most
19%
kedvezmény
universal_animal_pak_44.jpg

Az Animal Pak a világ elsőszámú multivitamin és edző pakja 1983 óta! Több testépítő versenyző nőtt fel az Animal Pakon, mint bármilyen más testépítő kiegészítőn a történelem során.

44 adag/kiszerelés (1 csomag/adag)
universal_animal_pak_44.jpg

16 280 Ft -19% 13 124 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék
Semmihez nem hasonlítható a világon.

Az, hogy megszerezd magadnak, mindennél fontosabb. A kemény edzésről beszélünk. Gondolj arra, ahogyan a vér áramlik az izmokba és feltölti a sejteket tápanyagokkal, oxigénnel és látod, ahogyan megfeszülnek az izmok, érzed azt, amitől mindig belelkesülsz. Gyürkőzz neki a súlyoknak. Eddz keményen.

 

1984 ótaaz Animal Pak segíti a versenyző testépítőket, hogy a legeredményesebben alkalmazzák a napi tápanyag bevitel szükséglet szabályait, minden benne van, amire szüksége van egy testépítőnek, sőt még olyan is akad, amiről sokan nem tudják, hogy kellhet. Az elmúlt 17 év során az Animal Pak-ot, olyan emberek, sportolók, mint Te a legnépszerűbb, legnagyobb számban értékesített edzés csomag szintjére emelték. A legtöbb testépítő az Animal Pak-ra tette le a voksát, sokkalta inkább, mint bármilyen más táplálék-kiegészítőre.

Hogy miért? Egyszerű. Az Animal Pak működik. Először. Minden alkalommal.

Az Animal Pak kiállta az idő próbáját. Nézd meg a természetet a maga megismételhetetlenségében, hogyan alkotta meg a z emberi testet, mint a tökéletes edző gépet. Az emberiség hajnala óta, testünk csak nagyon kis mértékben változott. És ha arról beszélünk, hogy növeljük izmainkat, akkor a megfelelő összeállításban van szükségünk mega dózisú esszenciális aminosavakra, szénhidrátra, vitaminokra, ásványi anyagokra, antioxidánsokra és esszenciális zsírsavakra.

Csak az Animal Pak tartalmazza mindazt, amire szükséged van.

Ok azt hiszed, hogy a mostani multivitamin készítményedben minden benne van? Ébredj fel ember! Arra az erő és tömegnövekedésre van szükséged, amit csak és kizárólag az Animal Pak nyújt.

Minden Animal Pak-ban megtalálható a mega dózisú vitamin és ásványi anyag tartalom. Igen, vitaminok és ásványi anyagok. A vitaminok és ásványi anyagok, gyógyhatású anyagok és katalizátorai a szervezetnek. Jótékony hatásuk során olyan anabolikus reakciókat indítanak a szervezetben, ami elősegíti az edzések hatására történő izomfejlődést.

Ha keményed edzel és tudatosan táplálkozva készülsz egy versenyre, az első, ami történhet veled, ha kihagyod az Animal Pak-et, hogy a táplálék bevitel során hiánytünetek alakulnak ki. Kit érdekel? Idővel ezek a tünetek fokozódnak és a szervezet sem képes az optimális működésre. Megáll a fejlődés, megrekedsz az adott szinten. Még ha csak egy fontos tápanyag is hiányzik az étkezésedből, a szervezet nem lesz képes a megfelelő anabolikus folyamatokra az izomépítéshez, sőt a tápanyag hiány akár metabolizmushoz is vezethet. A növekedés megáll.

A kutatások kimutatták, hogy a nehézatlétáknak - mint pl. a testépítők vagy erőemelők, edzéseik intenzitásából és gyakoriságából adódóan - fokozottabb tápanyag bevitelre van szükségük, mint más sportolóknak. Ez a megállapítás méh inkább igaz a testépítőkre, akik a versenyzés miatt leszálkásított állapotba kell kerüljenek. Az alacsony kalóriájú étkezési programok mellett (melyek időről időre ismétlődnek és eléggé egyoldalú táplálkozási szokásokra kényszerítenek, mint pl. csirkehús, rizs diéta) jelentősen megnövelik a veszélyét a tápanyaghiány kialakulásának. Riasztó jel, hogy a bajnok kaliberű testépítő versenyzők, még a multivitamin kiegészítők rendszeres szedése mellett is észlelik magukon a tápanyag hiány tüneteit.

