-15% Animal Juiced Aminos (368 g)

most
15%
kedvezmény
universal_animal_juiced_aminos_368_g_neew.jpg

Csak ami szükséges, instant, könnyen oldódó formában, hardcore módon, ahogy azt tőlünk megszoktad 1983 óta. Ez az ANIMAL JUICED AMINOS!

30 adag/kiszerelés (12,5 g/adag)
szolo.jpg
Szőlő
13 280 Ft -15% 11 280 Ft
Raktáron
narancs.jpg
Narancs
13 280 Ft -15% 11 280 Ft
Raktáron
eperlime.jpg
Eper-lime
13 280 Ft -15% 11 280 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Hiszünk az alapokban. Egy iparágban, ami tele van ígéretekkel, mi törekszünk két lábbal állni a földön. Ahogy az edzőteremben a vadonatúj krómozott lábnyújtó sosem helyettesíti a szabadsúlyos guggolást, úgy a legújabb termékek trendi marketing fogásai sem hasonlíthatók össze a legalapvetőbb kiegészítőkkel. Ez az oka annak, hogy sportolóink közel fél évszázada használnak aminosav kiegészítőket. Mert működnek! Az aminosavaknál, melyek a fehérjék építőkövei és az izomrostok növekedésének alapvető forrásai...nincs fontosabb kiegészítő-csoport, ha a hatalmas és embertelenül erős izmokért harcolsz.

Ahhoz, hogy az ANIMAL egy komoly aminosav termékkel jelenjen meg a piacon, tökéletesen bizonyított tudományos háttérre és a kiváló minőség elérésére volt szükség. Ezt a BCAA és EAA-k precíz adagolásával, szabadalmaztatott aminosav-összetétellel és finom, frissítő ízekkel valósítottuk meg, felesleges adalékok, térfogatnövelők hozzáadása nélkül. Csak ami szükséges, instant, könnyen oldódó formában, hardcore módon, ahogy azt tőlünk megszoktad 1983 óta. Ez az ANIMAL JUICED AMINOS!

A teljesen új ANIMAL JUICED AMINOS egy igen hatékony aminosav keverék, kifejezetten erő sportot űzők számára. Mit tartalmaz? Minden egyes kanál ANIMAL JUICED AMINOS instant elágazó láncú aminosavak (BCAA) és esszenciális aminosavak keveréke, kiegészítve teljesítményt és regenerációt fokozó összetevőkkel. De nézzük részletesebben egy picit!

Az ANIMAL JUICED AMINOS tudományosan tesztelt 2:1:1 arányú elágazó láncú aminosavat tartalmaz instant formában. Mit jelent pontosan hogy instant? Nos, az ANIMAL JUICED AMINOS BCAA része azonnal és tökéletesen, csomómentesen feloldódik a vízben. Az ANIMAL JUICED AMINOS egyszerűen elkészíthető shaker-ben vagy egyszerűen vízben elkeverve. A BCAA már bizonyított, ha az aminosavakról van szó. Anabolikus és antikatabolikus előnyökkel rendelkezik. Anabolikus, mert képes jelentősen megnövelni a protein szintézist, olyan hormonok termelését támogatja, mint az IGF-1 növekedési hormon és az inzulin, valamint segít fenntartani kedvező tesztoszteron:kortizol arányt. Antikatabolikus oldalról a BCAA megelőzi a fehérje-, és izomlebontást. Testépítők és professzionális sportolók, akik kemény edzésekkel terhelik izmaikat és szigorú diétát követnek, nem nélkülözhetik a BCAA kiegészítő használatát. Az elágazó szénláncú aminosavak (Leucin, Izoleucin és Valin) a Leucinnal az élen, ami az anabolikus folyamatok fő kiváltója, bizonyítottan izomépítő hatással rendelkeznek, segítenek megtartani a sovány izomtömeget kalória deficit idején, fokozzák az állóképességet, a regeneráció sebességét.

