ans_casein_500_1.jpg

Kazein

20 adag/kiszerelés (25 g/adag)

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Kazein

Adagolás: 25gr

Kiszerelés: 500gr (20 adag)

Ízek: csoki, vanilia, eper

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
9,5 kcal
 
 
Kalória
4,5 kcal
 
 
Zsír
0,5 g
 
 
Nátrium
5 mg
 
 
Kálium
5 mg
 
 
Szénhidrát
0
 
 
Cukor
0
 
 
Fehérje
22,75 g
 
 
Alanine
50
 
 
L-Arginine
525
 
 
Asparagine
1500
 
 
Cisztein
100 mg
 
 
L-Glutamine
5750
 
 
Glycine
375 mg
 
 
L-Histidine
564,5
 
 
Isoleucine
1000
 
 
L-Leucine
1950 mg
 
 
L-Lysine
1500
 
 
L-Methionine
625 mg
 
 
L-Phenylalanine
1000
 
 
L-Proline
2575
 
 
Serine
850
 
 
L-Threonine
750 mg
 
 
L-Tryptophan
300 mg
 
 
L-Tyrosine
1675
 
 
Valine
1737,5
 
 
Kalcium
325 mg
 
 
Foszfor
187,5 mg
 
 
Magnesium
2,5 mg
 
 
Kálium
5 mg
 
 
Nátrium
5 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem ANS Nutrition Casein (500 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.

bicepsz_fejlesztes_2.jpg Meglepő trükkök a bicepszed fejlesztéséhez

Le van maradva a karod? Vagy csak a fétised, hogy szeretnél még markánsabb bicepszet? Alig várod a kar-napod? Most ezzel az írással szeretnénk segíteni, hogy a jó úton haladj - és megosztani olyan NEM tipikus tanácsokat, amik valóban hasznosak, és talán Te sem gondoltál ilyen szemszögből rájuk!

reebok_nano_9_1.jpg EGY EDZŐCIPŐ MINDENEK FELETT: ITT A REEBOK NANO 9

Amikor CrossFit edzésre adod a fejed egy olyan területre tévedsz, ahol szinte kényszer a folyamatos fejlődés. Előbb utóbb eljutsz arra a szintre, hogy nem bírod nem komolyan venni, még nehezebbet akarsz emelni, még több burpeet csinálni és egyre jobban bírni az edzés végén a gyilkos WOD-okat. És persze jönnek szépen a kiegészítők, egy jó crossfit ruha, hosszú zokni és persze a cipő. A cipő, amivel gyorsabb lehetsz, biztosabban állsz a lábadon, javíthatod a technikád és hát persze legyünk őszinték, egy jó cipő ultra menő tud lenni.