most
15%
kedvezmény
animal_omega_30.jpg

Az Animal Omega a legteljesebb esszenciális zsírsav formula

30 adag/kiszerelés (1 csomag/adag)
animal_omega_30.jpg

15 580 Ft -15% 13 280 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Esszenciális. Az esszenciális azt jelenti alapvető és kritikus. Az esszenciális azt jelenti, hogy arra nap nap után szükségünk van. Az esszenciális azt jelenti nem nélkülözhető.

A testépítésben a súlyok esszenciálisak, a vágy és motiváció esszenciális, a megfelelő táplálkozás esszenciális. De a sor itt nem ér véget! Az Animal termékcsalád az, ami mindezt teljessé teszi, ami megadja azt, amire a folyamatos és megállíthatatlan növekedéshez szükséged van. Az Animal Pak, Animal Flex, Animal Nitro és Animal Pump alapvető és nélkülözhetetlen termékek a konstans, állandó fejldőséhez! Most pedig egy újabb termékkel bővült a sor! Az Animal Omega a legteljesebb esszenciális zsírsav formula!

Ha kőkemény izmokat akarsz felpakolni, vagy akár zsírt akarsz leadni először az étrended kell felülvizsgálnod. Nem számít milyen céllal vágsz neki, a tökéletes fizikumért vívott csata a diétával kezdődik és ér véget. Más szavakkal azzá vállsz amit megeszel!

A megfelelő táplálkozás az, ami az edzőteremben elvégzett munkát eredményessé teszi. Edzhetsz bármilyen intenzíven, nyomhatod bármilyen keményen, ha az étrended nincs rendben a harc eredménytelen és kiábrándító lesz.

Egyszerű, ha tömeget akarsz növelni rengeteg minőségi kalóriára lesz szükséged, ha pedig zsírt akarsz veszíteni csökkentened kell a tápanyagbeviteled, és még jobban ügyelned kell a minőségre. A sziklakemény izmok építése nem ér véget az edzőteremben...csupán elkezdődik! Ez egy heti hét napos, napi 24 órás kaland!

Ha a diétáról van szó, a legtöbbször alacsony zsír, közepes fehérje, és közepes szénhidrát tartalmú diétákról hallunk. A zsírbevitel megszorítása az egészséges életmód és zsírvesztés alapja...legalábbis az volt. A 80-as, 90-es években a csökkentett-, alacsony zsírtartalmú ételek elárasztották a piacot, egészségesebb és zsírmentesebb fizikumot ígérve. De ahogy teltek az évek úgy vált egyre égetőbb problémává az elhízás. Az emberek kevesebb zsírt fogyasztottak! Így nem is hízhattak el! Igaz? A legkevésbé sem!

Az alacsony zsírtartalmú diéták nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. A legfrissebb kutatások szerint az alacsony zsírbevitel nem véd a szív- és érrendszeri problémák, szívinfarktus, stroke vagy épp rákos megbetegedések ellen. Mindemellett az alacsony zsírbevitel negatívan befolyásolja, azon kritikus anabolikus hormonok szintjét melyek meghatározzák egy sportoló teljesítményét és eredményeit.

A történet röviden annyi, hogy a tudomány rácáfolt arra, amit a szakemberek korábban igaznak és hasznosnak véltek. A zsírok nem felesleges háttérszereplők, a szerepük ennél sokkal inkább központi és nélkülözhetetlen. Más szavakkal a zsírok nem önmagukban rosszak!

E következtetés egy felelőtlen általánosítás következménye! Bizonyos zsírok kerülendők, de vannak melyek nem egyszerűen fontosak, hanem nélkülözhetetlenek!

Az esszenciális zsírsavak (EFA) olyan speciális zsírsavak, melyeket az emberi szervezet nem képes szintetizálni, így bevitelükről külső forrásból kell gondoskodnunk.

Csakúgy, mint az esszenciális aminosavakra, és más esszenciális mikroelemekre, vitaminokra, ásványi-anyagokra, bizonyos zsírsavakra is szükségünk van szervezetünk optimális működéséhez. A esszenciális zsírsavak külső bevitele azonban nehézségekbe ütközhet a tipikus nyugati diéta útján. Napjaink átlagos étrendje tömve van növényi zsírokkal, melyekben többek közt ételeinket sütjük, s melyek omega-6 zsírsavak gazdag forrásai. Az omega-6 zsírsavak esszenciális zsírsavak, így bevitelük alapvető és nélkülözhetetlen, azonban nem ez az egyetlen csoportja az esszenciális zsírsavaknak és az egyes csoportok aránya legalább olyan fontos mint azok mennyisége.

