Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
MOST 15.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
rendeles@fitbuilder.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info
-15%

Animal M-Stak (21 csomag)

Animal M-Stak (21 csomag)
most
15%
kedvezmény
Természetes testépítőknek és erőemelőknek Nehezen fejlődőeknek Természetes módon izomtömeg maximalizálásra Tesztoszteron szint és növekedési hormon szint optimalizálásra.
21 adag/kiszerelés (1 csomag/adag)
Animal M-Stak (21 csomag)
 
Raktáron
14.580   Ft
- 15% 12.380 Ft (590 Ft/darab)
   
MOST 15.000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Animal M Stack

Nem érünk rá csevegni. Csak emelsz. Hogy az edzéstársad feltüzeljen, kapsz pár fülest. De nem csak olyan elhadart simogatásról beszélünk, akkora pofonokat kapsz, hogy cseng a füled. Azért a fülcsöngésen túl még hallod a szitokszavakat, amik feléd áramlanak. Ezt nevezzük motivációnak. Ez vezérel. Sokat vársz magadtól és az alkalmazott táplálék-kiegészítődtől. Ezért választottad az Animal M Stak-et.

Nem kérdéses, a legjobb, leghatékonyabb anabolikus táplálék-kiegészítő, ami kelet-európából eredeztethető. A prohormonokat, mint az androstenedione-t húsz évvel ezelőtt még a keletnémet olimpikonok alkalmazták, hogy növeljék az erőnlétet és a sportteljesítményt. A tribulust először a bolgár súlyemelők vetették be, hogy megdöntsék a súlyemelés világrekordokat.

A következő titok Hollandiában került napvilágra. Öt év kutatás és fejlesztés után európai laborunkban megszületett az Animal M Stak. Az első prototípusokat elit testépítők és nehézatléták tesztelték. Az eredmény gyors és lenyűgöző volt. Az erőemelők képesek voltak még nagyobb súlyokat megmozgatni. A testépítők gyorsabban tudták minőségi izomtömeggel gyarapítani testsúlyukat.

Mr. Universe, Giovanny Thompson ez mondta: " Szeretem az Animal M Stak-et. A legerősebb izomtömeg építő táplálék-kiegészítő, amit valaha használtam." Másik sportoló, aki meg kívánta őrizni névtelenségét, azt mondta, hogy nem is hiszi el, hogy meg tudtunk alkotni egy olyan terméket, ami még az Animal Stak-nél is keményebb. "Nem hittem, hogy tudtok újat mutatni az Animal Stak után, de tudtok. Az Animal M Stak kőkemény!"

Mára az Animal M Stak az USA-ban is hozzáférhető. Az Animal M Stak teszi kompletté az Animal termékvonalat és így a termékkínálat megfeleltethető a naturál és a nem naturál testépítők igényei számára egyaránt. Sok tényezőben az Animal M Stak hasonlít az Animal Stak-re. Mindkettő igen hatékony anabolikus táplálék-kiegészítő pak, világklasszis nehézatléták számára kifejlesztve. Mindkettő azon a különleges/kettős tesztoszteron és növekedési hormon serkentő formulán alapszik, ami csak az Animal névvel fémjelzett termékekben lelhető fel. Mindkettőben található hatékony DHT és ösztrogén gátló, a tömegnövekedés maximalizálásához.

Egy nagy különbség azonban akad a két termék között. Az Animal Stak elsődlegesen anabolikus hatást fejt ki, abból a képességéből adódóan, hogy hatással van az anabolikus hormonok kiválasztódására, konvertálására. Ezek az anabolikus hormonok meghozzák a kívánt eredményt.

Az Animal M Stak is bír ezzel a tulajdonsággal, de az igazi ereje abban rejlik, hogyhogy hatással van azon biokémiai folyamatokra, amik az anabolizmust kontrollálják: fokozott nitrogén visszatartás, tápanyag elosztás, fokozott inzulin funkciók, megnövelt protein szintézis és lecsökkentett protein katabolizmus.

Mindezen hatások együttesen működnek közre az Animal M Stak-ben. Hogy átfogó anabolikus hatást érjen el. Az Animal M Stak ezeket a hatásmechanizmusokat teljes mértékben természetes módon éri el, így tökéletesen alkalmas a természetes alapú testépítés elkötelezettjeinek, erőemelőknek és mindazon sportolói rétegnek akik rendszeresen drogteszten esnek át.

De akad még egy különbség. Természetes Isoflavon komplexe révén az Animal M Stak minőségi izomtömeg gyarapodást is képes kiváltani, még az erre legkevésbé hajlamosakból is. A tápanyag elosztó funkciója révén a bevitt kalória nagy része az izmokba jut el, mintsem, hogy testzsírként raktározódjon. Ha tehát szálkás izomtömeggel kívánsz gyarapodni vagy ez nehézséget okozott korábban, az Animal M Stak a megoldás kulcsa.

