
mango.jpg
Mangó
11 180 Ft -15% 9 480 Ft
Nem rendelhető
szolo.jpg
Szőlő
11 180 Ft -15% 9 480 Ft
Nem rendelhető
citrom.jpg
Citrom
11 180 Ft -15% 9 480 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

Ultra-koncentrált edzés előtti formula... az igazi harcosok titkos fegyvere!

Egy ergogén bomba ami elárasztja a tested, tetőtől-talpig átjár és azzá tesz, amivé válni akarsz!

Minden egyes edzés, minden egyes ismétlés számít...egyetlen hardcore vasharcosnak sincs vesztegetni való ideje, a teremben töltött idő minden egyes pillanata egy célt szolgál: embertelenül hatalmassá és erőssé válni! Mind tudjuk, hogy egy félgőzzel lenyomott edzés nem visz közelebb a céljaink eléréséhez! És lehet bármilyen remek a diétád és nyomhatsz bármilyen izomépítő formulát...ha a teremben nem adsz bele mindent, akkor minden más csak hab egy nem létező tortán! Ha nyertes akarsz lenni ebben a játékban, akkor MINDEN EDZÉS számít, MINDEN SOROZAT számít és MINDEN ISMÉTLÉS számít!

Energia, fókusz, intenzitás és fékezhetetlenség...ez a négy szó, ami az Animal Rage védjegye! De egy igazi harcos mindig többet és jobbat akar, keresi, hogyan lehet még erősebb, még gyorsabb, még nagyobb...ez egy végtelen történet! Ezért tettük jobbá azt, ami eddig is egyedülálló volt a piacon és megalkottuk az Animal Rage XL-t! Kirobbanó energia, ami szinte túlcsordul minden egyes edzésen! Lézerszerű fókusz és célorientált csőlátás! Embertelen intenzitás! És fékezhetetlen alfa hím mentalitás! Ez a tökéletes eszköz, ha nincs vesztegetni való időd, ha mindent beleadsz és nem akarsz több közepes napot a teremben...ha nem akarsz egyetlen elvesztegetett sorozatot sem, ha nem akarsz olyan maradni, amilyen most vagy!! Nem egyszerűen az érzés összehasonlíthatatlan, hogy az Animal Rage XL-n vagy de a fejlődés, amit napról napra érezhetsz a teremben és láthatsz a tükörben egyedülálló. Minden egyes adag Animal Rage XL adrenalin bombaként árasztja el a tested a legerőteljesebb teljesítményfokozó és izomszintetizáló hatóanyagokkal!

Az Animal Rage Quick Energy komplexe az első vonal! A koffein az egyik legszélesebb körben alkalmazott stimuláns összetevő! Kémiai felépítése rendkívül hasonlít az adeninére (DNS, ATP és cAMP alkotóeleme), a hasonlóság révén képes kötődni az adenozin receptorokhoz, aktívan tartva a cAMP , így megóvva a lebomlástól! Egyszerűen fogalmazva a koffein az izomsejtek mélyére hatolva energiabombaként robban, fokozva a fizikai teljesítmény és csökkentve a fáradtságérzetet.

A Quick Energy komplex következő két összetevője a zöld tea és a kávébab kivonat. Ez a két természetes antioxidáns nem csupán felturbózza az edzéseid, de csökkenti a sejteket ért oxidatív stressz mértékét, így is biztosítva hogy az izomsejtek hatékonyabb működésre legyenek képesek.

A Quick Energy komplex harmadik vonalát a Bacopa Monnieri adja, mely közvetlenül képes stimulálni a vanilloid receptorokat és így fokozni a zsírok energiakénti felhasználását. Persze nem csupán gyors energialöket az amire szükséged van egy minden addigit felülmúló edzéshez! A kirobbanó energiaszintet az edzés végéig fent kell tartani! Ismered milyen érzés, amikor hatalmas hévvel és energiával esel a súlyoknak, de az edzés felére kifogy az üzemanyag a tankból és alig bírod az ismétléseket? Ez szívás! Maximális fordulatszámon kell, hogy pörögj a bemelegítéstől, a csúcsszériákon át a levezetésig!