Egy alap multivitamin kiegészítő nem elég.

A versenyző testépítők tisztában vannak vele, hogy egy csúcskategóriás multivitamin komplex jelenti a védelem első vonalát. Egy tanulmány is megerősíti ezt, mely szerint az olimpiai súlyemelők 100%-a és a versenyző férfi, női testépítők 90%-a alkalmaz vitamin / ásványi anyag táplálék-kiegészítőt. A tápanyaghiány nem csak a teljesítményt és az izomzat méretét befolyásolja, a többi bevitt tápanyag hatását is módisíthatja. A legtöbb mai táplálék kiegészítő úgy van megalkotva, hogy akkor fejti ki hatását, ha szervezetünkben minden rendben működik. A tápanyaghiány oda vezethet, hogy az alkalmazott egyéb táplálék-kiegészítő hatástalannak bizonyul. Például a bevitt prohormonok a szervezetben található enzimek és egyéb anyagok hatására aktiválódnak. A hiányos táplálkozás eredményeként ez a konverziós, aktiváló képesség lecsökken és az értékes táplálék kiegészítő kárba vész. Az Animal Pak tökéletesen alkalmas ennek megelőzésére.

Még egy fontos érv az Animal Pak napi szintű alkalmazása mellett: gyógyszerek okozta tápanyag kimerülés. A gyógyszerek alkalmazása vitamin és ásványi anyaghiányhoz vezethet. Még az egyszerű hétköznapi gyógyszerek esetében is, mint pl. aszpirin, ibuprofen, antidepresszánsok, koleszterin szint csökkentő gyógyszerek alkalmazása is kimeríti a szervezet fólsav készletét, a vas, kálium és más fontos vitaminok hiányát idézi elő. Ha bármilyen gyógyszert szedsz, ez egy fontos tényező, ami alátámasztja az Animal Pak alkalmazásának szükségességét.

Az Animal Pak-el mindenből, amire szüksége van a szervezetednek, extra adagot kapsz. És még néhány extrát is ezen felül. Az Animal Pak olyan teljesítmény optimalizáló hatóanyagokat tartalmaz, mint a pyridoxine alpha-ketoglutarate (PAK), IGF colostrum, nucleotidek, lipotropikus anyagok, Larginine, Protogen A és még sok egyéb. Minden pak-ban 55 kulcs fontosságú elemet találsz, melyek a megfelelő mennyiségben és a megfelelő időben kerülnek bejuttatásra a szervezetben. A pak-ban található 11 tabletta úgy került összeállításra, hogy minél hatékonyabban tudja kifejteni jótékony hatását.

Az Animal Pak legyen az alapja a táplálkozási programodnak és így hatékonnyá válik ez az első védelmi vonal. Ha súlyzós edzéseket alkalmazol abszolút szükséges számodra az Animal Pak. Ne feledd, hogy a különféle táplálék-kiegészítők jönnek - mennek, az igazán értékesek azonban megmaradnak, mert kiállták az idő próbáját.

Ha a legjobbat akarod, választ válaszd a legmegbízhatóbb márkát a testépítés táplálék-kiegészítői közül: Animal Pak.

