Anabolic Research Pituitary Growth Hormone (60 tabletta)

anabolic_research_pituitary_growth_hormone_600.jpg

Tapasztald meg az összes előnyét a humán növekedési hormonnak, anélkül hogy a drága, kényelmetlen, ráadásul sokszor igen fájdalmas injekciókra legyél utalva!

30 adag/kiszerelés (2 tabletta/adag)
anabolic_research_pituitary_growth_hormone_600.jpg

48 780 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

Tapasztald meg az összes előnyét a humán növekedési hormonnak, anélkül hogy a drága, kényelmetlen, ráadásul sokszor igen fájdalmas injekciókra legyél utalva! Az egészen különleges, szájon át szedhető hipofízis növekedési hormon (Pituitary Growth Hormone – PGH / szomatotropin) több előnyt is nyújt számodra: nem csak az általános testfolyamatok és izomfejlődés normális lezajlásához nyújt segítséget, hanem a kor előrehaladtával természetesen csökkenő növekedési hormon (GH) szint kedvezőtlen hatásait is képes kompenzálni. Növeld a teljesítményed, erősítsd testalkatod és javítsd az életminőséged ezzel a szupergyorsan ható, és könnyen felszívódó hipofízis növekedési hormonnal, mert alkalmazásával a következőkhöz juthatsz: - Megnövelt zsíroxidáció a sikeres zsírvesztésért. - Optimalizált szénhidrátszintézis a jobb teljesítményért. - Optimalizált vércukorszint. - Megnövelt ásványi anyagfelvétel a jobb csontfelépítésért. - Megnövelt fehérjeszintézis a hatékony izomépítésért. - Csökkentett testzsírszintézis, és megemelt zsírmentes tömeg. - Serkentett sejtmegújulás az egészséges szövetekért és szervműködésekért. Adagolás: Naponta 2 tabletta.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Pituitary
100 mg
 
 
L-Arginine
48 mg
 
 
Glycine
31 mg
 
 
Glutamine
314 mg
 
 
Szója
18 mg
 
 
Isoleucine
86 mg
 
 
L-Threonine
86 mg
 
 
L-Leucine
16 mg
 
 
L-Tyrosine
42 mg
 
 
Valine
48 mg
 
 
L-Histidine
32 mg
 
 
Alanine
86 mg
 
 
L-Proline
102 mg
 
 
Serine
80 mg
 
 
L-Methionine
30 mg
 
 
Cisztin
30 mg
 
 
L-Phenylalanine
58 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Anabolic Research Pituitary Growth Hormone (60 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
bonjour il faut faire une cure de combien de temps sur l année pour que sa marche ?? merçi
2013-08-31 01:27:49
Salut Fernando, une cure est un mois, et il est nécessaire de marquer
deux ou trois pauses entre deux cures.
FitbuilderTeam | 2013-08-31 10:30:54
bonjour jai tjs pas reçu ma commande ?? que ce passe t il????
fernando ferreira | 2014-01-14 11:57:23
Bonjour, J'ai déjà répondu pour toi... voila: une cure est un mois, et il est nécessaire de marquer deux ou trois pauses entre deux cures.
FitbuilderTeam | 2014-01-16 09:38:15
jonapot! \r\nbocsi, de nem tudom elkuldeni a feliratkozast a termek erkezeserol.\r\nezuton szeretnelek megkerni titeket, hogy amit rendelhetove valik kuldjetek nekem egyet a mar megadott cimemre.\r\nrendszeresen vasarolom ezt a termeket toletek.\r\nelore is koszonom es jo munkat kivanok\r\nbretka magdolna
bretka magdolna | 2015-08-15 10:08:38
Szia! Amint lesz, értesíteni fogunk!
FitbuilderTeam | 2015-08-18 03:58:20
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.