most
15%
kedvezmény
universal_animal_pak_342_g_new.jpg

Az Animal Pak a világ elsőszámú multivitamin és edző pakja 1983 óta! Több testépítő versenyző nőtt fel az Animal Pakon, mint bármilyen más testépítő kiegészítőn a történelem során.

19 adag/kiszerelés (17,63 g/adag)
narancs.jpg
Narancs
17 580 Ft -15% 14 880 Ft
Raktáron
cseresznye.jpg
Cseresznye
17 580 Ft -15% 14 880 Ft
Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék
Semmihez nem hasonlítható a világon.

Az, hogy megszerezd magadnak, mindennél fontosabb. A kemény edzésről beszélünk. Gondolj arra, ahogyan a vér áramlik az izmokba és feltölti a sejteket tápanyagokkal, oxigénnel és látod, ahogyan megfeszülnek az izmok, érzed azt, amitől mindig belelkesülsz. Gyürkőzz neki a súlyoknak. Eddz keményen.

 

1984 ótaaz Animal Pak segíti a versenyző testépítőket, hogy a legeredményesebben alkalmazzák a napi tápanyag bevitel szükséglet szabályait, minden benne van, amire szüksége van egy testépítőnek, sőt még olyan is akad, amiről sokan nem tudják, hogy kellhet. Az elmúlt 17 év során az Animal Pak-ot, olyan emberek, sportolók, mint Te a legnépszerűbb, legnagyobb számban értékesített edzés csomag szintjére emelték. A legtöbb testépítő az Animal Pak-ra tette le a voksát, sokkalta inkább, mint bármilyen más táplálék-kiegészítőre.

Hogy miért? Egyszerű. Az Animal Pak működik. Először. Minden alkalommal.

Az Animal Pak kiállta az idő próbáját. Nézd meg a természetet a maga megismételhetetlenségében, hogyan alkotta meg a z emberi testet, mint a tökéletes edző gépet. Az emberiség hajnala óta, testünk csak nagyon kis mértékben változott. És ha arról beszélünk, hogy növeljük izmainkat, akkor a megfelelő összeállításban van szükségünk mega dózisú esszenciális aminosavakra, szénhidrátra, vitaminokra, ásványi anyagokra, antioxidánsokra és esszenciális zsírsavakra.

Csak az Animal Pak tartalmazza mindazt, amire szükséged van.

Ok azt hiszed, hogy a mostani multivitamin készítményedben minden benne van? Ébredj fel ember! Arra az erő és tömegnövekedésre van szükséged, amit csak és kizárólag az Animal Pak nyújt.

Minden Animal Pak-ban megtalálható a mega dózisú vitamin és ásványi anyag tartalom. Igen, vitaminok és ásványi anyagok. A vitaminok és ásványi anyagok, gyógyhatású anyagok és katalizátorai a szervezetnek. Jótékony hatásuk során olyan anabolikus reakciókat indítanak a szervezetben, ami elősegíti az edzések hatására történő izomfejlődést.

Ha keményed edzel és tudatosan táplálkozva készülsz egy versenyre, az első, ami történhet veled, ha kihagyod az Animal Pak-et, hogy a táplálék bevitel során hiánytünetek alakulnak ki. Kit érdekel? Idővel ezek a tünetek fokozódnak és a szervezet sem képes az optimális működésre. Megáll a fejlődés, megrekedsz az adott szinten. Még ha csak egy fontos tápanyag is hiányzik az étkezésedből, a szervezet nem lesz képes a megfelelő anabolikus folyamatokra az izomépítéshez, sőt a tápanyag hiány akár metabolizmushoz is vezethet. A növekedés megáll.

A kutatások kimutatták, hogy a nehézatlétáknak - mint pl. a testépítők vagy erőemelők, edzéseik intenzitásából és gyakoriságából adódóan - fokozottabb tápanyag bevitelre van szükségük, mint más sportolóknak. Ez a megállapítás méh inkább igaz a testépítőkre, akik a versenyzés miatt leszálkásított állapotba kell kerüljenek. Az alacsony kalóriájú étkezési programok mellett (melyek időről időre ismétlődnek és eléggé egyoldalú táplálkozási szokásokra kényszerítenek, mint pl. csirkehús, rizs diéta) jelentősen megnövelik a veszélyét a tápanyaghiány kialakulásának. Riasztó jel, hogy a bajnok kaliberű testépítő versenyzők, még a multivitamin kiegészítők rendszeres szedése mellett is észlelik magukon a tápanyag hiány tüneteit.