Az ANIMAL JUICED AMINOS-ban további esszenciális aminosavak is megtalálhatók (EAA). A három elágazó szénláncú (BCAA) esszenciális aminosavon kívül, az ANIMAL JUICED AMINOS átfogó EAA profillal rendelkezik. Az ANIMAL JUICED AMINOS aminosav-mátrixát úgy alkottuk meg, hogy megfelelő arányú esszenciális aminosavat biztosítson, a maximális szintre emelt izom fehérje szintézishez, miközben segítsen a katabolikus folyamatok blokkolásában. A kapcsolódó kutatások rámutatnak, hogy a súlyzós edzéseket követően csak az esszenciális aminosavak szükségesek a protein szintézis elindításához, a nem esszenciális aminosavak ebben nem játszanak szerepet. Az ANIMAL JUICED AMINOS terméket ezeknek az esszenciális (EEA) aminosavaknak a megfelelő keveréke különbözteti meg a többi terméktől. Az ANIMAL JUICED AMINOS a legfontosabb aminosavakat juttatja el a lehető leggyorsabban az izmoknak!

Ez azonban még nem minden. A formulát kiegészítettük teljesítményt és regenerációt támogató aminosavakkal is, amit Juiced AA keveréknek neveztünk el. Ezek az erogén összetevők, a BCAA-val és EAA-val kiegészülve nem csak maximalizálják a teljesítményt, hanem egyszerre elősegítik a regenerációt. Citrulline malát bizonyítottan támogatja a plazma arginin szintet és a nitrogén oxid jóval hatásosabb, mint önmagában az arginin. A citrullin malát N.O növelő hatása miatt javul a vérkeringés, ami az izomrostok jobb aminosav és oxigén ellátását, megnövekedett glukóz felvételét, nagyobb izomerő kifejtését eredményezik. A citruline malát továbbá szerepet játszik a tejsav és az ammónia csökkenésében, optimalizálja az ATP termelést, ezáltal csökken az izomfáradság, megnő a teljesítmény. Az esszenciális aminosavak kutatásában élen járva, az Animal Nitro 2004-ben történő bevezetésével, az ANIMAL több mint egy évtizede hirdeti az esszenciális aminosavak izmokra gyakorolt hatásainak vitathatatlan előnyeit.

Az ANIMAL JUICED AMINOS formula magától értetődő kiegészítése az L-glutamin, mint a szervezetben legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav. A vázizomzat teljes aminosav szükségletének 60%-át alkotja, valamint a szabad aminosavak több mint 20%-át, a vázizomzaton kívül szerepet játszik az immunrendszer és az emésztőrendszer működésében, segít a homeosztázis fenntartásában. A kimerítő edzések során testünk glutamin raktárai gyorsabban kiürülnek, mint ahogy azt szervezetünk képes visszapótolni, így a sportolók számára rendszeres fogyasztásuk elengedhetetlen. Különösen fontos ez intenzív izommunkát kifejtő edzések során, csökkentve ezzel az izomlázat, meggyorsítva az izomrostok felépülését. A glutamin ezen kívül fontos szerepet játszik a fehérje anyagcserében és a sejttérfogat növelésében is. Az ANIMAL JUICED AMINOS L-taurint is tartalmaz, ami az izomzatban megtalálható második leggyakrabban előforduló aminosav. Az izomsejtekben magas arányban előforduló L-taurine a vízvisszatartás miatt sejttérfogat növelő szerepéről ismert. Testépítőknek és erőemelőknek ez azért fontos, mert a megnövekedett sejtek magasabb vízfelvételük során magasabb fehérje szintézist érnek el.

A Juiced AA teljesítményfokozó keverék 4 szabadalmaztatott aminosav összetevőből áll: AgmaPure™ GlycoCarn®, ArginoCarn® and Sustamine™. Az AgmaPure agmatin szulfátja egy egyedülálló aminosav, ami jobb tápanyagelosztást tesz lehetővé, így az izomzaton belül nagyobb glükogén raktározást és vízvisszatartást eredményez. Növeli a nitrogén-monoxid felvételét, ami nagyszerű bedurranást biztosít az edzések során.

A GlycoCarn glicin-proponil-l-karnitine tartalma a kapcsolódó kutatások adatai szerint fokozza a nitrogén-monoxid szintézist, ami emeltszintű véráramlást és megnövekedett ATP termelést eredményez. Ezen felül az L-karnitin megnöveli az edzésekre adott hormonális válaszokat, melyek során a hormonális kölcsönhatásokban részt vevő ép receptorok száma nő.

