Tömegnövelő szerek hízáshoz

A legfontosabb tömegnövelőként alkalmazott szerek, amelyek bizonyítottan eredményeket hoznak: a kreatin, a fehérje porok, a BCAA és a Béta-alanin. Ha a célod a maximális növekedés érdemes ezeket kombinálva használni!

•    A kreatin az izmokban természetesen is jelen lévő vegyület, ami az izomsejtek összehúzódásához szükséges energia egyik legfontosabb forrása. Bár ismerik a vegyületet a 19.század vége óta, mégis a ’80-as évek vége ’90-es évek eleje környékére tehető az a periódus, amióta sportolók étrendkiegészítőként alkalmazzák. Hatására nő a száraz izomtömeg, csökken az izomláz, javul az izmok keringése és az erőszint.

•    A fehérje turmixok a legszélesebb körben használt étrend kiegészítő a súlyzókkal edzők körében. Ezen készítmények közül is a legnépszerűbb a  tejsavófehérje, aminek az aminosav összetétele a legjobb a gyors izomtömeg építéshez. Hasonlóan népszerű a kazein (tejfehérje) alapú porok, amelyek leginkább a lassú felszívódása miatt népszerűek, hiszen tartósan magasan tartja az aminosav koncentrációt.

•    Az elágazó láncú aminosavak - azaz a BCAA - annak a három aminosavnak a kombinációja, amelyek leginkább stimulálják a fehérje szintézist ezáltal az izomtömeg növekedését. A leucin, az izo-leucin és a valin aminosavak amelyek olyan jeleket küldenek, amelyek hatásra az izomsejtek gyorsabban regenerálódnak és nagyobb sebességgel építkeznek.

•    A béta-alanin egy olyan nem-esszenciális amiosav, ami szintén a fehérje szintézist támogatja. Hatására sokkal tovább bírjuk az intenzív és hosszú edzéseket, emelkedik az izomtömeg és pozitív hatással van az állóképességre is.

tapkieg_csajoknak_01.jpg

Táplálékkiegészítő tippek csajoknak – az izomtömeg növeléshez

Az ilyen kemény csajok, mint Te, biztos elérik a céljukat... és az ilyen kemény csajoknak bizony a tökéletes kiegészítők is kellenek! Nézzük meg, melyek lennének a legideálisabb alapkiegészítők számodra!

fehrje_stihez_01_1.jpg

A legfontosabb kiegészítők tömegnöveléshez - kezdőknek!

Ne ess bele a mohóság hibájába, kezdd Te is az alapoknál a kiegészítők beszerzését!

edzs_utni_turmix_03.jpg

A tökéletes edzés utáni turmix - a tömegnöveléshez!

Van, amikor egyszerűbb, praktikusabb, olcsóbb és hatékonyabb, ha Te magad állítod össze az edzés utáni itókádat! Milyen alapanyagokkal és arányokkal dolgozz? Most megtudhatod a cikkből!