Egy alap multivitamin kiegészítő nem elég.

A versenyző testépítők tisztában vannak vele, hogy egy csúcskategóriás multivitamin komplex jelenti a védelem első vonalát. Egy tanulmány is megerősíti ezt, mely szerint az olimpiai súlyemelők 100%-a és a versenyző férfi, női testépítők 90%-a alkalmaz vitamin / ásványi anyag táplálék-kiegészítőt. A tápanyaghiány nem csak a teljesítményt és az izomzat méretét befolyásolja, a többi bevitt tápanyag hatását is módisíthatja. A legtöbb mai táplálék kiegészítő úgy van megalkotva, hogy akkor fejti ki hatását, ha szervezetünkben minden rendben működik. A tápanyaghiány oda vezethet, hogy az alkalmazott egyéb táplálék-kiegészítő hatástalannak bizonyul. Például a bevitt prohormonok a szervezetben található enzimek és egyéb anyagok hatására aktiválódnak. A hiányos táplálkozás eredményeként ez a konverziós, aktiváló képesség lecsökken és az értékes táplálék kiegészítő kárba vész. Az Animal Pak tökéletesen alkalmas ennek megelőzésére.

Még egy fontos érv az Animal Pak napi szintű alkalmazása mellett: gyógyszerek okozta tápanyag kimerülés. A gyógyszerek alkalmazása vitamin és ásványi anyaghiányhoz vezethet. Még az egyszerű hétköznapi gyógyszerek esetében is, mint pl. aszpirin, ibuprofen, antidepresszánsok, koleszterin szint csökkentő gyógyszerek alkalmazása is kimeríti a szervezet fólsav készletét, a vas, kálium és más fontos vitaminok hiányát idézi elő. Ha bármilyen gyógyszert szedsz, ez egy fontos tényező, ami alátámasztja az Animal Pak alkalmazásának szükségességét.

Az Animal Pak-el mindenből, amire szüksége van a szervezetednek, extra adagot kapsz. És még néhány extrát is ezen felül. Az Animal Pak olyan teljesítmény optimalizáló hatóanyagokat tartalmaz, mint a pyridoxine alpha-ketoglutarate (PAK), IGF colostrum, nucleotidek, lipotropikus anyagok, Larginine, Protogen A és még sok egyéb. Minden pak-ban 55 kulcs fontosságú elemet találsz, melyek a megfelelő mennyiségben és a megfelelő időben kerülnek bejuttatásra a szervezetben. A pak-ban található 11 tabletta úgy került összeállításra, hogy minél hatékonyabban tudja kifejteni jótékony hatását.

Az Animal Pak legyen az alapja a táplálkozási programodnak és így hatékonnyá válik ez az első védelmi vonal. Ha súlyzós edzéseket alkalmazol abszolút szükséges számodra az Animal Pak. Ne feledd, hogy a különféle táplálék-kiegészítők jönnek - mennek, az igazán értékesek azonban megmaradnak, mert kiállták az idő próbáját.

Ha a legjobbat akarod, választ válaszd a legmegbízhatóbb márkát a testépítés táplálék-kiegészítői közül: Animal Pak.

Kinek ajánlott:

- Versenyző nehézatlétáknak
- Magas intenzitású edzést végző sportolóknak
- Táplálék-kiegészítőt alkalmazó sportolóknak
- Fejlődési szinten megrekedt sportolóknak, akik fokozni kívánják sportteljesítményüket

Napi adagolás:

Fogyassz napi 1-2 adagolókanállal 180-360 ml kedvenc italodban feloldva reggelihez, vagy más étkezéshez. 2 adagolókanál javasolt versenyidőszakban, és különösen intenzív edzések időszakában!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
24 kcal
 
 
Szénhidrát
3 g
<2%
 
Rost
3 g
1%
 
Uni-Pro Blend
3270 mg
 
 
(Whey Protein Isolate, Liver, Beef Protein Isolate, Eleutherococcus senticosus [root], Hawthorne [berry], Milk Thistle [seed], Citrus Bioflavonoids [peel])
 
 
 