Az ArginoCarn egy másik kutatási eredményekkel igazolt karnitin formula. Az ArginoCarn acetil-L-karnitin és arginát-diklorid keveréke. Kutatások igazolják, hogy ez a hatóanyag fokozza a neuronok fejlődését és regenerációját, javítja az agy-izom kapcsolatot, fejleszti a kognitív funkciókat és a memóriát, a kalóriamegvonásos diéta során javítja a zsírégetést a zsírsejtek megnövekedett mitokondriális aktivitásával. ArginoCarn használata serkenti a vérkeringést, részt vesz a teljesítmény és izomregeneráció fokozásában, fejleszti az állóképességet, csak néhányat megemlítve számos jótékony hatásaiból. Használata javasolt az edzőteremben és azon kívül is.

A Juices AA teljesítmény keverék utolsó eleme a Sustamine. A Sustamine egy speciális dipeptid, mely elősegíti fehérjeszintézist, immun stimuláló, energizáló hatásairól is ismert, segíti a szervezeten belüli vízfelvételt. A Sustamine hidratációt javító képessége kulcsfontosságú. Jobb vízfelvétel során a sportolók jobb bedurranást érnek el, továbbá segít a sejtek tápanyagellátásában és a felhalmozódott salakanyagok kiürítésében.

Az ANIMAL JUICED AMINOS elérhető narancs és szőlő ízesítésben, használható edzés előtt, közben és után is, vagy akár nap közben fogyasztva az anabolikus tápanyag-utánpótlás céljából. Az ANIMAL JUICED AMINOS a tökéletes választás, ha minőségről van szó, az ereidben szétáramló aminosavak segítenek lépést tartani a vasakkal folyatott legszigorúbb, legembertpróbálóbb harcban...az ANIMAL küldetése a kezdetektől az, hogy a legkeményebb sportolók számára olyan eszközöket biztosítson, ami hozzájárul céljaik eléréséhez. Íme a legújabb termékünk egy nagy múltú, legendás termékvonalból, halálosan komoly testépítőknek, az ANIMAL JUICED AMINOS a hardcore életforma örökségét viszi tovább!

Adagolás:
Keverj el 1 adag ANIMAL JUICED AMINOS-t 3dl vízben. Fogyaszd edzés előtt / közben vagy után. A legjobb eredmény elérése érdekében fogyassz napi 2 adagot.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Anabolic BCAA & EAA Matrix
6000 mg
 
 
Instant BCAA blend (Leucine, Isoleucine, Valine) Lysine, Arginine, Methionine, Phenylalanine, Threonine, Histidine
 
 
 
Juiced AA Performance Blend
4000 mg
 
 
L-Taurine, Citrulline MAlate, L-glutamine, AgmaPure™ (Agmatine Sulfate), GlycoCarn® (Glycine Propionyl L-Carnitine HCl), ArginoCarn® (Acetyl-L-Carnitine Arginate Dichloride), Sustamine™ (L-Alanyl-L-Glutamine)
 
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Animal Juiced Aminos (368 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!

egyel_tojast_2.jpg Egyél tojást, és nőj nagyra!

Sportolók generációi nőttek fel tojáson, és mai napig kedvelt formája a fehérjeszükségletünk fedezésének. Nemcsak az emberi szervezet számára elsőrendű fehérjeforrást tartalmaz, de bizonyítani látszódik, hogy közvetlen hatása van az izomépítésre… Az, hogy a tojásban lévő koleszterint a szervezet anabolikus hormonok kiválasztásához is felhasználja nem feltétlenül újdonság, de immár bizonyítható, hogy a rendszeres tojás fogyasztás pozitívan befolyásolja a növekedést. Lássuk a tojás tényleg annyira anabolikus-e.

novenyi_tejek_2.jpg Útikalauz a növényi tejekhez

Az elmúlt tíz-tizenöt év során alapjaiban változott meg az emberek reform táplálkozásról alkotott képe: számos olyan élelmiszer fajta, ami korábban még kuriózum volt, és csak bio élelmiszerboltokban lehetett kapni manapság már a szupermarket láncok heti akciós újságjaiból köszön ránk vissza. Az egyik ilyen kategória az úgynevezett "növényi tejek".

teljes_testes_edzes_egy_suly_1.jpg Teljes testes edzés egyetlen kézisúlyzóval

Mivel egyelőre a konditerembe járás szempontjából még nem javul a helyzet, ezért most kicsit arról fogunk beszélni, hogy miképpen végezhetünk otthoni edzést, ha csak egyetlen kézisúlyzó áll rendelkezésünkre. Mindösszesen egy cserélhető tárcsás súlyzó is meglepően hatékony tud lenni, ha okosan használjuk! Nézzük mit tehetünk egyetlen súlyzóval!