Az esszenciális zsírsavak számos pozitív egészségügyi hatással bírnak, így segítik az inzulinszint optimalizálását, fokozzák a termogenezist, anabolikus hatással bírnak, javítják az immunitást, a hormonrendszer egészséges működését, optimalizálják a porsztaglandin szinteket, javítják a sejtintegritást, a sejtek tápanyag felvételét és még sok minden mást.

A testépítők számára az esszenciális zsírsavak döntő jelentőséggel bírnak javítva a szív- és érrendszer egészségét, az anyagcsererét, optimalizálva a hormonszinteket, így alapjaiban határozzák meg a teljesítményt, az izomnövekedést és a zsírégetés folyamatát.

 

Ami a kiegészítést illeti, két típusra kell figyelemmel lennünk, az Omega 3 (n-3) és Omega 6 (n-6) zsírsavakra. Az Omega 9 is fontos, ám nem esszenciális lévén korlátozott mennyiségben a szervezet elő tudja azt állítani.

Az ok amiért az n-3 és n-6 zsírsavak esszenciálisak, az az, hogy a szervezet nem képes kettős kötést létrehozni az omega végtől számított kilencedik szénatomnál kisebb számú szénatomok közt. Ez most valami tudományos hókusz-pókusznak hangzik, de fontos, hogy tudd, hogy ez egy kémiailag determinált folyamat!

 

Ez az a pont ahol az Animal Omega színre lép. Ez nem egy újabb csoda-kiegészítő, nem fog 5 kg izmot pakolni rád egy hét alatt. Ez egyszerűen alapvető és nélkülözhetetlen, mely meghatározza, hogy hosszútávon hová is jutsz és eléred e, amit akarsz.

Az esszenciális zsírsavak megfelelő mennyiségben és arányban, ez az amiről az Animal Omega szól. Ez a legteljesebb EFA kiegészítő a piacon! Minden tasak az n-3 és n-6 zsírsavak precíz keverékét biztosítja, a legmagasabb minőségű forrásokból nyerve. Az Omega 3 zsírsavakat speciális halolajokból nyertük, mint a lazac-, tőkehal-, heringolaj, és olyan növényi forrásokból, mint a lenolaj, hogy az alfa-linolénsav, EPA és DHA tökéletes arányát nyújthassa.

Az Animal Omega emellett biztosítja a kritikus Omega 6 zsírsavakat is, olyan forrásokból, mint a boragó-olaj, ligetszépe-olaj, szezámolaj és a CLA. A linolsav egy újabb esszenciális zsírsav, azonban ahogy korábban említésre került az omega-6 zsírsavak hiánya mai tipikus táplálkozásunkban nem könnyen alakul ki. Ugyanakkor az n-6 zsírsavak speciális formái, mint a gamma-linolénsav vagy GLA, alapvető jelentőségűek egészségünk szempontjából, bizonyos prosztaglandinok és leukotriének színtéziséhez. Ezen speciális összetevők meghatározzák többek közt a gyulladásos folyamatok lefolyását és a fájdalmat.

Egy másik kiemelt n-6 zsírsav a CLA. A CLA vagy konjugált-linolénsav a kapcsolódó klinikai vizsgálatok szerint segíti a zsírvesztést, erőteljes antikatabolikus hatással bír és antioxidáns hatása révén erősíti az immunrendszert. Bár hatásmechanizmusa nem teljes mértékben ismert, a szakemberek szerint a zsír- és fehérje-anyagcsere befolyásolásán keresztül éri el hatását. A CLA nem EFA (természetes formában a húsokban és a tejtermékekben fordul elő jelentősebb mennyiségben), ugyanakkor pozitív élettani hatásai révén fontos elem az Animal Omega zsír komplexének.

 

A szezámin egy másik ilyen kritikus összetevő. A szezámin egy a szezámolajban előforduló lignan, mely a kapcsolódó kutatások szerint segíti s zsírvesztést a máj és vese egészséges működését és a vérzsír-profil optimalizálását.

Mindezen kritikus elemeket az Animal Omega egy speciális szállító rendszere teszi teljessé, tökéletes felszívódást és maximális hasznosulást garantálva. Az L-karnitin, lipáz és lecithin gondoskodik az omega-3 és omega-6 zsírsavak garantálják a formula hatékonyságát.

Egy másik kiemelt és kritikus adalék az Animal Omega antioxidáns komplexe. Az A-, D-, E-vitamin megóvják az esszenciális zsírsavakat, így minden EFA kiegészítő kritikus elemei.

Összefoglalva az Animal Omega minden testépítő alapvető és esszenciális tápanyaga. Az omega-3 és omega-6 to zsírsavak tökéletes mennyiségét és arányát biztosítva fokozza az izomépítést és a zsírvesztést! Javítja a szív- és érrendszer egészségét, az immunitást, az általános egészségi állapotot és közérzetet. Nem változtatja meg a tested máról, holnapra, de kritikus és nélkülözhetetlen eleme hosszú távú céljaid elérésének!