Kinek ajánlott:

- Versenyző nehézatlétáknak
- Magas intenzitású edzést végző sportolóknak
- Táplálék-kiegészítőt alkalmazó sportolóknak
- Fejlődési szinten megrekedt sportolóknak, akik fokozni kívánják sportteljesítményüket

Napi adagolás:

1 pak naponta verseny időszakon kívül a szinten tartáshoz.
2 pak naponta versenyidőszak előtti diétázáshoz vagy ha az edzés intenzitás különösen fokozott.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Antioxidant
 
 
 
Antioxidant
 
 
 
Alpha Lipoic Acid (ALA)
100 mg
*%
 
Citrus Bioflavonoid
1000 mg
*%
 
Coenzyme Q10
5 mg
*%
 
Grape Seed
50 mg
*%
 
Lutein
1 mg
*%
 
Likopin
1 mg
*%
 
Pine Bark
200 mg
*%
 
Performance
 
 
 
Uni-Liver
4080 mg
*%
 
L-Carnitine
25 mg
*%
 
Kolin
250 mg
*%
 
Eleuthero
1750 mg
*%
 
Galagonya
250 mg
*%
 
Inositol
125 mg
*%
 
Ginseng
250 mg
*%
 
PABA
400 mg
*%
 
Digestive Enzyme
 
 
 
Bromelain
100 mg
*%
 
Inulin
250 mg
*%
 
Lipase
10 mg
*%
 
Papain
64 mg
*%
 
A-vitamin
9900
198%
 
C-vitamin
1
1667%
 
D-vitamin
680 mcg
170%
 
E-vitamin
300
1000%
 
B1-vitamin (Tiamin)
76 mg
5067%
 
Riboflavin
76 mg
4471%
 
B3-vitamin
82 mg
410%
 
B6-vitamin
180
9000%
 
Folsav
400
100%
 
B12-vitamin
11
185%
 
B7-vitamin
300 µg
100%
 
Pantothenic Acid
76 mg
760%
 
Kalcium
2 mg
200%
 
Foszfor
1330
133%
 
Jód
150
100%
 
Magnesium
400 mg
100%
 
Zinc
30
200%
 
Szelén
50
71%
 
Réz
600 mcg
30%
 
Mangán
5 mg
250%
 
Króm
60
50%
 
Kálium
200 mg
6%
 
Amino Acid
 
 
 
Alanine
279 mg
*%
 
L-Arginine
1213 mg
*%
 
Aspartame Acid
498 mg
*%
 
Cisztin
110 mg
*%
 
Glutamic Acid
653 mg
*%
 
L-Glutamine
174 mg
*%
 
Glycine
180 mg
*%
 
L-Histidine
92 mg
*%
 
Isoleucine
284 mg
*%
 
L-Leucine
509 mg
*%
 
L-Lysine
418 mg
*%
 
L-Methionine
125 mg
*%
 
L-Phenylalanine
192 mg
*%
 
L-Proline
203 mg
*%
 
Serine
250 mg
*%
 
L-Threonine
283 mg
*%
 
L-Tryptophan
81 mg
*%
 
L-Tyrosine
164 mg
*%
 
Valine
289 mg
*%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Animal Pak (44 csomag) termékről.

