most
21%
kedvezmény
animal_cuts.jpg

Ajánlott: izomtónusok, tagoltság eléréséhez - vízvisszatartás megszüntetésére - szálkásításhoz.

21 adag/kiszerelés (2 csomag/adag)
animal_cuts.jpg

19 980 Ft -21% 15 695 Ft

szállítás1-2 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Animal Cuts

A kardió szívás. Nincs benne semmi szépség. Nincsenek nagy súlyok. Ami viszont van az unalmas és fájdalmas. De azért csinálod, mert kell. Ez a szükséges rossz. Miért ne lehetne könnyebb? Miért ne lehetne ezeket az edzés szakaszokat rövidebbre, hatékonyabbra venni? Miért csak a profi testépítők juthatnak előnyhöz? Az Animal Cuts olyan erős hatékonyságú szálkásító formula, amit a profik is használnak. Ha versenyre készül vagy csak csúcsformába akarsz kerülni szükséged van az Animal Cuts nyers erejére.

Nincs ebben hiba, az Animal Cuts semmihez sem hasonlítható a piacon. Ez a termék speciálisan a versenyekre készülő profik szálkásítási fázisához lett megalkotva. Ez sokkal több, mint egy hagyományos thermogenikus zsírégető formula. Az egyetlen átfogó és teljes szálkásító a piacon. Nézz meg bármilyen más zsírégetőt. Találsz benne alap thermogenikus hatóanyagokat és még egy-két egyéb összetevőt, jelzés értékű mennyiségben. Ez a termék maga thermogenikus zsírégető. A thermogenizmus segíti az anyagcsere folyamatot, így sokkalta hatékonyabb a kalória égetés.

De a thermogenizmus nem jön be egyformán mindenkinek. Lehet, hogy már próbáltál valami effélét korábban. Lehet, hogy sok kávét iszol és sok ásványvizet napközben. De a szervezet könnyen hozzászokik ehhez a folyamatos használat során és ezért csökken a hatékonyság.

Sok sportolónak túlzottan is hatékony a thermogenikus hatás. Ha a problémád a lerakódott testzsír lebontása, vagy a szervezet alacsony kalória felhasználó képessége, lehet hogy inzulin rezisztens vagy. Ez olyan állapot amely során nagyon nehéz a lerakódott testzsírtól megszabadulni. A megromlott neurotranszmitter funkciók szintén megnehezítik az életet, és így könnyedén habzsolni kezdhetsz. Lehet, hogy a problémád nem is a testzsír, hanem a túl sok víz raktározása. Hiába alacsony a testzsír százalékod, ha el vagy vizesedve. A szövetek között levő víztől ugyan úgy puhánynak és teltnek látszol. Elfedi az izomtónusokat.

A lényeg az, hogy egy sportolónak rendkívül sok akadályt kell leküzdenie, hogy izomzata tagolt és szálkás lehessen.

Így ha eddig kevés sikert értél el a hagyományos zsírégetőkkel, akkor most már tudod miért volt mindez. Valószínű olyan zsírégetőt alkalmaztál, ami nem felelt meg az igényeidnek.

Csak az Animal Cuts felel meg minden zsírégetéssel szembeni elvárásnak. Az Animal Cuts egy komplex, átfogó termék. Minden pakkban 30 aktív hatóanyagot találunk. Minden nap, 21 napon keresztül, csaknem 7500 mg tisztán zsírégető hatóanyagokat juttatsz majd a szervezetedbe. Kilenc különleges hatóanyag teszi azzá az Animal Cuts-ot ami:

1. Thermogenikus komplex

2. lipotropikus komplex

3. metabolikus komplex

4. vízhajtó komplex

5. thyroid komplex

6. inzulin hatékonyság növelők

7. nukleotid szabályozók

8. neurotranszmitter szabályozók

9. és a különleges Animal Cuts komplex TM

Az Animal Cuts a legerősebb thermogenikus zsírégető. A lipotropikus hatóanyagok elősegítik a máj zsírsav kibocsátását, amit energiává égetünk el. A lipotróp hatóanyagok biztosítják a zsírok lebontását. A choline citrate, betaine hydrochloride, és az inositol monophosphate, ami az Animal Cuts-ban fellelhető olyan komplett lipotropikus formulát eredményez, ami még a legigényesebb sportolók elvárásainak is megfelel.

