Szerzői és felhasználási jogok

Szerzői és felhasználási jogok

Tilos a Sport Nutrition Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül a tőlünk (nem csak internetes oldalainkról) származó információk tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. A Fitbuilder.hu weboldaláról információt átvenni csak a Fitbuilder.hu-ra való hivatkozással lehet előzetes írásbeli engedély után (www.fitbuilder.hu)

Hivatkozások a Fitbuilder.hu-ra, információ átvétel

Nem szükséges előzetes írásbeli hozzájárulás abban az esetben, ha a Fitbuilder.hu cikkének csak a címét, valamint (a főoldalunkon való megjelenítéskor látható) bevezetőjét (leadjét) veszik át forrásmegjelöléssel. Az információ átvételének ilyenkor is feltétele azonban a Fitbuilder.hu-ra való hivatkozás (www.fitbuilder.hu), valamint a megjelenéssel egy időben a Sport Nutrition Kft. (info@fitbuilder.hu) értesítése a cikkátvételről.

Az átvevő internetes oldal nem keltheti azt a benyomást, hogy a Fitbuilder.hu javasolja az általuk forgalmazott vagy kínált termék, szolgáltatás megvásárlását.

A Fitbuilder.hu hozzájárul weboldalának böngészéséhez, illetve kivonatok - kizárólag saját felhasználási célból történő - készítéséhez. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz a Sport Nutrition Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges!

A fentiektől eltérni csak a Sport Nutrition Kft-vel kötött előzetes írásbeli szerződés alapján, kizárólag a szerződött fél jogosult. Amennyiben ezen feltétételeket megsértik, a Sport Nutrition Kft. a jogsértéssel való felhagyást és kárának megtérítését követelheti.

Olvasói beleegyezés

Abban az esetben, ha meglátogattad az oldalunkat, úgy tekintjük, hogy a leírtakat tudomásul vetted. Nem teszünk különbséget regisztrált és nem regisztrált felhasználóink között. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a leírtakat szabadon megváltoztassuk.

Szerzői jog, az információk tulajdonjoga

A letöltött, illetve kinyomtatott oldalakon továbbra is köteles vagy feltüntetni és megőrizni a szerzői jogra és egyéb szellemi tulajdonjogra vonatkozó megjegyzéseket.

Nyilvános vagy kereskedelmi célokra a webáruház tartalmát – ideértve annak teljes tartalmát, képeit, hang és videó anyagait – sem részben, sem egészben nem terjesztheted, nem módosíthatod, és nem használhatod fel a Sport Nutrition Kft. előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül. Tudomásul veszed és elfogadod, hogy minden, a honlapon közzétett tartalom, ellenkező kikötés hiányában szerzői jogvédelem alatt áll, és az a Sport Nutrition Kft. engedélye nélkül az itt leírt feltételektől vagy az adott oldalon található szövegben rögzítettektől eltérően nem használható fel.

A www.fitbuilder.hu honlap tartalmaz védjegyekre, szabadalmakra, más vagyoni értékű jogokra vonatkozó információkat. A társaság és egyéb harmadik személyek nem engedményezik és nem ruházzák át Rád az ily módon feltüntetésre került védjegyekben, szabadalmakban, vagyoni értékű jogokban, és egyéb szellemi tulajdonjogokban foglalt személyhez fűződő és vagyoni érdekeiket és jogosítványaikat.

Honlapot látogatóktól származó hozzászólások, visszajelzések kezelése

Ezennel tudomásul veszed és elfogadod, hogy minden a Sport Nutrition Kft. webáruházába küldött közlést vagy anyagot, – ideértve bármilyen adatot, kérdést, megjegyzést, javaslatot, – cégünk nem bizalmas és vagyoni értékkel nem bíró információként kezel. A Sport Nutrition Kft. tulajdonába kerül minden, amit elküldesz, azt társaságunk bármely célra felhasználhatja – így többek között, feltárhatja, és közzéteheti.

A Sport Nutrition Kft. szabadon felhasználhat bármilyen ötletet, elvet, elképzelést, eljárást, illetve technikát, amely az általad bármely célból a hozzánk küldött közlésben megtalálható, ideértve, de nem kizárólag, az ilyen információk felhasználásával végzett termék-fejlesztést, gyártást és marketingtevékenységet.

Az általad a Sport Nutrition Kft. részére elküldött információkat nem őrizzük meg, válaszadási kötelezettséget nem vállalunk.

A webáruház honlapjaira mutató linkek, keretezés

Kizárólag a fő oldalra mutató linkek engedélyezettek. A Sport Nutrition Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül mélyebb linkek nem alkalmazhatóak.

Tilos a webáruház oldalainak keretezése, úgynevezett frame-be helyezése. Úgyszintén tilos linkek az oldalak bármely részének, bármely módon nem a társasághoz tartozó felek oldalain történő bennfoglalás.