Kérdések, vélemények
csak jókat hallottam az animal pak-ról, és csak azt szeretném kérdezni, hogy ezt kezdők is használhatják e
KL | 2010-10-14 03:16:54
Igen, kezdők is használhatják.
FitBuilder TEAM | 2010-10-14 03:16:54
Hello!
Ezt a tápkiegészítőt lehet magas vérnyomásosoknak szedni??
Benji | 2011-12-05 11:59:59
Jól látom hogy az egyébként bőséges összeállításból épp a Vas maradt ki? :(
Maruzs Gyula | 2012-02-18 10:47:20
Szia! Igen, vas nincsen benne. A komplex multivitamint szedő férfiaknak általában nincs szükségük a vas pótlására (a nőknek igen). Egyébként a Twinlab Daily One-nak van vasas és vas nélküli változata is, vagy tudom javasolni pl. a Twinlab Iron-t a vaspótlásra.
FitbuilderTeam | 2012-02-18 11:05:36
Szia! \r\nSzeretném megkérdezni hogy lehet-e szedni Animal Pak mellé Universal Creatine Powder-t? \r\nVálaszát előre is köszönöm!
Bakó Zsolt | 2013-02-01 06:24:16
Kedves Zsolt! Természetesen igen!
FitbuilderTeam | 2013-02-02 11:00:31
Szia! Érdeklődnék, hogy e mellé kell-e még szedni valamilyen ízületvédőt (pl. Animal Flex vagy Peak MSM) ha szükséges az embernek vagy ez a pack erre is jó többek között? Köszönöm a választ!
Sándor Hédi | 2013-02-02 03:56:12
Szia! Az Animal Pak egy elég komplex vitamincsomag, legfőképp az általános egészségmegőrzés a célpontja. Ha az ízületeid egészségének megőrzésére is szeretnél hangsúlyt fektetni, akkor érdemes mellette egy ízületvédő készítményt is választanod. Az általad említettek közül az Animal Flex-et javaslom.
FitbuilderTeam | 2013-02-02 09:47:08
Szia\r\nAzt szeretném kérdezni ha valaki mondjuk szétrágja \r\naz ront bármin is a felszívódáson ?\r\nmert nekem úgy tűnt hogy nincs rajta semilyen film réteg mint a gyógyszereken szóval ezért szeretném megkérdezni
Zsámboki Róbert | 2014-09-13 04:09:52
Szia! Nem kell szétrágni, bő folyadékkal vidd be!
FitbuilderTeam | 2014-09-17 05:16:10
Üdv!
Szeretnék magamnak összeállítani egy tápkieg csomagot ,előre is köszi a segítséget! Megpróbálok mindet leírni, ami fontos számomra:
A fő szempont a minőség, nem pedig a mennyiség. A kajám maximálisan rendben van (grammra mérve, testépítő élelmiszerek), 4 szer edzek egy héten, már kb 4 éve.
Az Animal termékek azért szimpik nekem, mert már próbáltam tőlük az M-Stakket és nagyon bejött. Éppen most szünetelek vele, nemrég fogyott el a két doboz. Valamint tetszik, hogy dobozban előre bezacskózott pakkok vannak összerakva. Praktikus.
Nekem a célom mindig az erőm és tömegem megőrzése, fejlesztése. Nem akarok kocka hasat, de perzse nem is akarok zsírtömb lenni :-D
Most egy picit definiálódni szeretnék, egy lájtosat diétázni, de inkább maradjon rajtam plussz zsír, mintsem hogy elfogyjak.
Napi 40 g Olimp Xplode BCAA- t iszok, az izommegőrzés végett (de már unom ezt a BCAA-t).
Ezeket a dolgokat figyelembe véve állítsunk össze egy stekket. Én erre gondoltam eddig / nap:
1. Animal Pak (1 csomag)
2. Animal PM (1 csomag)
3. Animal Whey (reggeli zabhoz, edzés után 30 - 30 g).
Eddig kb itt tartok. Kéne még BCAA vagy HMB esetleg... Esetleg Animal Nitro? Edzés utánra még a fehérjén kívül egy jó edzés utáni pl: MuscleTech Re-con?
Köszönöm, előre is a segítségedet a csomagom összeállításában, és remélem nem lett túl kesze - kusza az írásom!
Jó munkát!
Farkas Roland | 2017-03-18 05:56:33
Szia! Nagy gratula, végre valaki, aki alapvető dolgokkal tisztában van, és nem csak összevissza a tápkiegektől vár csodát :) Nagyon jó kombót raktál össze! Edzés után tolnék a turmixhoz még glutamint, illetve a BCAA sem lenne rossz tovább "erőltetni" csak más gyártótól-ízben! Én a BSN és MusclePharm márkáit, illetve azok ízeit nagyon szeretem, abban szerintem nem fogsz csalódni! Később egy termogén zsírégető sem rossz, mert pörgeti az edzést, a diéta ellenére is tudsz hatalmas lendülettel dolgozni!
Illetve, amit én szeretek, az a kazein. Eltelít, és sokáig ellát fehérjével.Ha éhes típus vagy, ajánlom :)
Tőke Szilvia | 2017-03-30 08:13:59
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.