Tehát, mit nyújt az Animal M Stak? Minden egyes csomag mega dózisú 8000 milligramm izom tömeg építő hatóanyagot tartalmaz. Az Animal M Stak a legújabb flavon és phytoecdysteron komplexet tartalmazza, mely magában foglalja a három legújabb fejlesztésű hatóanyagot, ami hozzáférhetővé vált a testépítők számára: Methoxy, ecdysteron, Ipriflavon.

A Methoxyisoflavon és az Ipriflavon olyan isoflavonok amelyek rendkívüli hatással vannak a testépítők és a nehézatléták minőségi izomtömeg gyarapodására.

Mind a Methoxy és az Ipriflavone bír azzal a képességgel, hogy a tápanyagokat, mint pl. a fehérjét, szénhidrátot és a zsírt az izomtömeg gyarapodás irányába hasznosítja mintsem, hogy testzsírként raktározza el a szervezet, elősegíti a protein szintézist és fokozza a nitrogén visszatartást. Az U.S. és a német szabadalom szerint a flavonok, mint a methoxy "jelentős tömeg gyarapodást váltanak ki" és " hatékony anabolikus összetevőként gyógyszerészeti használatra is javasoltak".

Mikor a Beta-Ecdysterone (ecdysone) is bekerült a készítménybe, akkor igazán hatékonnyá vált az Animal M-Stak. Kelet európai és oroszországi tanulmányokban vizsgálták az Ecdysterone anabolikus hatását. A kutatók megállapították, hogy széleskörű anabolikus hatást fejt ki az Ecdysterone az izomnövekedésre. Továbbá az Ecdysterone szint növeli a testtömeget. Minden pakkban garantáltan 100mg Beta-Ecdysterone található, plusz 100mg Ipriflavone és 100mg Methoxy. Szintén tartalmaz olyan növekedési hormon kiválasztást serkentő hatóanyagokat, mint Ornithine AKG, Arginine és BCAA (elágazó szénláncú aminosav) növeli még az IGF-1 hormon szintet is, ami a zsírok lebontásáért felelős.

A hatóanyagok közé felvettünk olyan természetes tesztoszteron szint növelőket, mint a Tribulus Kivonat, ALC, a Cink különleges formulája és magnézium.

Az inzulin szintet különféle inzulin hatásfokozókkal szabályozzuk. Segítjük a szervezetet, hogy nagyobb mennyiségű inzulint tudjon megőrizni a DHT / ösztrogén gátlókkal. Ezek mind fellelhetők az Animal Stak-ban.

Végezetül összeállítottuk a Metabolikus energia komplexet. Az ephedrine (Ma-Huang) helyett synephrine, koffein, cordyceptic sav összeállítással biztosítjuk a szükséges energiatöbbletet. Cordyceptic sav olyan új összetevő ami a Cordyceps gyógynövényből származik. A Cordyceps nucleotideket tartalmaz, ami a sejt szintű energiákra van hatással. Akkor mire vársz? Egy Mr. Universe címre? Arra nem lesz szükséged, hogy használd az Animal M Stak-et. Csak megfelelően elhivatottnak kell lenni a győzelemre.

Ajánlott:

Természetes testépítőknek és erőemelőknek

Nehezen fejlődőeknek

Természetes módon izomtömeg maximalizálásra

Tesztoszteron szint és növekedési hormon szint optimalizálásra

Kiszerelés: 21 pak

Napi adagolás:

Napi egy pak, három héten keresztül. Edzés napokon a bevitele 45 perccel edzés előtt javasolt. Pihenő napokon étkezések között. Az erős hatás miatt a három hét letelte után mindenképpen javasolt egy hetet kihagyni a szedésben, ciklikusan.

összetevő adagonként
tartalmaz
RDA%
C-vitamin  100 
B6-vitamin  10,5 
Magnesium  450 
Zinc  300 
Króm  100 
Test Complex   
Long Jack  250 mg 
Avena Sativa  250 mg 
Tribulus Terrestris  500 mg 
Növekedési hormon serkentő   
Mucuna Pruriens  250 mg 
Alpha-GPC  50 mg 
Értágító  750 mg 
L-Arginine   
L-Arginine   
Aromatase Inhibitor   
Kalcium  100 mg 
Diindolymethane (DIM)  100 mg 
DHT   
Beta-Sitosterol  250 mg 
Saw Palmetto  200 mg 
Pygeum Africanum  50 mg 
Cortisol Inhibitum Complex  300 mg 
Acetyl L-Carnitine   
Foszfatidil   
Liver Detoxifiers   
Lizo-foszfatidil-kolin  50 mg 
Milk Thistle  200 mg 
Egyéb összetevők: zselatin, dicalcium phosphate, whey, lecithin, microcrystalline cellulose, stearic acid, magnesium stearate, ttianium dioxide, FD&C Red #40, FD&C Blue#1