Az Animal számára a legjobbnak lenni nem választás kérdése, nem egy múló ábránd. Csak úgy, mint a kiegészítői, ez esszenciális és alapvető!

Az EFA kiegészítés az Animal Omegával kezdődik és ér véget!

Válogatott összetevők

Halak és növényi olajok: Lazac, tőkehalmáj, hering, makréla, szardínia, boragó-olaj, lenmag, Ligetszépe-olaj, sáfrány-olaj, szezamin

Kulcs zsírsavak: Alfa-linolénsav (ALA), Konjugált-linolénsav (CLA), Dokozahexaénsav (DHA), Gamma-linolénsav (GLA), Eikozapentaénsav (EPA), Linolsav (LA)

Adagolás:

Fogyassz napi 1-2 tasak Animal Omega-t egyéni szükségleteid függvényében. Napi egy tasak általában elegendő, elit sportolók 2 tasakra emelhetik a napi adagot.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
60 kcal
 
 
Kalória
60 kcal
 
 
Zsír
7 g
11%
 
Koleszterin
5 mg
2%
 
A-vitamin
2664
53%
 
D-vitamin
200 mcg
50%
 
E-vitamin
10
33%
 
Omega-3
4000 mg
(Flaxseed Oil, Salmon Oil, Cod Liver Oil, Herring Oil, Anchovy Oil, Mackerel Oil, Sardine Oil)%
 
Omega-6
2500 mg
(Borage Oil, Safflower Oil, Evening Primrose Oil, Sesamin))%
 
Omega
200 mg
(Lecithin, L-Carnitine, Lipase Enzyme)%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Animal Omega (30 csomag) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
zsirsav_1.jpg Beszéljünk kicsit a zsírokról újra 1.rész

Élettanilag nélkülözhetetlen vegyületekről beszélünk, amikor a zsírokat emlegetjük. Viszont most áttekintjük, mi lehet az oka, mégis, hogy annyira sok vita van körülöttük a táplálkozástudományi körökben. Különös figyelemmel arra, hogy mi különbözteti meg a telített és a telítetlen zsírokat. Kicsit úgy gondoltuk elő kellene venni ezt a témát újra, és egy komolyabb, átfogóbb néhány részes cikksorozattal beszélni róluk. Elsőként vizsgáljuk meg a telített és telítetlen zsírsavak közti különbségeket!

loket_a_valledzesnek_1.jpg Adj új löketet a válledzésnek

Akármilyen keményen is nyomod, valahogy nem sikerül akkorára gyúrni a vállaid, hogy ne lógjon rajtad a konfekcióméret XL-es kabát? Akármennyi vállvonást és oldalemelést végeztél, mégsem szorultál bele soha egyetlen ajtóba sem? Itt az ideje kicsit kísérletezni a válledzés során, hogy új lendületet adj a fejlődésednek!

futni_nem_szivas_1.jpg Futni egyáltalán nem szívás

A futáshoz való hozzáállása még a legelszántabb, kardiót élből fikázó gyúrósoknak is megváltozott az elmúlt egy év alatt. A futás ellenes mozgalomnak az a tény, hogy tavaly csak korlátozottan, idén pedig egyáltalán nem lehet járni konditerembe eléggé betett és sokan elkezdték - akár csak puszta unaloműzésből, vagy mint egy legális kiskapu - hogy legalább akkor ne kelljen az utcán is maszkban lenni. A hobbi futók száma olyannyira megugrott, hogy a sportáruház láncok polcairól nem csak a kézisúlyzókat rabolták le az emberek, hanem a futócipőket és egyéb futófelszereléseket is. Emiatt úgy éreztük, hogy nem árt kicsit foglalkoznunk ezzel a témával is. Futni előtte sem volt szívás, csak lehet te csináltad rosszul.

utona_a_nagy_ujrakezdeshez_2.jpg Úton a nagy újrakezdéshez

Egyre több terem jelenti be, hogy azok a szerencsések, akik rendelkeznek sportegyesületi igazolással, azok látogathatják a jelenleg is tartó korlátozások alatt a létesítményüket. Azok, akik nem tartoznak az ilyen igazolással rendelkezők közé, bízzunk benne, hogy már nekik sem kell sokáig várni arra, hogy ismét lehetőségük legyen pumpálni a vasat. Tehát érik a dolog, hogy hosszabb kihagyás után, végre visszatérhetünk a rendszeres konditeremi edzéshez. Az alábbi cikkben igyekeztünk összegyűjteni mire kell(ene) majd figyelni, hogy lehetőleg ne úgy kezdjük a visszatértést, hogy az első héten lesérülünk, túlterheljük magunkat, vagy legrosszabb esetben mindkettő egyszerre.