Metabolizmus szempontjából a guarana, amit a koffeinhez hasonlítanak szinergikusan együttműködik az Animal Cuts thermogenikus komplexével, hogy emelje a szervezet alapvető metabolikus folyamatait. A Carnitine olyan értékes hatóanyag, mely elősegíti a zsírok eljuttatását a sejt mitokondriumába ahol az energiává ég el. Ha karnitin hiányod van, akkor ez a folyamat nem tud végbe menni. Ezért fontos a karnitin.

A hagyományos zsírégetők figyelmen kívül hagyják a víz visszatartást. Ha az a cél, hogy megszabaduljunk a szövetek közötti feleslegesen tárolt víztől, amitől lagymatagnak és puhánynak látszol, akkor nincs párja az Animal Cuts-nak.

500mg aktív hatóanyag van - mint a gyermekláncfű gyökér (taraxacum) és az uva ursi - csak azért az Animal Cuts-ban a thermogenikus és lipotrop hatóanyagok mellett, hogy tökéletesen tagolt és szálkás izomzatot tudj kialakítani.

A legnagyobb probléma a vízhajtókkal, hogy kiürítik a szervezetből a fontos elektrolitokat is mint pl. a kálium. Mikor ez bekövetkezik az izom méret és teljesítőképesség lecsökken. Káliumtartalma révén az Animal Cuts megtartja az izomzat teltségét.

Azok a sportolók akik diétáznak, felvállalják a kockázatát a thyroid funkciók lelassulásának. A csökkentett kalória bevitel, a stressz és az edzés mind lassítják a thyroid hormon kiválasztódását, ami felelős a szervezet anyagcsere folyamataiért és a zsírlebontásért. Ezek a hatások átkonvertálják a thyroid hormont T4-ből T3-á. T3 biológiai aktivitása az ötszöröse a T4-nek és fontos szerepe van a szervezet anyagcsere folyamatainak fenntartásában. A diétázás során a folyamat lelassul és a thyroid ezért a felelős. Az Animal Cuts egyedülálló összetétele fokozza a thyroxine (T4) és a triiodothyronine (T3) kibocsátást, ezáltal elősegíti a metabolizmus folyamatosságát.

Az inzulin olyan anabolikus hormon, amelynek kritikus szerepe van a súlycsökkenésben. Az inzulin rezisztensség komoly nehézségeket okoz a súlycsökkentésben, a megnövekedett inzulin szint jelzés a szervezetnek, hogy kezdjen el zsírt tárolni. Ezért minden verseny előkészület során alkalmazott zsírégető táplálék-kiegészítőnek foglalkoznia kell ezzel a kérdéssel. Az Animal Cuts, szabadalommal védett inzulin hatásnövelő adalékával biztosítja, hogy a szervezet hatásosan és hatékonyan hasznosítsa az inzulint. Az inzulin szint és a vércukor szint stabilizálásával optimálisan csökkenthető a testsúly.

Végezetül az Animal Cuts magába foglal három olyan összetevőt ami optimalizálja a szervezet zsír lebontó képességét és értágító, keringés javító hatású. Különleges nukleotidok és neurotranszmitterek segítik az energiaszint fenntartását és az agyműködést. Az egyedülálló Animal Cuts Complex mely tartalmazza a Citrilene-t, naringin-t, shoagol-t, és gingerol-t, az Animal Cuts sikeresen csökkenti az étvágyat a cukor és szénhidrát iránti igényt, az elfogyasztani kívánt étel mennyiségét, mialatt maximalizálja a szénhidrát lebontását.

Ez mind benne van az Animal Cuts-ban. Egy doboz 42 pakkot tartalmaz, ami 1 hónapra elegendő. Ez minden ami a kemény, szálkás, csúcs kondihoz kell.