Nem elérhető
biotech_usa_100_creatine_monohydrate_500_g_zacsko_new.jpg
BioTech 100% Creatine Monohydrate (500 g)
gyorsnézet
Nem elérhető
universal_gain_fast_3100_4500_g.jpg
Universal Gain Fast 3100 (4500 g)
gyorsnézet
Nem elérhető
on_serious_mass_5455.jpg
Optimum Nutrition Serious Mass (5455 g)
gyorsnézet
19 480 Ft -15% 16 480 Ft -tól
71mht2txz2l_sy550_.jpg
BSN Syntha 6 (2270 g)
gyorsnézet
21 680 Ft -15% 18 380 Ft -tól
2655us_mutant_mass_vanilla_ice_cream_flavor_15_lbs_68_kg_v100_ms.jpg
Mutant Mass (6800 g)
gyorsnézet
Nem elérhető
musclemeds_carnivor_mass_25900.jpg
Musclemeds Carnivor Mass (2590 g)
gyorsnézet
2 880 Ft -7% 2 680 Ft -tól
olimp_creatine_monohydrate_1250_mega_caps_120.jpg
Olimp Creatine Mega Caps (120 kapszula)
gyorsnézet
17 780 Ft -15% 15 080 Ft -tól
musclepharm_combat_powder_1814g.jpg
Musclepharm Combat (1816 g)
gyorsnézet
14 980 Ft -15% 12 680 Ft -tól
gaspari_myofusion_advanced_1814g.jpg
Gaspari Nutrition Myofusion Advanced (1816 g)
gyorsnézet
3 180 Ft -6% 2 980 Ft -tól
olimp_sport_nutrition_beta_alanine_carno_rush_80.jpg
Olimp Beta Alanine Carno Rush Mega Caps (80 tabletta)
gyorsnézet
Nem elérhető
bsn_dna_series_creatine.jpg
BSN Creatine DNA (216 g)
gyorsnézet
5 280 Ft -tól
biotech_usa_beta_alanine_300.jpg
Biotech Beta Alanine (300 g)
gyorsnézet
biotech_usa_100_creatine_monohydrate_500_g_zacsko_new.jpg
A 100% Creatine Monohydrate egy gyógyszerészeti tisztaságú, íztelen por. A BioTech által gyártott és forgalmazott erőnövelő termék.
universal_gain_fast_3100_4500_g.jpg
Hogy hatalmas minőségi izomtömegre tégy szert, ahhoz rengeteg kalória szükségeltetik. A Gain Fast 3100 akár napi 3100 kalóriát is biztosít szervezeted számára, minőségi tápanyagok formájában.
on_serious_mass_5455.jpg
Ha ettől nem nősz nagyra, akkor semmitől! Aki komolyan akarja venni a tömegnövelést, az innentől kezdve nem keres több kifogást! Nincs több "ha" és "de", nincs több problémázás a genetikára, anyagcserédre, a felmenőidre. Aki komoly eredményeket akar, annak tessék, egy komoly tömegnövelő! Serious Mass a maga 1250 kalóriájával, gyors és lassú felszívódású proteinjeivel, plusz kreatinnal és glutaminnal Téged is ráállít a lehetetlennek hitt tömegnövelés útjára!
71mht2txz2l_sy550_.jpg
Anabolikus bomba, akár nyolc órán át! A BSN Syntha-6 gondoskodik arról, hogy a keményen megszerzett izomtömeg egy percig se maradjon tápláló aminosavak nélkül! HAT különböző extra magas minőségű fehérje, HAT eltérő aminosav profil, HAT eltérő felszívódási tulajdonság… mindez EGY formulában!
2655us_mutant_mass_vanilla_ice_cream_flavor_15_lbs_68_kg_v100_ms.jpg
A Mutant Mass megalkotói nem beszélnek mellé: magas minőségi fehérje tartartalom, folyamatos aminosav ellátás! Speciális cukormentes szénhidrátformula, villámgyors feltöltődés! Egészséges zsírok, extrém méret és erőnövekedés! Ez a tömegnövelő valóban teszi a dolgát… innentől kezdve a fejlődésed csak rajtad áll vagy bukik!
musclemeds_carnivor_mass_25900.jpg
Megállíthatatlan, gyors és száraz tömegnövelés! Üdv az izomépítés új világában! A marhahús alapú proteinforrással a MuscleMeds gyártói igen hamar a legjobbak közé kerültek. És tudjátok, hogy ez mit jelent? Azt, hogy nagy eséllyel olyan terméket dobtak a piacra, ami valóban hat! Nézzük meg tehát, mit is tud a Carnivor Mass! Szupergyorsan felszívódó, kiváló minőségű proteinek és szénhidrátok (cukor nélkül!), melyek megemelve a vér aminosav és glükóz szintjét olyan anabolikus környezetet teremtenek, hogy az izmaidnak nincs más dolga, csak gyarapodni, gyarapodni és gyarapodni... Üdv az izomépítés új világában!
olimp_creatine_monohydrate_1250_mega_caps_120.jpg
Az Olimp Creatine 1250 Mega Caps vélhetően a világ legerősebb kreatin kapszulája - 1250 mg kreatin monohidrátot tartalmaz mikronizált formában, kapszulánként!
musclepharm_combat_powder_1814g.jpg
Adagonként 25 gramm a legmagasabb minőségű fehérjék kombinációjából
gaspari_myofusion_advanced_1814g.jpg
A GASPARI MYOFUSION ADVANCED PROTEIN a GASPARI NUTRITION megállíthatatlan és folyamatos fejlődésének és fejlesztő munkájának legújabb eredménye. 25 gramm első osztályú fehérje ZÉRÓ hozzáadott cukorral, ZÉRÓ mesterséges színezékkel, ZÉRÓ kukorica sziruppal és egyéb felesleges adalékkal...és ZÉRÓ GLUTÉNNAL...a formula 100%-ban glutén-mentes!
olimp_sport_nutrition_beta_alanine_carno_rush_80.jpg
A mega dózisú Olimp Beta-Alanine Carno Rush növeli a kitartást, az erőt, és hosszú ideig fenntartja a teljesítményt.
bsn_dna_series_creatine.jpg
A termék az izomerő, a regeneráció és a teljesítmény növelésének eszköze. 100%-ban mikronizált kreatin-monohidrátot tartalmaz, adagonként 5 grammnyi mennyiségben. Nincs íze, így hozzáadható bármilyen edzés utáni shake-hez vagy italhoz.
biotech_usa_beta_alanine_300.jpg
100% TISZTASÁGÚ, POR ÁLLAGÚ β-ALANIN AMINOSAV A KARNOZIN TERMELÉSÉRT.
Ezek a témák is érdekelhetnek
További cikkek a 'A legfontosabb kiegészítők a hatékony izomtömeg növeléshez!' témában
tmegnvel_01.jpg

Tömegnövelőt, tömegnövelőt... de mégis melyiket?

A gyártók marketingszövege mindig kecsegtető, kezdőknek gyors tömegnövelést ígérnek, de most megtanulunk a sorok (jelen esetben az összetevő lista) mögé látni – hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő tömegnövelőt! Vásárlási kisokos a megfelelő tömegnövelő kiválasztásához!

banan01_1.jpg

2200 kalóriás étrend - tömegnöveléshez!

Bár a leghatékonyabb mindig a személyes igényekhez írt étrend, most mégis közzé teszünk egy általános menüt, amivel megközelítőleg egy 2200 kalóriát tudtok bevinni naponta – megfelelő arányú makrotápanyagokból.

tomeg02.jpg

Újra a zsírmentes tömegnövelés nyomában 2. rész: Kiegészítők a zsírmentes tömegnöveléshez!

A legfontosabb - népszerű és kevésbé ismert - kiegészítők listája, melyek segítenek a zsírmentes tömeg felszedésében!