Aminostar BCAA Max Protect 1000 mg (150 kapszula)

aminostar_bcaa_max_protect_100.jpg

Az Aminostar® BCAA Max Protect tabletta az esszencális BCAA aminosavak egy formája, melyekből különösen nagy mennyiséget tartalmaz az L-Leucine, továbbá tartalmaz még B6 vitamint is.

50 adag/kiszerelés (3 kapszula/adag)
aminostar_bcaa_max_protect_100.jpg

6 980 Ft -20% 5 580 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Az Aminostar® BCAA Max Protect tabletta az esszencális BCAA aminosavak egy formája, melyekből különösen nagy mennyiséget tartalmaz az L-Leucine, továbbá tartalmaz még B6 vitamint is. Az elágazó láncú Aminosavak (BCAA) segítik az izomsejtek fejlődését, és segítik megtartani azok egészségét. A B6-vitamin hozzájárul az energia metabolizációjához; stimulálja a fehérje formációkat, és pozitív hatása van az izomfunkciókra.

Hatás:

- Segíti a terhelés elviselését, ezáltal javítja a tréning minőségét és intenzitását.
- Csökkenti a fáradtságérzetet az edzés során.
- Támogatja az izomfehérjéket a lebomlástól.
- Javítja az izomerőt és a regenerációt az edzés után.

Felhasználási útmutató:

A napi adag 3 kapszula. Az izomsejtek sérüléstől való óvása érdekében vegyen be 3 kapszulát 60 perccel az edzés megkezdése előtt. Az izomsejtek gyorsabb regenerációja érdekében vegyen be 3 kapszulát közvetlenül edzés után.összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-Leucine
1500 mg
 
 
L-Isoleucine
750 mg
 
 
L-Valine
750 mg
 
 
B6-vitamin
1,98
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Aminostar BCAA Max Protect 1000 mg (150 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.