Ajánlott:

Izomtónusok, tagoltság eléréséhez

Vízvisszatartás megszüntetésére

Szálkásításhoz

Kiszerelés: 42 pak

Napi adagolás:Két pak naponta. Az elsőt közvetlenül ébredés után, a másodikat 6 órával később. Három egybefüggő héten keresztül. Edzés és pihenőnapokon egyaránt.

Ajánlott stack-ek:

Az Animal Cuts-ot Animal Pak-kal kombinálva érheted el az optimális eredményt. A verseny elõtti diétás ciklusban adhatsz hozzá Animal Stak-et, Animal Test-et vagy Animal M-Stak-et az izomtömeg és kondíció optimalizálása érdekében.v

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Metabolic
 
 
 
45% EGCG), Oolong Tea Extract (50% Polyphenols), Black Tea Extract (60% Polyphenols), Coffee Bean Extract (50% Polyphenols), White Tea Extract (90% Polyphenols)
750 mg
 
 
Thermogenic
750 mg
 
 
Thyroid
350 mg
 
 
Diuretic Complex
800 mg
 
 
Nootropic
500 mg
 
 
Cortisol Inhibiting Complex
300 mg
 
 
CCK
300 mg
 
 
Bioavailability
500 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Animal Cuts (42 csomag) termékről.

Kérdések, vélemények
Üdv!
Superpump 250 et szedek (edzésnapokon 30g-t,pihenőnapokon 20g-t)
Mindig délután,pihenőnapokon is.
(Még Amino magic-t,L-glutamine-t,Brutal fever-t)
Animal cuts-t szedhetek mellé?
Csak napi 1 pakot szednék mert nincs sok zsír rajtam.
Köszi.
Zoli | 2011-03-25 03:24:44
Szia! Persze, szedheted. Nincs semmi akadálya.
FitBuilder TEAM | 2011-03-25 03:24:44
Hogyan kell időzíteni a napi két adagot a Cuts-nál?
Köszönöm előre is!
Hocsesz | 2011-06-26 03:07:23
Szia! Az elsőt rögtön ébredés után, a másodikat 6 órával később. Lefekvés előtt már semmiképpen sem!
FitBuilder TEAM | 2011-06-26 03:07:23
Szia! Köszönöm! Edzés napon ugyanígy?
Hocsesz | 2011-06-26 08:19:29
Igen. Egy kúra 3 hétig tart, utána pihi...
FitBuilder TEAM | 2011-06-26 08:19:29
most ez bevan tiltva vagy nincs? http://www.ketesaruk.hu/elheto_magyarorszag/betiltott-hormontartalmu-csodaszert-arul-az-origo \r\negy másik nagy táplálék kiegészítőket árulo honlapon eltünt ez a termék. vagy ez valami hülye másolat? válaszotokat előre is köszönöm!
Szűcs Márk | 2012-03-22 10:43:25
http://www.ketesaruk.hu/elheto_magyarorszag/betiltott-hormontartalmu-csodaszert-arul-az-origo itt a link, az előző hozzászólásomban elirtam
Szűcs Márk | 2012-03-22 10:54:46
Helló!Mikor lehet újra rendelni a Cuts-ot?
Farkas Ádám | 2012-07-25 06:23:53
Hello azt szeretném kérdezni mivel most kezdtem el szedni a animal cuts-ot de közben lehet szedni ugyan úgy a usn creatine monohydrate-ot?
Kalina Péter | 2015-09-18 11:01:53
Sziasztok!\r\nSzeretném a tanácsotokat kérni.\r\nA zsírégetőtöknél találtam meg nagyon jó árban az Animal Cuts nevű terméket. Az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy ezt WADA tesztre illetve az INBA versenyre készülő atléták használhatják-e? Tudtok erről valamit? \r\nKöszönöm előre is
Kóczán Gergely | 2016-04-08 09:41:54
Nav.fittrainer
1300kcal_dieta_1.jpg Ünnepek utáni mentőöv: gyors 1300 kalóriás diétás étrend!

Az ünnepi dőzsölésbe sokan belecsúszunk… és mivel nem lehetett visszautasítani a nagyi bejglijét és a töltött káposztát is zserbóval kísértük le… gyors mentőövre lehet szükségünk.

sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!