-14% Animal Energy (60 kapszula)

most
14%
kedvezmény
animal_energy_60_kapszula.jpg

Válaszd az Universal Nutrition Animal Energy-t és segít ha azonnali energiára van szükséged! Nem tudsz megfelelni a fizikai-szellemi teherbírásnak? Ne habozz, a Universal Nutrition Animal Energy átsegít ezen az akadályon!

60 adag/kiszerelés (1 kapszula/adag)
animal_energy_60_kapszula.jpg

4 980 Ft -14% 4 280 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK


Az Animal Energy egy rendkívül hatékony edzés előtti stimuláns könnyen lenyelhető kapszula formában, amely több energiát, erőt, motivációt és jobb kedélyállapotot, hangulatot fog biztosítani.

A gyártása során csak az elérhető legjobb minőségű nyersanyagokat használják, ami a minőségi gyártási technológiával, több éves tapasztalattal és nagyon jó fogyasztói ismeretekkel összekapcsolva, a legjobb terméket hozzák létre ki a piacon.

Kiemelt Előnyök:

 • Hatékony edzés előtti kapszula!
 • Tiszta és tényleges energia!
 • 300mg koffein, zöld tea, tyrozin, yerba mate tealevél, guarana, koladió.
 • Kicsi és könnyen lenyelhető tabletták!
 • Kiemelkedő fókusz, koncentráció!
 • Javítja a kedélyállapotot, hangulatot!
 • Éhségcsökkentő hatás!
 • Mérsékelt súlycsökkentő hatás!

   Adagolás:

   Vegyél be 1 tablettát 200-250 ml vízzel vagy gyümölcslével edzés előtt 15-30 perccel.

   összetevő
   adagonként tartalmaz
   RDA %
    
   Animal Energy Complex
   750 mg
    
    
   {Caffeine Anhydrous (300mg), L-Tyrosine, Coffee Bean Extract (polyphenols), Green Tea Extract (leaf), Yerba Mate (leaf), Guarana (seed), Kola Nut (seed)}
    
    
    
   Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

   Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Animal Energy (60 kapszula) termékről.

   Kérdések, vélemények
   Nav.fittrainer
   loket_a_valledzesnek_1.jpg Adj új löketet a válledzésnek

   Akármilyen keményen is nyomod, valahogy nem sikerül akkorára gyúrni a vállaid, hogy ne lógjon rajtad a konfekcióméret XL-es kabát? Akármennyi vállvonást és oldalemelést végeztél, mégsem szorultál bele soha egyetlen ajtóba sem? Itt az ideje kicsit kísérletezni a válledzés során, hogy új lendületet adj a fejlődésednek!

   futni_nem_szivas_1.jpg Futni egyáltalán nem szívás

   A futáshoz való hozzáállása még a legelszántabb, kardiót élből fikázó gyúrósoknak is megváltozott az elmúlt egy év alatt. A futás ellenes mozgalomnak az a tény, hogy tavaly csak korlátozottan, idén pedig egyáltalán nem lehet járni konditerembe eléggé betett és sokan elkezdték - akár csak puszta unaloműzésből, vagy mint egy legális kiskapu - hogy legalább akkor ne kelljen az utcán is maszkban lenni. A hobbi futók száma olyannyira megugrott, hogy a sportáruház láncok polcairól nem csak a kézisúlyzókat rabolták le az emberek, hanem a futócipőket és egyéb futófelszereléseket is. Emiatt úgy éreztük, hogy nem árt kicsit foglalkoznunk ezzel a témával is. Futni előtte sem volt szívás, csak lehet te csináltad rosszul.

   utona_a_nagy_ujrakezdeshez_2.jpg Úton a nagy újrakezdéshez

   Egyre több terem jelenti be, hogy azok a szerencsések, akik rendelkeznek sportegyesületi igazolással, azok látogathatják a jelenleg is tartó korlátozások alatt a létesítményüket. Azok, akik nem tartoznak az ilyen igazolással rendelkezők közé, bízzunk benne, hogy már nekik sem kell sokáig várni arra, hogy ismét lehetőségük legyen pumpálni a vasat. Tehát érik a dolog, hogy hosszabb kihagyás után, végre visszatérhetünk a rendszeres konditeremi edzéshez. Az alábbi cikkben igyekeztünk összegyűjteni mire kell(ene) majd figyelni, hogy lehetőleg ne úgy kezdjük a visszatértést, hogy az első héten lesérülünk, túlterheljük magunkat, vagy legrosszabb esetben mindkettő egyszerre.

   coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

   Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?