-11% Activlab ZMA (90 kapszula)

most
11%
kedvezmény
activlab_zma_90.jpg

Az intenzív edzésmunka következtében lecsökkent tápanyag- és ásványianyag-készletek feltöltésére alkalmas táplálékkiegészítő; egyedi kombinációban, biológiailag jól hasznosítható magnéziummal és cinkkel.

30 adag/kiszerelés (3 kapszula/adag)
activlab_zma_90.jpg

2 780 Ft -11% 2 480 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Az intenzív edzésmunka következtében lecsökkent tápanyag- és ásványianyag-készletek feltöltésére alkalmas táplálékkiegészítő; egyedi kombinációban, biológiailag jól hasznosítható magnéziummal és cinkkel.

Amagnézium:

  • részt vesz az ATP-termelésben
  • részt vesz az izomösszehúzódásban
  • részt vesz a kalcium transzportjában, a csontok ásványianyag-tartalmának megtartásában
  • részt vesz az idegrendszer egészséges működésében

A cink:

  • elősegíti a férfi termékenység működést
  • részt vesz a szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok anyagcseréjében
  • részt vesz az energia előállító folyamatokban
  • részt vesz a kollagénképzésben, a sejtosztódásban és –növekedésben
  • részt vesz a széndioxid anyagcseréjében
  • elősegíti az immunrendszer működését

Ezeket egészíti ki a vörösvértestek termelését és az elágazó láncú aminosavak és a szénhidrátok anyagcseréjét támogató B6 vitamin. Használd intenzív mozgás, kiegyensúlyozott táplálkozás és megfelelő kalóriabevitel mellett.

Adagolás:

Felnőtteknek napi 3 kapszula, lehetőleg étkezéskor.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
B6-vitamin
10,5 mg
 
 
Magnesium
450 mg
 
 
Zinc
30 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Activlab ZMA (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
idoskori_edzes_1.jpg Minden amit a senior edzésről akartál tudni, csak sohasem merted megkérdezni

Többször említettük egy-egy rövidebb írásban, hogy mennyire jótékony hatású, ha nem hagyjuk abba az edzést még akkor is ha már jobban benne vagyunk a korban. A rendszeres edzés hatására sokkal tovább őrizhetjük meg az erőszintünket és élhetünk egy minőségibb életet. Mostani írásunkban mélyrehatóbban igyekeztünk összefoglalni, hogy milyen elveket is kellene szem előtt tartani. Az alábbiakban részletesen fogunk beszélni az elvekről, amiket be kell tartani, illetve a táplálék kiegészítésről. Ki tudja, talán éppen ennek a cikknek a hatására tudod majd rávenni apukádat, hogy együtt járjatok gyúrni!

coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.