Az Animal Rage Sustained Energy komplexe pontosan ezt garantálja! A Sustained Energy komplex 4 egyedülállóan hatékony növényi kivonat GlycoCarn-nal megerősített mátrixa. A rhodiola rosea, a schizandra berry, a cordyceps sinensis és a panax ginzeng precízen adagolt keveréke. Ez a négy növényi kivonat szinergikus módon fokozza az edzéskapacitást, fizikai és mentális teljesítményt, csökkenti a mentális fáradtságot és a katabolikus stressz-választ!
A Rhodiola rosea vagy aranygyökér az egyik legszélesebb spektrumú adaptogén. Javítja a fizikai és szellemi teljesítőképességet, csökkenti a stressz reakciókat, javítja a hangulatot és a közérzetet! A Schizandra berry javítja a szervezet stressz-adaptációját, a mentális fókuszt és az anyagcsere hatékonyságát. A Cordyceps sinensis az egyik leghatékonyabb és a keleti országok sportolói között legszélesebb körben adaptogén, ami javítja a máj ATP termelését, támogatja az immunitást és optimalizálja a glukóz anyagcserét. A hosszan tartó energizáló hatásért felelős mátrixot a panax ginzeng.

Ez egy sok ezer éves múltra visszatekintő adaptogén a sportteljesítmény, kitartás és tesztoszteronszint fokozás területén. Ez a növényi hármas garantálja azt, hogy az edzésed utolsó ismétlését ugyanolyan intenzitással tudd nyomni, mint az elsőt!

A dolog azonban itt természetesen nem ér véget! Nem csupán az első ismétléstől az utolsóig tömve kell, hogy legyél energiával, de minden egyes ismétlést az emberileg lehetséges legmagasabb intenzitással kell nyomnod! Ezt az Animal Rage Endurance & Performance komplexe biztosítja, olyan kulcsösszetevőkkel, mint a beta alanin, citrullin-malát, l-taurin és a glukuronolacton. Ez a speciális mátrix segíti a dolgozó izmokban keletkező savas bomlástermékek semlegesítését, így csökkenti a fáradtságérzet kialakulását, javítja a véráramlást, így a melléktermékek elszállítását és az izomsejtek tápanyagellátását!

Az Animal Rage negyedik mátrixa a Focus and Intensity komplex. Amikor feladatod van, akkor el kell végezned, semmi más nem számít, semmi sem akadályozhat és állhat az utadba! Ez az a csőlátás, ami a győztesek sajátja! Az Animal Rega Focus and Intensity komplexe olyan nootropikus összetevőkkel garantálja ezt a célorientáltságot mint az L-tirozin, kolinbitartarát, n-acetil-tirozin és béta-feniletilamin.

"Az edzés Animal Rage XL nélkül, olyan mint egy tűzhely láng nélkül. Üres és hideg. Igyál egy Rage-t, éleszd fel a tüzet és borítsd lángba az egész termet!"

– Erik "The House" Fankhouser, IFBB Pro Bodybuilder

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Sustained Energy Complex
 
 
 
Rhodiola
 
 
 
Schisandra Chinensis
 
 
 
Cordyceps Sinensis
 
 
 
Ginseng
 
 
 
Endurance & Performance
 
 
 
Beta-Alanine
 
 
 
Citrullin
 
 
 
L-Taurine
 
 
 
Glucuronolactone
 
 
 
Focus & Intensity
 
 
 
L-Tyrosine
 
 
 
Kolin
 
 
 
N-Acetyl
 
 
 
B-Phenylalanine
 
 
 
Quick Energy
 
 
 
Koffein
 
 
 
Kávé
 
 
 
Green Tea
 
 
 
Evodiamine
 
 
 
Vinpocetine
 
 
 
B3-vitamin
30 mg
150%
 
B12-vitamin
1000
16.667%
 
Kalcium
 
 
 
Magnesium
 
 
 
Klorid
 
 
 
Nátrium
 
 
 
Kálium
 
 
 
Animal Rage
5275 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Animal Rage XL (145 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.