Fehérje
3 g
6%
 
A-vitamin
9900 IU
198%
 
C-vitamin
1 g
1667%
 
D-vitamin
680 IU
170%
 
E-vitamin
300 IU
1000%
 
B1-vitamin (Tiamin)
76 mg
5067%
 
B3-vitamin
82 mg
410%
 
B6-vitamin
180 mg
9000%
 
Folsav
400 mcg
100%
 
B12-vitamin
50 mcg
833%
 
B7-vitamin
300 mcg
100%
 
Pantothenic Acid
76 mg
760%
 
Kalcium
170 mg
17%
 
Foszfor
30 mg
3%
 
Jód
150 mcg
100%
 
Magnesium
400 mg
100%
 
Zinc
30 mg
200%
 
Szelén
50 mcg
71%
 
Réz
600 mcg
30%
 
Mangán
5 mg
250%
 
Króm
60 mcg
50%
 
Kálium
250 mg
7%
 
Alanine
147 mg
 
 
L-Arginine
1370 mg
 
 
L-Aspartic
318 mg
 
 
L-Cysteine
75 mg
 
 
L-Glutamic Acid
364 mg
 
 
Glycine
56 mg
 
 
L-Glutamine
139 mg
 
 
L-Histidine
58 mg
 
 
L-Isoleucine
185 mg
 
 
L-Leucine
325 mg
 
 
L-Lysine
269 mg
 
 
L-Methionine
62 mg
 
 
L-Phenylalanine
101 mg
 
 
L-Proline
166 mg
 
 
L-Serine
140 mg
 
 
L-Threonine
191 mg
 
 
L-Tryptophan
49 mg
 
 
L-Tyrosine
88 mg
 
 
L-Valine
175 mg
 
 
L-Carnitine
25 mg
 
 
Choline Bitartrate
250 mg
 
 
Inositol
125 mg
 
 
PABA
400 mg
 
 
Pyridoxine Alpha−Ketoglutarate
210 mg
 
 
Alpha Lipoic Acid (ALA)
100 mg
 
 
Coenzyme Q10
5 mg
 
 
Szőlő
50 mg
 
 
Lutein
1 mg
 
 
Likopin
1 mg
 
 
Pine Bark
200 mg
 
 
Kelp
10 mg
 
 
Bromelain enzim
100 mg
 
 
Inulin
250 mg
 
 
Lipase
10 mg
 
 
Papain
64 mg
 
 
Protease
64 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Animal Pak (342 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Üdv. érdeklődnék hogy ez elég lehet egy hónapig intenzív heti 5 napos edzésterv mellett ?
Kris | 2017-02-23 04:50:51
22 adag egy doboz, szóval elégnek kell lennie!
Tőke Szilvia | 2017-03-04 01:41:42
Nav.fittrainer
plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!

egyel_tojast_2.jpg Egyél tojást, és nőj nagyra!

Sportolók generációi nőttek fel tojáson, és mai napig kedvelt formája a fehérjeszükségletünk fedezésének. Nemcsak az emberi szervezet számára elsőrendű fehérjeforrást tartalmaz, de bizonyítani látszódik, hogy közvetlen hatása van az izomépítésre… Az, hogy a tojásban lévő koleszterint a szervezet anabolikus hormonok kiválasztásához is felhasználja nem feltétlenül újdonság, de immár bizonyítható, hogy a rendszeres tojás fogyasztás pozitívan befolyásolja a növekedést. Lássuk a tojás tényleg annyira anabolikus-e.

novenyi_tejek_2.jpg Útikalauz a növényi tejekhez

Az elmúlt tíz-tizenöt év során alapjaiban változott meg az emberek reform táplálkozásról alkotott képe: számos olyan élelmiszer fajta, ami korábban még kuriózum volt, és csak bio élelmiszerboltokban lehetett kapni manapság már a szupermarket láncok heti akciós újságjaiból köszön ránk vissza. Az egyik ilyen kategória az úgynevezett "növényi tejek".

teljes_testes_edzes_egy_suly_1.jpg Teljes testes edzés egyetlen kézisúlyzóval

Mivel egyelőre a konditerembe járás szempontjából még nem javul a helyzet, ezért most kicsit arról fogunk beszélni, hogy miképpen végezhetünk otthoni edzést, ha csak egyetlen kézisúlyzó áll rendelkezésünkre. Mindösszesen egy cserélhető tárcsás súlyzó is meglepően hatékony tud lenni, ha okosan használjuk! Nézzük mit tehetünk egyetlen súlyzóval!