L-karnitin hatása

L-carnitine - régi nevén BT vitamin - az egyik legismertebb zsírégető. Az L-karnitin tartalmú kiegészítők hatékonyabb testzsír vesztést, csökkent koleszterin szintet, késleltetett fáradságot és javuló teljesítményt ígérnek.

Az L-karnitin bevitelének elsődleges célja tehát a zsírsavak szállítása, és ezáltal a lebontásának, felhasználásának elősegítése. Ezen kívül az L-karnitin azt is biztosítja, hogy elegendő enzim álljon rendelkezésre a zsírégetés biokémiai folyamatához. Nem kérdéses tehát, hogy a diétázás, szálkásítás folyamán a rendszeres mozgás mellett kiemelkedő a szerepe. 

L-karnitin bevitelével az energiaellátást még hatékonyabban tudja a szervezet a zsírsavak oxidációjából fedezni, így a fáradtság és a kimerültség érzése később fog jelentkezni.

Ezen túl az L-karnitin kiegészítés javítja a keringést: növeli a szívizom energiaellátását és így javítja az összehúzódások erősségét. Ezen kívül az L-karnitin megakadályozhatja a zsírfelhalmozódást a májban, a szívben és az érfalon, valamint csökkenti az érelmeszesedés kockázatának lehetőségét.

Végül az L-karnitin segíti a szervezetben a testedzés hatására felhalmozódott tejsav szint csökkentését. Ezáltal szintén segít a fáradság késleltetésében, hatékonyabb munkavégzésben, illetve az edzés utáni gyorsabb regenerációban, izomláz minimalizálásában.

Nincs az L-carnitin szedésének veszélye, legfeljebb gyomor-bélrendszeri panaszok, hányás, hasmenés jelentkezhetnek nagyobb adagok fogyasztásakor.

391315_424579934260433_185390312_n.jpg

L-karnitin

Az L-karnitin egy széles körben ismert és alkalmazott zsírégető: hatékonyabb testzsír vesztést, csökkent koleszterin szintet, késleltetett fáradságot és javuló teljesítményt ígérnek.

carnitine_02.jpg

A zsírégetésen túl: mire jó MÉG az L-carnitine?!

Az L-carnitine az egyik legnépszerűbb zsírégető - azonban hatása a testsúlyszabályozáson bőven túlmutat! Ismerd meg, mire jó még ez a kiegészítő!

carnitine01.jpg

Divatkiegészítő vagy hasznos cucc az L-karnitin?

Méltán népszerű az L-karnitin?

5 980 Ft -tól
niotech_usa_l_carnitin_100000_500_ml_new.jpg
BioTech L-Carnitine 100.000 mg (500 ml)
gyorsnézet
14 280 Ft -15% 12 080 Ft -tól
olimp_l_carnitine_1500_mega_tabs_120.jpg
Olimp L-Carnitine 1500 Extreme (120 kapszula)
gyorsnézet
2 980 Ft -tól
trec_l_carnitine_green_tea_90.jpg
Trec L-Carnitine Green Tea (90 kapszula)
gyorsnézet
Nem elérhető
musclepharm_liquid_carnitine_core.jpg
Musclepharm Carnitine Core (450 ml)
gyorsnézet
9 880 Ft -tól
olimp_l_carnitine_xplode_300.jpg
Olimp L-Carnitine Xplode (300 g)
gyorsnézet
Nem elérhető
nutrend_carnitine_100000_1000.jpg
Nutrend Carnitine 100.000 (1000 ml)
gyorsnézet
niotech_usa_l_carnitin_100000_500_ml_new.jpg
ZÖLDTEA-KIVONATTAL ÉS VITAMINOKKAL FOKOZOTT HATÁSÚ L-KARNITIN FOLYADÉK NAGY DÓZISBAN.
olimp_l_carnitine_1500_mega_tabs_120.jpg
Olimp L-CARNITINE 1500 Extreme Mega Caps® leggazdaságosabb L -karnitin a piacon! 1500 mg L -karnitin tartarát dózis koncentrálódik egy kapszulában!
pharmekal_l_carnitine_500_600.jpg
Zsírégető folyamatok fokozásához, és a szívizom, idegrendszer megfelelő működéséhez.
trec_l_carnitine_green_tea_90.jpg
Az L-karnitin egy természetes vitamin-jellegű anyag, mely kulcsszerepet játszik a testzsír lebontásában valamint az energia termelésére.
musclepharm_liquid_carnitine_core.jpg
A Carnitine Core nemcsak a zsírégetést segíti elő, hanem energiává is alakítja azt. A test így pontosan akkor jut energiához, amikor arra legnagyobb szüksége van. A hozzáadott málna ketonok tovább fokozzák az elérhető energia mennyiségét, ami egy lépéssel közelebb visz a kitűzött sportcélhoz.
biotech_usa_l_carnitine_chrome_60caps.jpg
1000MG L-KARNITIN TARTARÁTOT TARTALMAZÓ L-KARNITIN TABLETTA KRÓMMAL
now_foods_l_carnitine_500_mg_veg_30_capsules.jpg
A legtisztább forma, klinikailag tesztelve. Az L-Karnitin egy speciális aminosav származék, mely alapvető szerepet tölt be a szervezet energiatermelésében és a zsírsavak transzprotjában.
olimp_l_carnitine_xplode_300.jpg
Nagy dózisú l-karnitin por, hozzáadott magnéziummal és B6-vitaminnal.
nutrend_carnitine_100000_1000.jpg
L-carnitin base -100% L-carnitin
Ezek a témák is érdekelhetnek
További cikkek a 'Az L-karnitin - a széles körben ismert és alkalmazott zsírégető!' témában
taplalek_kiegeszitok_dietahoz_1.jpg

Zsírégetők... vannak még csodaszerek, vagy maradtak a hazug ígéretek?

Utálod, hogy megint egy csomó pénzt elvertél hangzatos, zsírégetőkre... és a hatás elkeserítő? Olvasd el a cikket, és változtasd meg a hozzáállásod a sikerért!

has01_1.jpg

Zsírégetőt, de melyiket?

Reméljük ezzel az írással rendbe rakjuk egy kicsit a zsírégető kérdéseket, és alkalomadtán Te is ki tudod választani a hozzád leginkább passzoló terméket.

vitamin_012_5.jpg

Acetil-L-Karnitin

Az L-karnitin súlycsökkentő, egészségmegóvó és energizáló hatásait mindenki ismeri. Az acetil-L-karnitin (ALC), az L-karnitin olyan formája, mely lényegesen erőteljesebb és szélesebb körű pozitív hatással rendelkezik az L-karnitinnél. Nézzük, mire használd és miért!