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Animal M-Stak (21 csomag) termékről.
 Megjelenhet a nevem a kérdés mellett
Kérdések, Vélemények

...szedhetem ezt együtt az ANIMAL M-STAK-kal?
Ha igen, akkor hogyan? ;)

Szentkirályi Zsolt | 2011-12-12 23:28:23

Kedves Zsolt! Igazából a kettőt együtt szedni lehet, csak nem biztos, hogy érdemes. Az Animal M-Stak olyan természetes prohormonokat tartalmaz amelyek megvannak a MuscleTech Leukic Hardcore-ban is. Elviekben Leukic Hardcore főleg a Növekedési Hormon (lásd cikk) és a vele kéz a kézben járó IGF1 termelésére hat leginkább. Az Animal M-Stakba meg nagyjából beleraktak mindent ami jótékony prohormon. Valószínűleg kevéssel jobban éreznéd a hatását, ha egyszerre szednéd a kettőt, de annyival kirobbanóan azért nem lenne jobb. Szerintem vegyél csak az egyikből és próbálj meg egy Nitrogén-monoxid fokozót pluszba hozzá (ha már szedsz fehérjét vagy aminokat, illetve vitamint).

FitbuilderTeam | 2011-12-13 10:00:07

Üdv! A brutal anadrol / brutal creatp mellé vitaminok valamint protein társaságában alkalmazható és vagy célszerű combináció lenne?! Csak mert anadrol is tulajdonképp Tesztoszteronra van kihegyezve....

Hard | 2012-01-09 20:23:01

Kedves Hard! Lehet együtt is szedni, de ha választani kell akkor M-stak! Nem akarok tukmálósnak tűnni, de a Brutal Androl és az M-stak nem egy kategória. Az M-stak összetettebb pro-hormon készítmény, és nem csak a tesztoszteront szintet növeli hanem a másik két hasonlóan anabolikus hormon az Emberi Növekedési Hormon és az azzal kéz a kézben járó IGF-1 szintjét is!

FitbuilderTeam | 2012-01-10 08:48:51

Szia! Szeretném megkérdezni hogy M-Stak mellé szedhetek-e kreatint, mint pl.: http://www.fitbuilder.hu/termek/Universal_Storm_844_g.html
Válaszát előre is köszönöm

Bakó Zsolt | 2013-03-20 18:29:53

Kedves Zsolt! Igen, sőt, jó ötlet ez a párosítás

FitbuilderTeam | 2013-03-27 20:26:46

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy szedhető-e vagy érdemes-e együtt az M-steak és a Pack?
Koszi!

2013-07-27 12:10:20

Szia! Persze, az M-Stack egy izomnövelést segítő készítmény, az Animal Pak pedig egy multivitamin... tehát nemhogy szedhető, hanem érdemes szedni!

FitbuilderTeam | 2013-07-30 08:48:20

Haho! Kérdésem az hogy mi szedhetünk vagy kombinalhato az Animal M-stak al ..protein vit. etc. bármi, köszönöm !

Nagy Attila | 2014-01-07 00:26:32

Szia! Minden alap kiegészítővel lehet és hasznos kombinálni: vagyis proteinnel, tömegnövelővel, vitaminnal, kreatinnal vagy aminosavakkal!

FitbuilderTeam | 2014-01-16 09:19:03

Fit Trainer Magazin

Karfiol rizs? Igen, ő az új diétás kiskedvenc!

Aki diétázik sok merész és meglepő dologra képes. Mondjuk átszellemülten karfiolt darálni és rizsként fűszerezve megpárolni és megenni... de hát ugye mindent, ha a kalóriák csökkentéséről van... ezzel a trükkel pedig elég tetemes mennyiséget spórolunk meg!

Túró rudi palacsinta

Ismét palacsinta péntek! Nem is akármilyen! Kívül kakaós, belül túrós... mint a túró rudi! :)

A súlyzós edzés és a tradícionális küzdősport: így illeszd őket össze!

A harcművészekre nem annyira jellemző, hogy súlyzót ragadnának, hiszen az "belassít"... Azonban egy általános alapkondihoz igenis hasznos és kell - és meg is mutatjuk, hogyan csináld!

Körtés almás fehérje muffin

Bár jellemzően még nincs az az borongós, almás-körtés sütit sütögető őszies idő... de ami késik... szóval legyen kéznél egy kis lélekmelegítő recept - természetesen csupa ínyenc "gyúrós-diétás" hozzávalóból, mint a zab és a fehérje por! :)

Négy egyszerű tipp, amivel felgyorsíthatod az anyagcseréd!

Pörgesd fel a metabolizmusod!

Nézzük, milyen trükkökkel tudunk kicsit gyorsítani az alapanyagcserén!